papoys1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nikolas14-MyPhone είπε Απο supermarket παντως μακρια απο Lidl. Ο ΑΒ βασιλοπουλος,επειδη εχω και κοντα μου μια χαρα ειναι.Για Θεσσαλονικη επισης φτηνα ειναι τα Olla και εχουν καλα προιοντα.Σκλαβενιτη δεν ξερω,εχω παει μια φορα μονο. Μασουτης....αρκετα ακριβος σε τιμες.Ειναι 5-10 λεπτα παραπανω απο τον ΑΒ. Άποψή μου. Για Αθήνα ειδικά που ο Σκλαβενίτης έγινε θηρίο, μετά την προίκα του πρώην Μαρινόπουλου με τις ευλογίες των τραπεζών (που και αυτές την πάρτυ τους κοιτάνε) και την εξαγορά της makro, ευτυχώς που υπάρχει το lidl καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Επειδή κινούμαι σε πολλά αγοράζω βλέπω γενικά την κίνηση, τα υπόλοιπα Μάρκετ ιν Γαλαξία My Market κλπ πιθανώς και το Βασιλόπουλο θα τα είχε καταπιεί θα είχε γίνει μονοπώλιο και μετά θα μας είχε του χεριού του.Ενδεχομένως στην Βόρεια Ελλάδα να υπάρχει ο Μασούτης και επαρχία άλλοι τοπικοί έμποροι αλλά αν είχε καθαρίσει την Αθήνα που είναι ο μεγάλος τζίρος και όλοι κυνηγάνε,τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου. Για αυτό πιστεύω πως η ύπαρξη του lidl βοηθάει και αυτούς που προτιμούν το Σκλαβενίτη ή το Βασιλόπουλο διότι τους κρατάει κάπως σε χαμηλές τιμές σε ορισμένα προϊόντα.Οπότε κάποιοι ας μην το βλέπουν πατριωτικά ή ξέρω εγώ.Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτε ούτε μας λυπάται και αν του δοθεί η ευκαιρία θα μας πιει και όσο αίμα μας έχει απομείνει. Ψωνίζουμε από όλους και από όπου θεωρούμε ότι μ ας συμφέρει.Όσο για την ποιότητα;;;;; Χέστηκε ο Σκλαβενίτης ο Βσιλόπουλος το lidl και οι υπόλοιποι για την υγεία μας.Τη τσέπη μας στοχεύουν. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από papoys1 3 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Άποψή μου. Για Αθήνα ειδικά που ο Σκλαβενίτης έγινε θηρίο, μετά την προίκα του πρώην Μαρινόπουλου με τις ευλογίες των τραπεζών (που και αυτές την πάρτυ τους κοιτάνε) και την εξαγορά της makro, ευτυχώς που υπάρχει το lidl καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Επειδή κινούμαι σε πολλά αγοράζω βλέπω γενικά την κίνηση, τα υπόλοιπα Μάρκετ ιν Γαλαξία My Market κλπ πιθανώς και το Βασιλόπουλο θα τα είχε καταπιεί θα είχε γίνει μονοπώλιο και μετά θα μας είχε του χεριού του.Ενδεχομένως στην Βόρεια Ελλάδα να υπάρχει ο Μασούτης και επαρχία άλλοι τοπικοί έμποροι αλλά αν είχε καθαρίσει την Αθήνα που είναι ο μεγάλος τζίρος και όλοι κυνηγάνε,τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου. Για αυτό πιστεύω πως η ύπαρξη του lidl βοηθάει και αυτούς που προτιμούν το Σκλαβενίτη ή το Βασιλόπουλο διότι τους κρατάει κάπως σε χαμηλές τιμές σε ορισμένα προϊόντα.Οπότε κάποιοι ας μην το βλέπουν πατριωτικά ή ξέρω εγώ.Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτε ούτε μας λυπάται και αν του δοθεί η ευκαιρία θα μας πιει και όσο αίμα μας έχει απομείνει. Ψωνίζουμε από όλους και από όπου θεωρούμε ότι μ ας συμφέρει.Όσο για την ποιότητα;;;;; Χέστηκε ο Σκλαβενίτης ο Βσιλόπουλος το lidl και οι υπόλοιποι για την υγεία μας.Τη τσέπη μας στοχεύουν. Το LIDL ειναι κακο σε ποιοτητα.Εκει ειναι το θεμα,και το πιο απιθανο ειναι οτι γινεται πανικος να ψωνισουν.Στο εξοχικο μου κοντα εχω μασουτη μονο και lidl.Προτιμω καθαρα τον 1ο και ενα τοπικο γιατι ειναι καλυτεροι σε ποιοτητα και οι τιμες ειναι λιγο πιο πανω αλλα μικρη η διαφορα.
gia_nnis Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Nikolas14-MyPhone είπε Το LIDL ειναι κακο σε ποιοτητα.Εκει ειναι το θεμα,και το πιο απιθανο ειναι οτι γινεται πανικος να ψωνισουν.Στο εξοχικο μου κοντα εχω μασουτη μονο και lidl.Προτιμω καθαρα τον 1ο και ενα τοπικο γιατι ειναι καλυτεροι σε ποιοτητα και οι τιμες ειναι λιγο πιο πανω αλλα μικρη η διαφορα. Δεν ειναι κακο σε ποιοτητα αλλιως δεν θα ειχε κοσμο.. Εχει καλες τιμες σε προιοντα με προσφορα.. Επισης σε καποια προιοντα δεν εχει σταθερη ποιοτητα οπως σε φετα γαλπο κ λεσβου. Επισης και καποια απο τα κρεατα του θελουν προσοχη... οπως μοσχαρι να βραζει και να ειναι σκληρο... 1
Shadows Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το lidl τρωει πολυ Backlash γτ τα πολυ φτηνα προιοντα,γτ ολα τα sm εχουν διακυμανσεις τιμης-ποιοτητας στα ''no name'' προιοντα τους. Και σε χασαπικο που σου χει χοιρινες μπριζολες ''προσφορα'' 3 το κιλο σαβουρα θα παρεις και σε sm με την ιδια τιμη.
Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Σε όλα τα προιόντα υπάρχουν ποιότητες και β' διαλογής . 1
margaritagr Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 6/4/2018 στις 1:25 ΜΜ, gia_nnis είπε Δεν ειναι κακο σε ποιοτητα αλλιως δεν θα ειχε κοσμο.. Εχει καλες τιμες σε προιοντα με προσφορα.. Επισης σε καποια προιοντα δεν εχει σταθερη ποιοτητα οπως σε φετα γαλπο κ λεσβου. Επισης και καποια απο τα κρεατα του θελουν προσοχη... οπως μοσχαρι να βραζει και να ειναι σκληρο... Το οτι έχει κόσμο δε λεει και πολλα απαραίτητα. Έχω κάτσει σε ταβέρνες φουλ στον κόσμο και το φαΐ ηταν χάλια. Ο κόσμος παει στα λιντλ για την τιμή όχι για την ποιότητα. 7 1
1988panos2171 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μασούτης γιατί είναι το κοντινότερο SM, οι τιμές είναι καλές και συνεργάζεται με την πειραιώς για τα yellows.
mylo Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Μασούτης γιατί είναι το κοντινότερο SM, οι τιμές είναι καλές και συνεργάζεται με την πειραιώς για τα yellows. Οι τιμές του Μασουτη δεν έχει ναι καθόλου καλές και από τότε που παρατήρησα κάποιες fake προσφορές δε ξαναπατησα 1
gia_nnis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Ο κόσμος παει στα λιντλ για την τιμή όχι για την ποιότητα. Παει για την σχεση ποιοτητας-τιμης! Και αυτο ισχυει απολυτα στα προιοντα με προσφορα.. 1
redykt Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 σκλαβενιτη γιατι ειναι διπλα. λιντλ για χαρτικα/καθαριστικα. βασιλοπουλο για να χαζεψω. μουργη(καλαματα) οταν κατεβαινω.
rus Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, margaritagr είπε Ο κόσμος παει στα λιντλ για την τιμή όχι για την ποιότητα. Δηλαδη ο κοσμος αυτος δεχεται να παιρνει κακης ποιοτητας επειδη εχουν χαμηλοτερη τιμη? Δε νομιζω, πιστευουν ότι παιρνουν ιδια ποιοτητα με τα αλλα sm και σε χαμηλοτερη τιμη. Στις 5/4/2018 στις 9:36 ΜΜ, oktanio είπε Πρώτον ναι έχει ελληνικά προϊόντα ποιος σας είπε ότι είναι καλά τα ελληνικά Εντάξει είναι όχι όλα όμως Έχει προϊόντα κάτι χυμούς μεν από Ελλάδα αλλά θεε μου τι έχουν μέσα έχετε διαβάσει ?? Ότι εχουν και οι ξενοι... Οι χυμοι εκτος ψυγείου εχουν πολύ ζαχαρη και συντηρητικα, δε γινεται αλλιως να διατηρηθουν. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από rus
redykt Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 9 hours ago, ladakis said: τα προϊοντα ή καμιά ταμία; both
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, rus είπε Δηλαδη ο κοσμος αυτος δεχεται να παιρνει κακης ποιοτητας επειδη εχουν χαμηλοτερη τιμη? Δε νομιζω, πιστευουν ότι παιρνουν ιδια ποιοτητα με τα αλλα sm και σε χαμηλοτερη τιμη. Ότι εχουν και οι ξενοι... Οι χυμοι εκτος ψυγείου εχουν πολύ ζαχαρη και συντηρητικα, δε γινεται αλλιως να διατηρηθουν. Δεν ξέρω για τα lidl, αλλά δεν έχω δει σε κανένα από τα μεγάλα σουπερ χυμό με ζάχαρη και συντηρητικά. Αμίτα-Λακωνία-Ηβη-Life-Viva-Belo-Μασούτης όλοι χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη.
margaritagr Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ναι καποιοι πιστευουν οτι ειναι και ποιοτικα και φθηνα (δεν αναφερομαι βεβαια στα επωνυμα προιοντα του) Αναφορικα με τους χυμους που αναφερθηκαν, χωριζονται σε μακρας ή μικρης διαρκειας. Οι μακρας ειναι οι εκτος ψυγειου. Αυτοι παστεριώνονται σε υψηλότερη θερμοκρασία. Η παραγωγη γινεται ασηπτικα και σε κενο αερος και δεν περιέχουν συντηρητικά. (Πχ amita) Και υπαρχει διακριση με βαση τη συσταση τους: 0 100% φυσικος χυμος δεν περιεχει καμια προσθηκη. Ζαχαρη ή αλλες γλυκαντικες, προστιθενται στο νεκταρ και το φρουτοποτο. Στο νεκταρ πρεπει να χει οπωσδηποτε >50% χυμο φρουρων ενω στο φρουτοποτο το ποσοστο μπορει να ναι και 20%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις