Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, billdanos είπε

οι παλιογερμαναράδες μας φέρνουν στην Ελλάδα τα σάπια τυριά τους... :)

Και δίκιο θα έχει.

Γιατί αν έρθεις εσύ στο μαγαζί μου, σου δώσω να φας μια τυρόπιτα και πάθεις δηλητηρίαση, φαντάζομαι εμένα θα  κυνηγήσεις και όχι αυτό που παράγει το τυρί, ανεξάρτητα τοπικής προέλευσης του παραγωγού

Εκτός αν μηνύσεις αυτόν που παράγει το τυρί οπότε πάω πάσο

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, NikosKallithea said:

Γιατί αν έρθεις εσύ στο μαγαζί μου, σου δώσω να φας μια τυρόπιτα και πάθεις δηλητηρίαση, φαντάζομαι εμένα θα  κυνηγήσεις και όχι αυτό που παράγει το τυρί, ανεξάρτητα τοπικής προέλευσης του παραγωγού

Τα προϊόντα που πούλαγε το Lidl ήταν "ασφράγιστα"/χύμα όπως η τυρόπιτα για να μπορεί να τα ελέγξει ή θα έπρεπε να ανοίγει τις συσκευασίες και να κοιτάει μέσα? Βέβαια μετά θα ερχόταν κάποιος και θα έλεγε, "ah δεν το αγοράζω είναι ανοιγμένο".

Κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους ανά παρτίδα ένα supermarket? Δεν γνωρίζω...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Βάστα να ξυπνήσει από τη μεσημεριανή σιέστα ο παππούς και θα δεις τι έχει να γίνει :D 

Έχουμε και δουλειές δεν θα κάθομαι εδώ όλη μέρα να ανεβάζω ακροαματικότητες του insomnia.:P Ύπνο μόνο το βράδυ.

Όσο για το τυρί γιατί μόνο στο lidl εντοπίζονται αλλοιωμένα τρόφιμα;;;; Πρώτη φορά το ακούτε;;;Δεν έχετε πάρει ποτέ φέτα ανθότυρο ή κάτι άλλο από άλλα σούπερ μάρκετ που πουλάνε και χύμα και μόλις τα ανοίξετε στο σπίτι σας παίρνει η μπόχα;;; Εγώ χαίρομαι γιατί τέτοιες ειδήσεις θα κάνουν ακόμη καλύτερο και προσεκτικότερο το lidl.

Ανθότυρο από μεγάλο s/m έχω πάρει επανηλειμένα αλλοιωμένο και δύσοσμο για αυτό τώρα πάντα τον δοκιμάζω πριν αγοράσω.Να το πάρω να πάω στον ΕΦΕΤ. Σιγά μη χάσω την ώρα μου.

Όσο για τις λεγόμενες βούτες που είπε κάποιος άλλος τι είναι αυτές .Ας ρωτήσει να μάθει;;; Συγγενικό μου πρόσωπο που δούλευε σε μεγάλο s/m μου έλεγε ότι καθόντουσαν με μυτερά μαχαίρια έβγαζαν τη μούχλα από τη κεφαλογραβιέρα την συσκεύαζαν στη συνέχεια  στη βούτα για πούλημα.Θα μου πείτε μπορούσαν να την πουλήσουν σαν ροκφόρ μακράς ωρίμανσης.:DΓια ρωτήστε αν έχετε κανένα γνωστό που δουλεύει σε μεγάλα s/m αλαντικά τυριά να σας πει τι παίζει.

Ονόματα δε λέμε γιατί έχουμε και κατασκόπους.:lol:

Περιμένω να μου τα χώσετε χοντρά τώρα.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Έχουμε και δουλειές δεν θα κάθομαι εδώ όλη μέρα να ανεβάζω ακροαματικότητες του insomnia.:P Ύπνο μόνο το βράδυ.

Φαντάζομαι κατάλαβες ότι το είπα αστειευόμενος 

Από εκεί και πέρα προσωπικά επειδή τρώω μόνο εγώ φέτα σπίτι (η σύζυγος δε μπορεί ούτε να την ακουμπήσει), παίρνω πάντα την "χωριό" ή την "όλυμπος", όποια βρίσκω πιο φτηνά

Η ποιότητα και των δύο είναι σταθερά εξαιρετική 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εμενα μονο στο lidl μου εχει τυχει τυρι που ξεθεωνε και το σουταρα και ηταν και κιλο. (φετα) Αλλη μια φορα μονο την ειχα πατησει με συσκευασμενο μανουρι απο Μαρινοπουλο, που ειχε αλοιωθει λιγο στις ακρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Φαντάζομαι κατάλαβες ότι το είπα αστειευόμενος 

Από εκεί και πέρα προσωπικά επειδή τρώω μόνο εγώ φέτα σπίτι (η σύζυγος δε μπορεί ούτε να την ακουμπήσει), παίρνω πάντα την "χωριό" ή την "όλυμπος", όποια βρίσκω πιο φτηνά

Η ποιότητα και των δύο είναι σταθερά εξαιρετική 

Φυσικά και για αυτό απάντησα αστειευόμενος . Δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας για τα s/m.Απλά κονταριζόμαστε να περνάει και λίγο η ώρα.Αν συμφωνούμε σε όλα  δεν υπάρχει και διάλογος.:)

Edit. Εγώ λόγω καταγωγής και επειδή γνώριζα άμεσα πως κατασκευάζονταν έπαιρνα ΔΩΔΩΝΗ. Από τότε που έπαψε να είναι η ΔΩΔΩΝΗ που ήταν όχι ότι έχω κάτι εναντίον της νέας ιδιοκτησίας  απλά παίρνω ότι με συμφέρει ή ότι μου αρέσει αφού πρώτα την δοκιμάσω.Τώρα ποτέ χύμα χωρίς δοκιμή.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Παντως εμενα μονο στο lidl μου εχει τυχει τυρι που ξεθεωνε και το σουταρα και ηταν και κιλο. (φετα) Αλλη μια φορα μονο την ειχα πατησει με συσκευασμενο μανουρι απο Μαρινοπουλο, που ειχε αλοιωθει λιγο στις ακρες.

Γιατι δεν το πηγες πισω να παρεις τα χρηματα σου πισω?

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, orck said:

Καλοι ειπα, ποτε κακοι.
Μπορει να πετυχα εγω μικρο καταστημα που πηγα στο Βερολινο αλλα ηταν ιδιο οπως εδω. Μικρο και μιζερο. Λυση αναγκης.
Κανεις υποθεσεις ενω δεν μπορεις να ξερεις, το τυρι μπορει να χαλασε στον παραγωγο με δικια του ευθυνη, ειτε στο καταστημα με ευθυνη του Λιντλ (βεβαια θα μου πεις οτι και οι υπαλληλοι ελληνες ειναι, οποτε ελληνας φταει σε καθε περιπτωση). Αυτον τον ισοπεδωτισμο δεν μπορω.

δεν εγραψα καπου για παλιο γερμαναραδες, οποιος το ειπε ειναι υπευθυνος, δεν αποδεχομαι συλλογικη ευθυνη, γνωστο, το εχω ξαναγραψει αυτο. Εγω, παντως να ξερεις, μιλαω με τα καλυτερα λογια για τους συμπατριωτες μας.

Πρακτικα συμβαινει σχεδον σε ολους να εντοπιζονται χαλασμενα προιοντα, ειναι μια ηχηρη απαντηση στους ακραια ηττοπαθεις "οτι εδω δεν κανουμε ελεγχους, αλλα εξω ειναι ολα τελεια" οτι δεν ειμαστε παντελως ξεφραγο αμπελι.
Το σχολιο σου περι ελληνικου προιοντος το θεωρω εντελως αστοχο. Ειναι σαν να βαζεις βροχο Cyta και να πηγαινεις στον ΟΤΕ για παραπονα για τον λογαριασμο.

Δεν τα χρεωσα ολα σε σενα προσωπικα. Απλα απαντησα με αφορμη το post σου. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, aspirini είπε

Γιατι δεν το πηγες πισω να παρεις τα χρηματα σου πισω?

Ηταν 7-8 λεπτα αποσταση με το ποδηλατο, με full ανηφορες. Δεν την παλευα. Αλλα γενικα πιστευω δεν αξιζει τον κοπο. Εχω παει κανα 2 φορες διπλα στο σπιτι μου, που ειμαι χρονια πελατης και ηταν πολυ αμυντικοι οι υπαλληλοι. Δεν υπαρχει η καταλληλη νοοτροπια. Το lidl ελπιζω οτι εχει καλυτερη μεταχειριση, αλλα και παλι δε νομιζω να πηγαινα με τα τυροζουμια ανα χειρας να ψαχνω να βγαλω ακρη με φουλ κοσμο στο καταστημα. Απλα δεν ξαναπηρα τυρι. 4,99 εκανε btw.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τις περισσοτερες φορες που πετυχα  αλλοιωμένο προιον απο σουπερ μαρκετ ηταν εξαιτίας των βαρεμενων πελατων που πανε και ανοιγουν σφραγισμενες συσκευασίες... Απο βαζακια μεχρι κεσεδάκια τυριων, γιαουρτιών κλπ... Ειπαμε να ανοιγουμε στη χειροτερη κανα μαλακτικο ή σαμπουαν για να τα μυρισουμε, αλλα και στα τροφιμα ρε γαμωτο? Τι φαση ακριβως? :P

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τις περισσοτερες φορες που πετυχα  αλλοιωμένο προιον απο σουπερ μαρκετ ηταν εξαιτίας των βαρεμενων πελατων που πανε και ανοιγουν σφραγισμενες συσκευασίες... Απο βαζακια μεχρι κεσεδάκια τυριων, γιαουρτιών κλπ... Ειπαμε να ανοιγουμε στη χειροτερη κανα μαλακτικο ή σαμπουαν για να τα μυρισουμε, αλλα και στα τροφιμα ρε γαμωτο? Τι φαση ακριβως? :P

Σκεφτηκες μηπως ηθελαν να τα αγορασουν, αλλα τα ανοιξαν για να τσεκαρουν αν ειναι αλλοιωμενα, οποτε ολα αυτα που βλεπεις δεν αλλοιωθηκαν λογω του ανοιγματος, αλλα ηταν ηδη αλλοιωμενα και καποιος συνανθρωπος εσωσε εσενα και τους υπολοιπους απο το να τα αγορασουν;:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Ηταν 7-8 λεπτα αποσταση με το ποδηλατο, με full ανηφορες. Δεν την παλευα. Αλλα γενικα πιστευω δεν αξιζει τον κοπο. Εχω παει κανα 2 φορες διπλα στο σπιτι μου, που ειμαι χρονια πελατης και ηταν πολυ αμυντικοι οι υπαλληλοι. Δεν υπαρχει η καταλληλη νοοτροπια. Το lidl ελπιζω οτι εχει καλυτερη μεταχειριση, αλλα και παλι δε νομιζω να πηγαινα με τα τυροζουμια ανα χειρας να ψαχνω να βγαλω ακρη με φουλ κοσμο στο καταστημα. Απλα δεν ξαναπηρα τυρι. 4,99 εκανε btw.

απλα να σε ενημερωσω πως στα lidl εαν πας πισω πραγμα χαλασμενο περνεις τα λεφτα σου πισω χωρις πολλα πολλα.(εαν ειναι ετικετα λιντλ προιον δεν θελει καν αποδειξη)

Το μονο "κουραστικο" ειναι η 3 λεπτη διαδικασια επιστροφης που πρεπει να γινει στο ταμειο.

Επισης μπορεις να επιστρεψεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προιον (εκτος ψυγειου και εσωρουχων για ευνοητους λογους) κια να παρεις τα χρηματα σου πισω  και απλα σε ρωτανε εαν ειναι χαλασμενο η απλα δεν σου αρεσει.

Το λεω σε εσενα για να το δει κ οποιος αλλος ενδιαφερεται.

Επεξ/σία από aspirini
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο το κολλημα (μη πω πετριά) με τα επωνυμα προϊόντα μονο στην Ελλαδα το εχουμε παντως. Δλδ να νομιζουμε οτι ειναι καλυτερης ποιοτητας επειδη ειναι συσκευασμενο με την επωνυμη ετικετα και οχι την ετικετα του Μασουτη πχ, ενω βγαινουν απο το ιδιο εργοστασιο.

Πρωτη φορα που μπηκα σε σουπερ μαρκετ, πχ Τεσκο, και δεν βρηκα παρα μονο απορρυπαντικα επωνυμα. Ζητημα το 5-10% των προιοντων που εχουν στα ραφια να ηταν επωνυμο. Το ιδιο και στο Marks and Spencer σουπερ μαρκετ. Εκει ολα ιδιωτικης ετικετας και μη πω πιο ακριβα απο τα επωνυμα.

Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι είμαστε μπρούκληδες στην Ελλάδα, αλλά και ότι βγαίνουν όλα απ' το ίδιο εργοστάσιο θεωρώ πως είναι ακραία άποψη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Είναι αλήθεια ότι είμαστε μπρούκληδες στην Ελλάδα, αλλά και ότι βγαίνουν όλα απ' το ίδιο εργοστάσιο θεωρώ πως είναι ακραία άποψη.

Δεν ειπα "ολα βγαινουν απο το ιδιο εργοστασιο", αλλά αν το σπαγγετι Μασουτη γραφει "παρασκευαζεται και συσκευαζεται απο τη Μίσκο", ε απο το ιδιο εργοστασιο με το σπαγγετι Μισκο βγαινει, ισως και απο την ιδια παρτιδα. Απλα το ενα ειναι στο 1/3 της τιμης του άλλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...