overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πλέον αλλάζω τράπεζα απο εθνική παω πειραιώς ΧΑ! καλο....
Dark_Sage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση γιατί τώρα άρχισα να χρησιμοποιώ το ebanking, αν έχεις tokken που σου δίνει κωδικό πως μπορούν να σε κλέψουν ? το 2 factor authentication δυσκολευει υπερβολικά καποιον να μπει στο λογαριασμό σου. Ομως ο λογαριασμος σου συνδεεται και με debit/credit cards που αυτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο 3ους αν υποκλεψουν τα στοιχεια
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 το 2 factor authentication δυσκολευει υπερβολικά καποιον να μπει στο λογαριασμό σου. Ομως ο λογαριασμος σου συνδεεται και με debit/credit cards που αυτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο 3ους αν υποκλεψουν τα στοιχεια Άρα η πιο καλή λύση είναι να έχεις ένα κινητό μόνο για τραπεζικές συναλλαγές.
masteripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι παίζει με το g2a και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα Αυτό που αξίζει προβληματισμό είναι το θέμα ότι οι αγορές είναι στα όρια της ηλιθιότητας ...όπως παιχνίδι σε μένα,skins για παιχνίδι κ.ο.κ. Αυτό που λείπει είναι το κίνητρο...δηλαδή η επωφέλεια του δράστη....να τα κάνεις όλα αυτά για πράγματα που βρίσκεις στο ΝΕΤ ανετα είναι άξιο προβληματισμού.....φοβάμαι ότι κάτι "μετράνε" αλλά δεν ξερω τι και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό
leonidasgr2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Άρα η πιο καλή λύση είναι να έχεις ένα κινητό μόνο για τραπεζικές συναλλαγές. Η καλυτερη λυση αν κανεις αγορες μεσω ιντερνετ ειναι ν εχεις 2 λογαριασμους. Εναν που θα εχει τα χρηματα αλλα δεν θα εχεις καρτα κ εναν αδειο που θ εχεις καρτα κ θα βαζεις εκεί το ακριβες ποσο της αγορας. Ακομα πιο ξεγνοιαστα αγοραζεις απο το περιπτερο paysafe. Ο κωδικος γ το κινητο αφορα μονο συναλλαγες απο ιντερνετ μπανκινγκ κ οχι αγορες ονλαιν 1
anrim27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για την πληρωμή μεσώ χρεωστικής κάρτας απαιτείται να δώσεις έναν code που σου έρχεται στο κινητό ή να δώσεις κάποιον secure code που εσύ έχεις προκαθορίσει. Για τις πληρωμές όμως μεσώ paypal, δεν απαιτείται καμία επιβεβαίωση για να γίνει η πληρωμή. Γιατί; Πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι;
azuli Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η πιο καλη λυση χωρις να χρειαζεται να πηγαινεις καθε φορα στην τραπεζα να καταθεσεις το ποσο της αγορας που θες να κανεις ειναι αυτος: Εχεις 2 καρτες,μια κανονικη πχ αυτη που μπαινει ο μισθος σου και μια prepaid.Μεσω της εφαρμογης της εθνικης μεταφερεις λεφτα απο την κανονικη σου στην prepaid (μονο το ποσο που χρειαζεται για την συναλλαγη). Ολα αυτα απο το κινητο σου/pc σου. 1
leonidasgr2003 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Για την πληρωμή μεσώ χρεωστικής κάρτας απαιτείται να δώσεις έναν code που σου έρχεται στο κινητό ή να δώσεις κάποιον secure code που εσύ έχεις προκαθορίσει. Για τις πληρωμές όμως μεσώ paypal, δεν απαιτείται καμία επιβεβαίωση για να γίνει η πληρωμή. Γιατί; Πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι; Τον secure code μου τον υπέκλεψαν κ αν εχεις smartphone μπορούν να υποκλεψουν και τα μηνύματα. Μήνυμα στελνει μόνο για πληρωμές δια μέσω του IBANK . Αν κανεις αγορές μεσω ιντερνετ ζηταει secure code
anrim27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τον secure code μου τον υπέκλεψαν κ αν εχεις smartphone μπορούν να υποκλεψουν και τα μηνύματα. Μήνυμα στελνει μόνο για πληρωμές δια μέσω του IBANK . Αν κανεις αγορές μεσω ιντερνετ ζηταει secure code Σε πληρωμη μεσω paypal αναφερθηκα. Εκει δε σου ζητειται τιποτα.
goyili Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 παιδια γεια χαρα..θελω να ρωτησω σχετικα με αιτηματα αμφισβητησης......ειχα συνεχης χρεωσεις καρτας εθνικης για αγορες παιχνιδιων μεσω google play που φυσικα δεν εκανα ....ακυρωσα την καρτα..απο εδω και περα ξερει κανεις τι γινεται?...τα χρηματα τα εχασα (ουσιαστικα?) ευχαριστω
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στείλε αίτημα ακύρωσης των αγορών από το google play. Πιθανόν έχεις κολλήσει κάτι στο κινητό και συμβαίνουν αυτά.
goyili Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 πως ακριβως γινεται αυτο φιλε μου....που στελνω το αιτημα?...αν μπορεις εξηγησε μου σε παρακαλω... ευχαριστω
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 On 1/11/2017 at 7:28 ΜΜ, alx30 said: προσφατα με χρέωσαν από g2a.com 20+40 ευρώ Μεσω paypal εγινε η χρεωση. Η πρώτη κινηση που έκανα κατευθείαν μολις το ειδα ηταν να παρω τηλ την τραπεζά μου (Πειραιως) να πω οτι μου κλεψαν τα στοιχεια κτλ. Αυτοι ακυρωσαν την καρτα μου και μου είπαν να πάρω σε 2 μερες αν δεν βγάλω ακρη με το Paypal για να ανοιξω case περι αμφισβήτησης συναλλαγής. Nα μην στα πολυλογο το g2a.com bannare τον λογαριασμό μου οταν τους ρωτησα τι γινετε, και οταν ανοιξα case στο paypal κανανε οτι δεν καταλαβαινανε οτι δεν εγινε απο εμενα η χρεωση/αγορα, με αποτέλεσμα να απορρίπτουν την επιστροφη χρημάτων Κανε ενα φορματ καλου κακού αν υποψιαζεσαι spyware και παρε την τραπεζα τηλ. αν δεν το εχεις κανει ηδη Κι εγώ έχω σταματήσει να ψωνίζω από το G2A γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Είχα βάλει κάποια στιγμή μια συνδρομή με 3-4 ευρώ που είχαν και μετά από λίγες μέρες μου στέλνει το Paypal τρεις φορές την ίδια χρέωση. Στέλνω e-mail στο G2A, τους ενημερώνω ότι έχουν κάνει μαλακία και θέλω να λεφτά μου πίσω, μετά από 3 μέρες και ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα τους ξαναενημερώνω και μετά από άλλες 3 μέρες τους στέλνω e-mail του τύπου «μέχρι αύριο στις 12:00 ώρα Ελλάδος αν δεν έχω τα λεφτά που αφαιρέσατε χωρίς τη συνέναισή μου πίσω, κάνω chargeback στο Paypal». Εν τέλει έκανα chargeback στο Paypal (που μου έβαλε και χέρι συν τοις άλλοις, να είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον κλπ), πήρα τα λεφτά μου πίσω, έφαγα ban από το G2A, αυτοί έχασαν έναν πελάτη και η ζωή συνεχίζεται. 1
antbyron Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Πολλά ακούγονται για το G2A για αυτό και το αποφεύγω. 2 way authentication γιατί δεν βάζεται στο paypal;
Unforgiven21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Παιδια προσφατα ειχα κ εγώ ενα περιστατικό με 400 ευρω σε αγορές απο ελλαδα.. Εχω βρει τα καταστηματα ποια ειναι.. Η τραπεζα μου επεστρεψε το ποσο(εθνικη). Αλλα ρωταω μπορω να μαθω καπως ποιος το εκανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα