Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exει συνδρομη 16 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Αν πηγαινεις 2 φορες το μηνα δεν αξιζει να την βγαλεις,εγω παω 9 στις 10 φορες στο ΑΒ γιατι ειναι ενας τεραστιος διπλα στο σπιτι μου.

Αρα δε μαζεύεις yellows.

Πόσες περ. φορες το μηνα πας σε super market?

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει Μασουτης στην Αθηνα?

Δεν ξερω δεν μενω αθηνα απλα ειδα την ερωτηση της ts γενικα για σουπερμαρκετ 

Δημοσ.

Εχω λογ/σμο στη Πειραιως, αλλα θα κερδιζω κατι αν τη βγαλω? Μη γεμιζουμε καρτες...

Πρεπει να να πηγαινεις συχνα στον ΑΒ για να αξιζει? Εγω παω και σε Lidl, Σκλαβενιτη. Δηλαδη σε ΑΒ θα παω περ. 2 φορες το μηνα.

Υπαρχει κινδυνος να ζημιωθεις σε κατι με αυτη τη καρτα?

Υπαρχει Μασουτης στην Αθηνα?

Μασουτης ειναι οπως ο Σκλαβενιτης στην αθηνα.Πριν παρει τα καρφουρ μονο στην αθηνα ειχε,ο μασουτης ειχε στην αρχη σε ολη τη Θεσσαλονικη και εχει φτασει σε ολη τη μακεδονια,Λαρισα και Βολο,στα νησια του βορειου αιγαιου.Εγω προσωπικα εχω κοντα 2 μαγαζια και το ενα ειναι μεγαλο.Σχεδον απεναντι εχω Βασιλοπουλο τα τελευταια 5 χρονια,σπανια παω.Μια χαρα τιμες και αρκετα ποιοτικα προιοντα.Αμα δεν πηγαινεις συχνα μη βγαλεις καρτα,δεν αξιζει.
Δημοσ.

Μασουτης ειναι οπως ο Σκλαβενιτης στην αθηνα.Πριν παρει τα καρφουρ μονο στην αθηνα ειχε,ο μασουτης ειχε στην αρχη σε ολη τη Θεσσαλονικη και εχει φτασει σε ολη τη μακεδονια,Λαρισα και Βολο,στα νησια του βορειου αιγαιου.Εγω προσωπικα εχω κοντα 2 μαγαζια και το ενα ειναι μεγαλο.Σχεδον απεναντι εχω Βασιλοπουλο τα τελευταια 5 χρονια,σπανια παω.Μια χαρα τιμες και αρκετα ποιοτικα προιοντα.

Bασικα το ερωτημα ειναι: Yπαρχει Μασουτης στην Αθηνα?

Αμα δεν πηγαινεις συχνα μη βγαλεις καρτα,δεν αξιζει.

Δε ξερω πως οριζεται το "συχνα", παντως για συνδρομη 16€ δε το συζητω.

Δημοσ.

Bασικα το ερωτημα ειναι: Yπαρχει Μασουτης στην Αθηνα?

Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου η εν λόγω αλυσίδα πολυκαταστήματος τροφίμων, με την ομολογουμένως επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στον βορειοελλαδικό χώρο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τετάρτη κάθε προϊόν 1 πόντο, έτσι θυμάμαι.

Ναι, πχ έχει 50 τεμάχια στο καρότσι σου , έχεις +50 πόντους

Δεν ισχύει αυτό. 

Δημοσ.

Το κάθε Τετάρτη 1 πόντος ισχύει φίλε

Εισαι σίγουρος 100% ;

Ρώτησα την περασμένη εβδομάδα την ταμεία στον ΑΒ και μου ειπε οτι εχει σταματήσει να ισχύει αυτό. Αν παραπληροφορήθηκα θα το μάθω σύντομα... 

Δημοσ.

Εισαι σίγουρος 100% ;

Ρώτησα την περασμένη εβδομάδα την ταμεία στον ΑΒ και μου ειπε οτι εχει σταματήσει να ισχύει αυτό. Αν παραπληροφορήθηκα θα το μάθω σύντομα... 

εχω καιρο να παω κοντα στο πασχα ηταν η τελευταια φορα !!  ...θα ρωτησω ομως ,εγω εκει το αφησα, καθε τεταρτη προιον και ποντος!

Δημοσ.

Εισαι σίγουρος 100% ;

μολις γυρισα απο ΑΒ..δεν ισχειο το καθε τεταρτη πλεον ΤΕΛΟΣ

• Like 1
Δημοσ.

Εχθές γυρνώντας από Κοζάνη είδα στην Λάρισα στον Μαρινόπουλο μπαλόνια και νέες πινακίδες ότι άνοιξαν

Ασχετο,ποιος γραφει το δυστυχως με η?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...