adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ποιος ειναι ο ποιο σωστος και σιγουρος τροπος ? Μετα απο πολλες επιτυχιες αρχισαν οι αποτυχιες και αυτο που βρηκα ειναι Πολυ καλο πλυσιμο χεριων ή γαντια Περιβαλλον πολυ καθαρο χωρις σκονες Καλο περασμα με τα μαντηλακια που εχει η συσκευασια (υγρο, στεγνο) Απο κει και περα το μονο προβλημα ειναι η ευθυγραμμιση Για να πετυχει καλο ειναι να υπαρχει θηκη φορεμενη στο κινητο οποτε αφου ξεκολλησουμε τη ζελατνα μεχρι 2 ποντους απο το κατω μερος εφαρμοζουμε το τζαμι με το πλαι πρωτα στην αριστερη πλευρα της θηκης οποτε εφασφαλιζουμε την αριστη τοποθετηση των πλαγιων και παιζουμε με το υψος ωστε να ερθει στο σωστο σημειο και τοτε τραβαμε τελειως τη ζελατινα και το αφηνουμε πανω οπου θα εφαρμοσει μονο του
leo066 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 βάζεις ταινία σε δυο ή τρία σημεία στη μια πλευρά (όπως οι μεντεσέδες σε μια πόρτα) ανοίγεις το τζαμακι η τη ζελατίνα, καθαρίζεις καλά την οθόνη, βγάζεις το προστατευτικό από το τζαμακι ή τη ζελατίνα και μετά απλά κλείνεις την "πορτα"
SuPerMaNrE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Τι λέτε Liquid Armor ή Tempered glass; Ποιό χρειάζεται λιγότερο συχνά αλλαγή;
eidikos33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 εγω οσα εχω βαλει μετα απο καποιο διαστημα εμφανησαν φουσκαλες οι οποιες ολο και μεγαλωναν 1
vchristod84 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 εγω οσα εχω βαλει μετα απο καποιο διαστημα εμφανησαν φουσκαλες οι οποιες ολο και μεγαλωνανΤο tempered δεν αφήνει φουσκάλες αν το έχεις τοποθετήσει σωστά και φυσικα καθαρίσει καλά την οθόνη πριν 1
punkioraki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τι λέτε Liquid Armor ή Tempered glass; Ποιό χρειάζεται λιγότερο συχνά αλλαγή; Liquid Armor και τσάμπα να ήταν ούτε θα το δοκίμαζα στην τιμή του παίρνεις μέχρι και 3 Tempered glass 1
linaki_ath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 liquid armor δοκίμασα, ήταν μια μούφα και μισή. μέσα στην πρώτη βδομάδα έκανε 2 τεράστιες γρατσουνιές στο νοτε 4 ακόμα το κλαίω. tempered και πάλι tempered 1
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, μόλις πήρα χθες ένα κινητό με επιδότηση της Vodafone και πήρα και ένα tempered glass, αλλά μου έγινε rainbow bubble ή κάπως έτσι λέγεται στο ίντερνετ. Το γύρισα πίσω μου δώσανε άλλο αλλά δεν θέλουν να μου το βαλουν γιατί λένε ότι έτσι είναι και μπούρδες. Αυτό που θέλω να πω , είναι μήπως κάποιος γνωρίζει κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να έχει ειδικό μηχάνημα για μια τέτοια δουλειά. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα