GREGOR78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα σε ολους, ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης μεχρι 43'' και budjet 550-600€,οχι παραπανω.. Ειχα μια samsung 40'' model LE40A536T1F αλλα επειτα απο 12 χρονια μας αφησε..... Πλεον υπαρχουν παρα πολλες επιλογες,το θεμα ειναι τι χρειαζετε να εχει μια τηλεοραση? -smart tv βοηθαει και ποσο αναγκαιο ειναι? - hd,uhd ,4k κατα ποσο υπαρχει υποστηριξει σε ταινιες μεχρι τωρα? εννοω αξιζει να παει καποιος σε 4κ? -3d αξιζει ή απλα ειναι ενα εφε που ακομα ειναι σε αρχικο σταδιο? και αλλα πολλα... η αποσταση ειναι περιπου 3 - 3,20 μετρα η χρηση θα ειναι για ταινιες κυριως μεσω υπολογιστη με συνδεση hdmi games οχι ιδιαιτερα και αν χρειαστει μονο καποιο ποδοσφαιρακι παλι μεσω pc με μεγαλη παρεα,αλλα οπως ειπα οχι κατι συχνο φαινομενο σε μια ερευνα αγορας καποιοι πωλητες προτειναν την samsung ue40ku6000 αξιζει στα χρηματα της,υπαρχει κατι καλυτερο στο budjet που πανω κατω μπορω να δωσω? ομολογω το συγκεκριμενο μοντελο δεν το ειδα , για να εχω αποψη σε χρωμα και τα σχετικα, επειδη ειναι αδυνατο καποια μαγαζια να εχουν την πληθωρα των μοντελων... ευχαριστω
apnem Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα .Απο τη στιγμή που η τηλεοραση θα ειναι πανω σε pc, δεν υπαρχει και λογος να ειναι smart. Οι Samsung καλες ειναι αλλα πληρωνεις ονομα . Βεβαια στα ακριβα μοντελα παραμενει στις καλες θεσεις. Εγω στα χρηματα ποου θες να διαθεσεις θα σου προτεινα μια LG Υπαρχουν φτηνα ανταλλακτικα στην Ελλαδα πολυ καλη σχεση τιμης και αποδοσης πολυ καλη εικονα ειδικα στο gaming που σε ενδιαφερει Οσον αφορα το 4k και 3D ειμαστε ακομα σε βρεφικο σταδιο....
Age4Greeks Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Gregor78, θα ξεκινήσω από το βασικό και θα σου πω ότι βάσει της απόστασης σου πολύ καλό θα ήταν να πας για μεγαλύτερη τηλεόραση. Σύμφωνα με το μπάτζετ σου μπορείς να πας άνετα σε 50''. Αν σου χωράει στο έπιπλο και γενικά στο χώρο σου αποχαιρέτα τις 42 και 43 ίντσες. Είναι μεγέθη της δεκαετίας των 00'ς. Είμαστε στο 2017, οι τιμές έχουν πέσει, αν μας παίρνει ο χώρος πάμε για μεγαλύτερη συσκευή. Για τα 3+ μέτρα και 55'' σηκώνει άνετα. Τώρα για το αν θα πας για FullHD ή 4Κ είναι το σημείο που διχάζονται πολλοί. Πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς κατά πόσο θα το θες/χρειαστείς το 4Κ στο μέλλον. Υλικό λίγο υπάρχει και θα βγαίνει συνέχεια, θες Netflix, θες YouTube, θες δισκάκια UHD-bluray, θες δορυφορικά κανάλια, το μέλλον διαγράφεται υπέρ του 4Κ. ΕΑΝ ωστόσο εσένα σε αφήνει αδιάφορο το προσπερνάς και πας για FullHD. Smart είναι σχεδόν όλες, μικρές διαφορές θα δεις από μάρκα σε μάρκα, μη σε πολυαπασχολεί, το 3D όχι μόνο δεν είναι σε αρχικό στάδιο αλλά δοκιμάστηκε και δεν ευδοκίμησε για τον απλούστατο λόγο ότι στο σπίτι δεν είναι πρακτικό να βάζουμε ειδικά γυαλιά για να βλέπουμε ταινίες. Υπάρχει κόσμος που το αγαπάει και το χρησιμοποιεί ακόμη. Αλλά τα μοντέλα πλέον είναι λίγα. Εσύ καταστάλαξε στην ανάλυση και στο μέγεθος και οι συνφορουμίτες θα βοηθήσουν.
GREGOR78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 το gaming δεν ειναι ο πρωταρχικος σκοπος της τηλεορασης, ταινιες κυριως απο pc ή media player αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα της εικονας φιλε μου δυστυχως ο χωρος δεν ειναι αρκετος για τοσο μεγαλη τηλεοραση. αυτη που ειχα τωρα ηταν 40'' και μπορω να πω οτι δεν ειχαμε κανενα θεμα με την εικονα μεχρι 43'' ειμαι οριακα για να μπει η τηλεοραση για το 3d δεν καιγομαι αλλωστε δεν ειμαι φαν τετοιου ειδους εφε για το smart αφου πλεον υπαρχει στις περισσοτερες τοτε οκ κανενα προβλημα τωρα η αναλυση ειναι ολο το θεμα,εκει αν το μελλον οδευει στο 4κ uhd τοτε να καταληξουμε εκει αλλωστε ειπα οτι δεν προκειτε να αλλαξω τηλεοραση στο μελλον λογω αλλαγης μοντελου,για καποιο καλυτερο, ο μονος λογος που θα αλλαχθει θα ειναι μονο αν χαλασει και δεν αξιζει η επισκευη της οπως μου ετυχε τωρα
Age4Greeks Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αν οι 43'' είναι το ανώτατο που μπορείς να πας τότε το 4Κ σε αυτές τις ίντσες δεν πολυχρειάζεται επειδή η απόσταση σου είναι μεγάλη και δε θα μπορείς να διακρίνεις την επιπλέον λεπτομέρεια της εικόνας στα 3 μέτρα. 43'' και 4Κ θα έπρεπε να κάθεσαι στο 1,5 μέτρο.
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ο,τι ειπε ο Age4Greek. Αφου σ ενδιαφερουν ταινιες και ποιοτητα εικονας ξεχνας LG. κοιτα τις στανταρ επιλογες σ αυτα τα λεφτα samsung ku6000,samsung k5500, sony wd650 και την περσινη samsung j6200 και εγω να επισημανω οτι ειναι υπερβολικα μικρη γι αυτη την αποσταση, αλλα εσυ ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου.
GREGOR78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 δηλαδη οι 4κ ειναι για πανω απο 50'' ?
Age4Greeks Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αν θεωρήσουμε ότι ο μέσος όρος των τηλεθεατών παρακολουθούν σε απόσταση 2,5 με 3 μέτρα θα σου έλεγα ότι θες τουλάχιστον 55'' για 4Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα