li@m Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γνωρίζετε που μπορείς να κάνεις δωρεά στέλνοντας ένα μήνυμα από το κινητό σου; έχω καρτοσυμβολαιο και σχεδόν ποτέ δεν ξοδεύω το ποσό της <καρτας> και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι να με χρεώσει για καλό σκοπό.
zianna Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γνωρίζετε που μπορείς να κάνεις δωρεά στέλνοντας ένα μήνυμα από το κινητό σου; έχω καρτοσυμβολαιο και σχεδόν ποτέ δεν ξοδεύω το ποσό της <καρτας> και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι να με χρεώσει για καλό σκοπό. http://www.sos-villages.gr/content/help/16-steilte-sms Κάνε γουγλάρισμα "δωρεές με sms" και θα βρεις κι άλλα. Κατά καιρούς βάζουν και άλλοι, πχ η Unicef είχε πριν μερικούς μήνες.
Alithinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η μπορείς να πάρεις μια τυρόπιτα σε έναν άστεγο που κοιμάται στο δρόμο... Λέω εγώ τώρα.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η μπορείς να πάρεις μια τυρόπιτα σε έναν άστεγο που κοιμάται στο δρόμο... Λέω εγώ τώρα. Με το ποσό της κάρτας αγοράζεις τυρόπιτες? Λέω εγώ τώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα