Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνω να αγοράσω κάποιο καλό aftershave,με ωραία οσμή και αλκοολ.. Δεν με απασχολεί η τιμή,θα προτιμούσα να είναι από Ελλάδα. Εχω ελέγξει διάφορες εταιρείες εκτός απο adidas,axe,nivea,εταιρείες όπως την Old Spice,Proraso,Pinaud. Θέλω κάτι πιο «classic» και «Old-school» :P

Έχετε να προτίνετε τίποτα; Επίσης σκέφτομαι να κάνω παραγγελία και αφρό ξυρίσματος,αποσμητικό aftershave κλπ της ίδιας εταιρείας αν είναι δυνατό οπότε...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε τον shave doctor που είναι 5 προιόντα μαζί

Δοκιμασμένο; Έχεις κανα Online store που να το πουλάνε επειδή στο σουπερμαρκετ δεν εχει τετοια

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνω να αγοράσω κάποιο καλό aftershave,με ωραία οσμή και αλκοολ.. Δεν με απασχολεί η τιμή,θα προτιμούσα να είναι από Ελλάδα. Εχω ελέγξει διάφορες εταιρείες εκτός απο adidas,axe,nivea,εταιρείες όπως την Old Spice,Proraso,Pinaud. Θέλω κάτι πιο «classic» και «Old-school» :P

Έχετε να προτίνετε τίποτα; Επίσης σκέφτομαι να κάνω παραγγελία και αφρό ξυρίσματος,αποσμητικό aftershave κλπ της ίδιας εταιρείας αν είναι δυνατό οπότε...

Εχεις δοκιμασει το Pinaud musk και δεν σου φανηκε κλασσικη μυρωδια after shave; Δες κατι σε TABAC η Floid και τα 2 διαθεσιμα απο Ελλαδα

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει το Pinaud musk και δεν σου φανηκε κλασσικη μυρωδια after shave; Δες κατι σε TABAC η Floid και τα 2 διαθεσιμα απο Ελλαδα

Οχι δεν έχω δοκιμάσει το pinaud. Εχεις άποψη για το Old Spice Classic? Κάτι τέτοιο λέω να πάρω πρώτα ή και το shavedoctor που είπαν τα παιδια πιο πάνω...

Δημοσ.

Θα τολμήσω να πω ρακή, αν και εξαρτάται από την ένταση της βαρβατίλας του καθενός. :P 

• Like 2
Δημοσ.

Θα τολμήσω να πω ρακή, αν και εξαρτάται από την ένταση της βαρβατίλας του καθενός. :P

Κρίμα να τη χαραμίσει όμως για after shave! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...