vounisios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας.Κατεβαζοντας κανενα τραγουδακι απο youtube,με τον IDM,αυτον χρησιμοποιω,μου βγαζει οχι παντα,μια επιλογη για κατεβασμα σε μορφη MKV.Συγκεκριμενα λεει-->1.MKV file,quality 480p & απο κατω μου λεει-->Others qualities......ωραια μεχρι εδω....πατωντας,εγω,τωρα στο δευτερο,με παει στο εξης--> IDM download panel If you would like to download this video in another quality, please select the desired quality in the web player. Thereafter, the selected quality will appear in the drop-down menu of IDM s Download panel.....Επειδη,ποτε δεν το καταλαβα αυτο,και αν θελω να αλλαξω το κατεβασμα,ας πουμε σε MP4 ή κατι αλλο,πως κανω τη ρυθμιση;;; τη βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ!
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Σου λέει να επιλέξεις από το Youtube να παίξει στην ανάλυση που θες να κατεβάσεις,από το γραναζάκι που έχει κάτω δεξιά πατάς και επιλέγεις τι θες.
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Και τι σε πειράζει το mkv; Ίσα-ίσα που είναι ποιο εξελιγμένο format από το mp4 και υποστηρίζεται ευρέως από tv, digea, players κτλ. Όσο για την απορία σου, μάλλον ισχύει αυτό που λέει ο elf. Αν αναπαράγεις σε hd μπορεί να το πιάνει το idm σαν mkv ενώ αν το βάλεις σε 480p (που είναι και τα περισσότερα βίντεο στο yt) τότε το πιάνει σαν mp4. Δοκίμασε το.
techm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Για τραγούδια,χρησιμοποίησε καλύτερα το mp3fiber.com
vounisios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παιδια,μου λυσατε τις αποριες μου.θα τα λαβω σιγουρα υποψη μου.Να ειστε καλα.καλη χρονια & παντα με υγεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα