ny_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε. Οι μέρες των διακοπών μου τελειώνουν σήμερα και πρέπει να επιστρέψω Αμερική, πετάω το απόγευμα για Αθήνα και από εκεί με πτήση της Delta αργά το βράδυ για Usa. Το ερώτημα μου και ο φόβος είναι αν θα υπάρξει πτήση και δεν θα ακυρωθεί λόγου καιρικών φαινομένων, γνωρίζει κάνεις κάτι αν έχουν ακυρωθεί έως τώρα πτήσεις εξωτερικού από Ath; Από το πρωί βλέπω να λένε για επιδείνωση καιρού με χιόνια σε Αθήνα και εχω τρομοκρατηθει έτσι όπως τα αναφέρουν, εχω μιλήσει με Delta και ως τώρα δεν έχουν νεότερο και μου είπαν θα πραγματοποιηθεί η πτήση μου κανονικά. Όποιος ξέρει κάτι για σημερινές ακυρώσεις ας το αναφέρει.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αν σε παρηγορεί, αυτη τη στιγμή ο καιρός στην αθήνα ειναι μια χαρα... και οτι πτησεις (<5) εχουν μεχρι ωρας ακυρωθεί ειναι απο/προς νησιά (σκύρο/λημνο κλπ)... Μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις υπάρχουν παντως αν δεις στη σελιδα του αεροδρομίου, πιθανώς λόγω του deicing στα αεροπλάνα.
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Φυσικά και μπορεί να ακυρωθεί μία πτήση. Το κακό με τη δική σου περίπτωση είναι ότι το ταξίδι έχει μεγάλη διάρκεια, οπότε μπορεί να μάθουν ότι δε μπορούν να προσγειωθούν... στα μισά της διαδρομής. Τότε φαντάζομαι ότι θα κατέβουν σε κάποιο άλλο -κοντινό- αεροδρόμιο, αλλά δε ξέρω τι κάνουν τυπικά. Μόλις χτες ταξίδευα Αθήνα -> Ηράκλειο. Φτάνοντας δε μπορούσαμε να προσγειωθούμε. Κάναμε κύκλους πάνω από την Κρήτη μήπως φτιάξει ο καιρός, ώσπου τελικά μας γύρισαν πίσω Αθήνα. Ξαναφύγαμε καμιά ώρα αργότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα