Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 @leonidasgr2003 γύρισε στα pvp ή κανά cs και άσε τίς online συναλλαγές με ξένες κάρτες θα φωνάζει η μάνα σου πάλι
Panos_Tzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/1/2019 στις 8:51 ΜΜ, Unforgiven21 είπε Παιδια προσφατα ειχα κ εγώ ενα περιστατικό με 400 ευρω σε αγορές απο ελλαδα.. Εχω βρει τα καταστηματα ποια ειναι.. Η τραπεζα μου επεστρεψε το ποσο(εθνικη). Αλλα ρωταω μπορω να μαθω καπως ποιος το εκανε; Αφού έκανες αίτηση αμφισβήτησης μετά από πόσο καιρό σου επέστρεψαν το ποσό; εθνική έχω κ γω
mrkra Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Είναι καλή πρακτική να έχετε ενα usb στικακι φορτωμενο με bootable λινουξ και οταν εχετε να κανετε αγορες ή εφορίες και γενικα χειρισμό ευαίσθητων δεδομένων να δουλευετε με αυτο χωρις να πειράξετε το setup του, δνε ειναι και τπτ σπουδαιο. Ενα F11 - συνήθως- πατάς για να μπεις στο boot screen και να επιλεξεις την καταλληλη μοναδα. Το καθημερινο πισι με τοσα πραγματα πυο κατεβαζουμε μπορει να ξεφυγει καποια στιγμη κατι. Οσο για τα αντιικα υπαρχει ενα ινστιτουτο που κανει δοκιμες και βγαζει αποτελεσματα για την επιδοση τους. https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/
echo2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Έπεσα και γω θύμα απάτης προχτές. Είχαν αντιγράψει ολόκληρο το σάιτ ξένης εταιρίας που πουλάει παιχνίδια και έκανα αγορά με χρεωστική της εθνικής που είχε πολύ λίγα χρήματα μέσα. Η διαδικασία προχώρησε κανονικά και το κατάλαβα ότι ειναι απάτη μόνο όταν επιβεβαίωσα τη συναλλαγή γιατί δε με πήγε στη φόρμα που βάζω κωδικό μιας χρήσης αλλά πήρε κατευθείαν το ποσό. 100 ευρώ ήταν. Άμεσα πήρα την Εθνική τράπεζα να ακυρώσω τη συναλλαγή και μου είπαν πως το ποσό θα είναι δεσμευμένο για λίγες μέρες και πως δε γίνεται ακύρωση μέσω τηλεφωνου αλλά αμφισβήτηση συναλλαγής σε υποκατάστημα. Ακυρωσα τηλεφωνικά την κάρτα και πήγα χτες και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και εξήγησα πως είναι απάτη αλλά απάντησαν πως είναι συγκεκριμένη η διαδικασία και πως αρχικά επιδιώκουν επικοινωνία με την εταιρία και αν δεν απαντούν επιστρέφουν το ποσό αν αυτό είναι δυνατόν. Αλλά από παρόμοιες περιπτώσεις είπαν οτι δύσκολα επιστρέφεται.. Είναι κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Επιδιώκουν επικοινωνία με εταιρία που δεν υπάρχει; Και μέχρι να το κάνουν αν έχει αποδεσμευτεί το ποσό χάνεται κάθε ελπίδα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον; Μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιο τμήμα της τράπεζας που να κινούνται άμεσα; Μου είχε τύχει παρόμοιο περιστατικό ενώ ήμουν στο εξωτερικό και από το τηλέφωνο ακύρωσαν τη συναλλαγή και πήρα σε λίγες μέρες πίσω τα χρήματα..
Miracle Worker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, echo2020 είπε Έπεσα και γω θύμα απάτης προχτές. Είχαν αντιγράψει ολόκληρο το σάιτ ξένης εταιρίας που πουλάει παιχνίδια και έκανα αγορά με χρεωστική της εθνικής που είχε πολύ λίγα χρήματα μέσα. Η διαδικασία προχώρησε κανονικά και το κατάλαβα ότι ειναι απάτη μόνο όταν επιβεβαίωσα τη συναλλαγή γιατί δε με πήγε στη φόρμα που βάζω κωδικό μιας χρήσης αλλά πήρε κατευθείαν το ποσό. 100 ευρώ ήταν. Άμεσα πήρα την Εθνική τράπεζα να ακυρώσω τη συναλλαγή και μου είπαν πως το ποσό θα είναι δεσμευμένο για λίγες μέρες και πως δε γίνεται ακύρωση μέσω τηλεφωνου αλλά αμφισβήτηση συναλλαγής σε υποκατάστημα. Ακυρωσα τηλεφωνικά την κάρτα και πήγα χτες και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και εξήγησα πως είναι απάτη αλλά απάντησαν πως είναι συγκεκριμένη η διαδικασία και πως αρχικά επιδιώκουν επικοινωνία με την εταιρία και αν δεν απαντούν επιστρέφουν το ποσό αν αυτό είναι δυνατόν. Αλλά από παρόμοιες περιπτώσεις είπαν οτι δύσκολα επιστρέφεται.. Είναι κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Επιδιώκουν επικοινωνία με εταιρία που δεν υπάρχει; Και μέχρι να το κάνουν αν έχει αποδεσμευτεί το ποσό χάνεται κάθε ελπίδα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον; Μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιο τμήμα της τράπεζας που να κινούνται άμεσα; Μου είχε τύχει παρόμοιο περιστατικό ενώ ήμουν στο εξωτερικό και από το τηλέφωνο ακύρωσαν τη συναλλαγή και πήρα σε λίγες μέρες πίσω τα χρήματα.. Εχω την εντυπωση οτι απο αγορες απο site του εξωτερικου δε ζηταει κωδικο μιας χρησης η εθνικη. Εγω ειχα αγορασει εισιτηρια 180€ το Φεβρουαριο και δεν ειχα λαβει τιποτα. Βεβαια επειδη εχει ξανασυζητηθει αλλοι συμφορουμιτες λενε οτι πλεον ζηταει παντου. Απλα εχε το υποψην σου. Αλλωστε φανταζομαι δεν εχει νοημα να μη σου ζηταει αν ειναι απατη.
echo2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Miracle Worker είπε Εχω την εντυπωση οτι απο αγορες απο site του εξωτερικου δε ζηταει κωδικο μιας χρησης η εθνικη. Εγω ειχα αγορασει εισιτηρια 180€ το Φεβρουαριο και δεν ειχα λαβει τιποτα. Βεβαια επειδη εχει ξανασυζητηθει αλλοι συμφορουμιτες λενε οτι πλεον ζηταει παντου. Απλα εχε το υποψην σου. Αλλωστε φανταζομαι δεν εχει νοημα να μη σου ζηταει αν ειναι απατη. Σίγουρα ήταν απάτη γιατί το έψαξα εκ των υστέρων και το έλεγε το επίσημο σάιτ ότι ειναι scam.. Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι πριν μαζέψουν ότι μαζέψουν και εξαφανιστούν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα