Zerg13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Η αμεση χρεωση με sms γινεται και με χρεωστικη καρτα. Το εχω κανει στην alphabank. Και στις 2 american xpress k visa. 1
bilya Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μίλησα με τη δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος . Την έπαθα απο το utorent ! Κατεβαζα πειρατικές ταινίες κ το αφηνα ανοιχτό για να seedarw ... το αποτελεσμα = Οταν εγκατεστησα το malware bytes βρήκε καποια αρχεία τύπου machine/key ... στο msconfig που δεν εβρισκε το fsecure τα οποία κ διέγραψα άμεσα. Ακομα καθώς κατέβαζα το malware bytes μπλόκαρε συνεχώς μια ΙΡ κ με ειδοποιούσε... παταω να δω τι ΙΡ ειναι αυτη κ μου εμφανιζόταν Νιγηρία. Η δίωξη μ είπε ότι όλες οι επιθεσεις κ απατες γίνονται απο νιγηρία και κίνα... υποκλέπτουν/παρακολουθούν τον Η.Υ και τι πληκτρολογώ και εχουν όλα τα στοιχεία ... δεν στελνουν ιό αλλα τρογιαν ή κατι αλλο που δεν εντοπίζεται απο αντιβάιρους. κανουν μια αγορά συνδρομής σε μια ιστοσελίδα scam όπως η bill-hub.com όπου τη διαχειρίζεται συνήθως καποιος ανυποψίαστος απο εκείνες της αγγελίες που λένε "εργαστείτε απο το σπιτι σας" η δουλειά του είναι μολις δεχτεί έμβασμα "απο τον προμηθευτή/εμένα" να το στείλει αμεσα σε αλλον λογαριασμό πχ στην Νιγηρία! http://scamcharge.com/c/bill-hub-com εδώ είναι παρόμοιοι χρήστες που επεσαν θύμα.. η σελίδα ειναι ασφαλής διαβασε λιγο πως λειτουργεί το τορρεντ. Εκτος κ αν κατεβάζεις ταινίες σε exe αρχεια οποτε μονος σου την επαθες. 2
παπι Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 διαβασε λιγο πως λειτουργεί το τορρεντ. Εκτος κ αν κατεβάζεις ταινίες σε exe αρχεια οποτε μονος σου την επαθες. Βασικα το utorrent εβγαλε μια εκδοση με ιο. Απο τοτε το πεταξα, κριμα και ηταν καλο 1
leonidasgr2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 διαβασε λιγο πως λειτουργεί το τορρεντ. Εκτος κ αν κατεβάζεις ταινίες σε exe αρχεια οποτε μονος σου την επαθες. To θεμα είναι ότι είχα εγκαταστήσει το malware bytes και καθως είχα ανοιχτό το utorrent μ εμφανιζόταν pop up apo to malware bytes που δήλωνε ότι μπλοκάρισε μια ΙΡ . μετα απο 10λεπτα ξανα την ιδια ΙΡ .... παω λοιπον γκουγκλ , τσεκαρω την ΙΡ και εβγαινε Νιγηρία ! Ο τύπος όταν είχα Fsecure συνδεόταν στο λαπτοπ κ είχε εικόνα . Το Fsecure δεν μπλόκαρε τις ΙΡ . Αρχεία exe δεν κατεβαζα , μόνο ενα παιχνίδι που δεν το ετρεχα όταν εκανα καποια αγορά κ το είχα σκαναρει . Σε γενικές γραμμές να με σκοτίζει συνέχεια η ΙΡ του νιγηριανού δεν νομίζω να ηταν τυχαίο... μπορεί να βρηκε τρόπο να χακαρει Η.Υ
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 To θεμα είναι ότι είχα εγκαταστήσει το malware bytes και καθως είχα ανοιχτό το utorrent μ εμφανιζόταν pop up apo to malware bytes που δήλωνε ότι μπλοκάρισε μια ΙΡ . μετα απο 10λεπτα ξανα την ιδια ΙΡ .... παω λοιπον γκουγκλ , τσεκαρω την ΙΡ και εβγαινε Νιγηρία ! Ο τύπος όταν είχα Fsecure συνδεόταν στο λαπτοπ κ είχε εικόνα . Το Fsecure δεν μπλόκαρε τις ΙΡ . Αρχεία exe δεν κατεβαζα , μόνο ενα παιχνίδι που δεν το ετρεχα όταν εκανα καποια αγορά κ το είχα σκαναρει . Σε γενικές γραμμές να με σκοτίζει συνέχεια η ΙΡ του νιγηριανού δεν νομίζω να ηταν τυχαίο... μπορεί να βρηκε τρόπο να χακαρει Η.Υ Θέλει πολύ προσοχή όταν κατεβάζεις ή στέλνεις δεδομένα από προγράμματα p2p. Σε εμένα πριν χρόνια είχα σεταρισμένο έναν irc server στο pc μου για να μπαίνω μόνο εγώ και ένας φίλος, κατέβαζα από torrent και ξαφνικά μπαίνει ένας άκυρος τυπάς μέσα με ξένη ΙΡ, τον ρώτησα ποιος ήταν και πως μας βρήκε και μου λέει από την ΙΡ μου.....
l337 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Βασικα το utorrent εβγαλε μια εκδοση με ιο. Απο τοτε το πεταξα, κριμα και ηταν καλο Μιας και το ανέφερες, δεν είχε ιο, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Σου εγκαθιστούσε κρυφά τον Epic Scale 1
leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει καποια επιλογή στο utorent για να μπλοκάρω ξεκαρφωτες ΙΡ ? το θεμα ειναι να μη χρησιμοποιώ καρτες καθώς ειναι ενεργοποιημένο το utorrent ή υπάρχει κ αργότερα κίνδυνος εφόσον το εχω κλείσει ;
haris013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εγκατέστησε το peer guardian. Έχει σώσει αρκετό κόσμο σε παρόμοιες περιπτώσεις
Silverage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να μην ήταν απο torrent αλλά απο το μούφα fsecure.
leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εγκατέστησε το peer guardian. Έχει σώσει αρκετό κόσμο σε παρόμοιες περιπτώσεις κατέβασα το peerblock αλλα το μόνο που φαίνεται να μπλοκάρει είναι κυβερνητικές σελίδες για καταπολεμηση πειρατείας
leonidasgr2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Tέλος καλό όλα καλά ! Εστεiλα email στη σελιδα των χακερ και απαίτησα να μου επιστρεψουν το ποσο αλλιώς θα υπέβαλα μήνυση εναντίον τους ! Παραλληλα έκανα και αμφισβήτηση στην τράπεζα. Μετα απο 10-15μέρες η σελίδα μου επεστρεψε το ποσο -1,09 Ε (λογικά εξοδα εμβάσματος-χαλαλι) Ενας υπάλληλος τράπεζας μου είπε ότι η τράπεζα αποζημιώνει για τη ζημιά ούτος ή αλλιώς. Πλέον αλλάζω τράπεζα απο εθνική παω πειραιώς που εχουν το λεφτα στο λεπτό (δεν ξανα χρησιμοποιώ κάρτα ΑΤΜ) και για αγορές θα ενεργοποιήσω μονο μια κάρτα, θα φορτώνω με χρήματα εναν αδειο λογαριασμό με το ακριβές ποσο ώστε κ να με χακάρουν , να είναι αδεια ή με 5-10€ !
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Οι χακερ σε κλάσανε, σιγά μην φοβόντουσαν τη μήνυση που θα έκανες, μη σου πω μπορεί να σου βάλαν και κάναν ιο όταν μπήκες στη σελίδα, η τράπεζα έκανε οτι έκανε. Πάντως όπως λες και εσυ βγάλε μια κάρτα συνδεδεμένη με άδειο λογαριασμό και βάζε κάθε φορά το ποσό που θες γιατί μάλλον δεν είσαι και πολύ έμπειρος χρήστης σχετικά με ηλεκτρονικές αγορές. 3
liodos1988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως εχω στην χρεωστική παντα 0 υπόλοιπο ! καθε που θελω να κανω μια αγορα πρεπει να πηγαίνω στην τράπεζα , αλλα το προτιμώ απο το να εχω ενα σεβαστο πόσο μεσα και να πάθω καμια νιλα ! θυμάμαι χαρακτηριστικά , εκανα μια εξυπηρέτηση σε ενα φιλο και αγόρασα απο ενα site εξωτερικου κάποιες εικόνες υψηλής ευκρίνειας γύρω στα 60ε σύνολο , της επόμενες μέρες λάμβανα καθημερινά απο 3 - 4 φόρες μήνυμα ( ειδοποίηση ) απο την τράπεζα στο κινητό οτι εγινε προσπάθεια συναλλαγής στο ιδιο ποσο !! εγω ειχα πλήρη μεσανυχτα!! , αλλα αφου δεν υπήρχαν χρηματα στην καρτα απέφυγα τα χειρότερα ! για κάποιο λογο το site ειχε κανει link την καρτα μου και αφαιρώντας την ( ηθελε account το site ) λύθηκε το ζήτημα .
Dark_Sage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 φιλε δεν γινεται να την πατησες απο το seeding των torrents. Λογικά σε καποια torrentοσελίδα θα πατησες κανα link και θα κατεβασες τίποτα ή απο καποιο σπασμένο πρόγραμμα. Δεν μπορω να φανταστω πως το seeding σε εκανε exposed σε spyware Eπισης δεν καταλαβα την ιστορία με την Νιγηριανή ip 1
Anorymous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση γιατί τώρα άρχισα να χρησιμοποιώ το ebanking, αν έχεις tokken που σου δίνει κωδικό πως μπορούν να σε κλέψουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα