Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιπλέον Γαλαξίας και my market ειδικά όσα ήταν πριν βερόπουλοι, μέσα είναι παλιακά και μυρίζουν τα τμήματα με τα νωπά προιόντα πχ τα τυριά 

Συνεπώς για μένα απροσπέλαστα 

Συχαίνομαι 

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγε κανεις Σκλαβενιτη αυτες τις μερες; Βγαλαν σε προσφορα το Γκαζακι- λαμπα Ελ γκρεκο; Ή μονο το κλασικο γκαζακι με φωτια el greco; Ποσο κανει θυμαται κανεις;

Δημοσ.

Αβ σχεδόν πάντα και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σούπερ μάρκετ.

Αν έχεις και την κάρτα της Πειραιώς παίρνεις 6ευρες συνεχώς.

Δηλαδη? εγω εχω καρτα Πειραιως αλλα 6ευρη παιρνω μονο όταν μαζεψω 200 ποντους.

Χτες πηρα 90 μαζεμένους διοτι χρησιμοποιησα τα σχετικα κουπόνια(ενα κιλο λαχανικα, μισο κιλο τυρι και μια φιαλη κρασι).

επιπλέον Γαλαξίας και my market ειδικά όσα ήταν πριν βερόπουλοι, μέσα είναι παλιακά και μυρίζουν τα τμήματα με τα νωπά προιόντα πχ τα τυριά 

Συνεπώς για μένα απροσπέλαστα 

Συχαίνομαι 

Μεταφραση? τι σημαινει "παλιακά"?

Δημοσ.

Χτες πηρα 90 μαζεμένους διοτι χρησιμοποιησα τα σχετικα κουπόνια(ενα κιλο λαχανικα, μισο κιλο τυρι και μια φιαλη κρασι).

Με την Πειραιώς λογικά εννοει ότι παίρνεις πόντους και από τα" κίτρινα " οπότε έχεις επιπλέον έκπτωση εκτός από τους 200 πόντους.

Δημοσ.

Σκλαβενίτης: για την ιδιωτική εττικέτα των "Μαρατα", τα χαρτιά "Γλάρος" και τις προσφορές στα υπόλοιπα. Επίσης για πολύ ωραίο παγωτό μηχανής και την πολύ ωραία στρατσιατέλα και για τον καφέ στον εξώστη που βλέπεις το εμπορικό λιμάνι του Πειραια. Για εμάς τους Κερατσινιώτες είναι και meeting point ο εξώστης, για όσους μένουμε κοντά τουλάχιστον.

Lidl: για τις σοκολάτες, τα μπισκότα, ρύζια, μακαρόνια, μανιτάρια, την παέλια και φυσικά την φρέσκια μπακέτα. Λένε διάφορα για τα Lidl. Εγω προσωπικά δεν είχα πρόβλημα πέραν ενός προϊόντος πραλίνας φουντουκιου (ελληνικής παραγωγής) που με το που την ανοιξα μύριζε πλαστικό. Είχε περάσει η μυρωδιά της συσκευασίας στο προϊόν... το πέταξα όπως ήταν.

Επειδή έχω και δυο γατάκια ψωνίζω χύμα την Royal Cannin την Fit 32 από τα Pet City. Είναι το μόνο προϊόν που ψωνίζω από τα Pet Citi, όλα τα υπόλοιπα από το pet4u.gr. Έχουν τρομερές τιμές και service. Τα φέρνουν στην πόρτα σου. Τροφές δεν αγοράζω από τα super market, οι περισσότερες είναι για σφαλιάρες. Ειδικά τις τροφές του Lidl με το ζόρι τις έφαγαν κάτι αδεσποτάκια. Και οι τροφές των υπολοίπων super market που είναι ιδιωτικής εττικέτας δεν είναι τόσο καλές, δεν τις συνιστώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μακρυά και αγαπημένοι. Πολύ ακριβά για αυτό που είναι

Δημοσ.

Έχω αυτήν εδώ

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/Debit-Cards/Debit-AB

Παίρνω καργα 6ευρες με αυτήν την καρτα γιατί μαζεύω πολύ πιο γρήγορα πόντους.

Δημοσ.

.

Προϋποθέσεις για να βγει αυτή;

είναι debit

συνδεδεμένη δηλαδή αναγκαστικά με λογαριασμό απο τον οποίο αντλεί χρήματα 

Δημοσ.

Ο χρόνος και η φαιά ουσία που θα ξοδέψω για να συγκρίνω τιμές είναι αντιστρόφως ανάλογος με το όποιο πλεονέκτημα αποκτήσω επιλέγοντας τον φτηνότερο. Επιλέγω λοιπόν πάντα αυτόν που είναι πιο κοντά και πιο εύκολα προσβάσιμος που στην περίπτωση μου είναι ο μασουτης και το liddle. Τον πρώτο τον επιλέγω για πράγματα καθημερινής χρήσης και επώνυμα τρόφιμα και κονσερβοειδη ενώ τον δεύτερο για μπινελίκια πάσης φύσεως!

• Like 1
Δημοσ.

Με την Πειραιώς λογικά εννοει ότι παίρνεις πόντους και από τα" κίτρινα " οπότε έχεις επιπλέον έκπτωση εκτός από τους 200 πόντους.

Tα yellows εννοεις? Μονο απο το Σκλαβενιτη παιρνεις καλους ποντους(σε 50 ευρω αγορων κερδιζεις 1 ευρω). Στον ΑΒ και τα υπολοιπα είναι 20 φορες λιγοτερο.

Έχω αυτήν εδώ

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/Debit-Cards/Debit-AB

Παίρνω καργα 6ευρες με αυτήν την καρτα γιατί μαζεύω πολύ πιο γρήγορα πόντους.

Για δωσε info... πως βγαινει και τι κερδιζεις ακριβως. Αν είναι να βγαλω κι εγω.

Δημοσ.

Αρκεί να έχεις ένα λογαριασμό στην Πειραιώς και την βγάζεις.

Τα λέει αναλυτικά στο λινκ που έβαλα παραπάνω.

Δημοσ.

Μασουτης λογω συνηθειας και γιατι ειναι πιο κοντα απο τα αλλα,και οι τιμες νορμαλ και απο ολα εχει.Επιπλεον αν παιρνεις τα δικα τους προιοντα πχ σε χαρτι κουζινας που δεν εχει σημασια η μαρκα μαζευεις ευκολα ποντους για δωροεπιταγες.Παρολα αυτα θεωρω πιο ολοκληρωμενο το αβ αν και πιο ακριβο σχεδον απο ολα

Δημοσ.

Αρκεί να έχεις ένα λογαριασμό στην Πειραιώς και την βγάζεις.

Τα λέει αναλυτικά στο λινκ που έβαλα παραπάνω.

Εχω λογ/σμο στη Πειραιως, αλλα θα κερδιζω κατι αν τη βγαλω? Μη γεμιζουμε καρτες...

Πρεπει να να πηγαινεις συχνα στον ΑΒ για να αξιζει? Εγω παω και σε Lidl, Σκλαβενιτη. Δηλαδη σε ΑΒ θα παω περ. 2 φορες το μηνα.

Υπαρχει κινδυνος να ζημιωθεις σε κατι με αυτη τη καρτα?

Μασουτης λογω συνηθειας και γιατι ειναι πιο κοντα απο τα αλλα,και οι τιμες νορμαλ και απο ολα εχει.

Υπαρχει Μασουτης στην Αθηνα?

Δημοσ.

Exει συνδρομη 16 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Αν πηγαινεις 2 φορες το μηνα δεν αξιζει να την βγαλεις,εγω παω 9 στις 10 φορες στο ΑΒ γιατι ειναι ενας τεραστιος διπλα στο σπιτι μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...