Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το My Market όποιος έχει παρατηρήσει μετα την εξαγορα Βεροπουλου έχει τσιμπησει τις τιμές και έχει μειωσει ποικιλια.Ανερχομενος σε συνοικιες είναι η αλυσίδα Κρητικός ,ποικιλια σε προιόντα από μικρότερες φίρμες και από περιοχες όλης της ελλάδος. 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ο σκλαβενιτης φυλλαδιο προσφορων δεν βγαζει;
e-tic Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ο σκλαβενιτης φυλλαδιο προσφορων δεν βγαζει; Το επιχειρηματικό του μοντέλο είναι του σκλαβενίτη είναι τέτοιο που δεν τον ενδιαφέρει η διαφήμισή του ούτε μέσω της τηλεόρασης ούτε με φυλλάδια ούτε με κανέναν άλλο τρόπο. Σκέψου οτι και το site του είναι "υπο κατασκευή" εδώ και χρόνια. Έχει χτίσει το όνομά του και έχει φτάσει στο σημείο που ο καταναλωτής γνωρίζει οτι αν πάει εκεί θα βρεί μεγάλη ποικιλία και προϊόντα σε καλή τιμή ή και σε προσφορά. Το ποιά προϊόντα είναι σε προσφορά δεν το γνωρίζεις μέχρι να πάς εκεί. Έχει καταφέρει να απολαμβάνει loyalty απο μεγάλο πληθυσμό και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που οι αλυσίδες που διαφημίζονται με εβδομαδιαία φυλλάδια/προσφορές δυσκολεύονται να του "κλέψουν" πελατεία. 3
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ο Μασουτης ειναι ο κορυφαιος με διαφορα αλλα που να τον βρεις... λογικο που δραστηριοποιειται εκτος Αττικης φωναζει το ''πραγμα'' ο νοων νοειτο 2
chill Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πηγαίνω Σκλαβενίτη συνήθως αλλά τώρα τελευταία δημιουργείται το αδιαχώρητο οπότε όσο μπορώ τον αποφεύγω. Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω σε ουρά. Μου είναι απείρως ευκολότερο να ανέβω στο Έβερεστ παρά να περιμένω σε ουρά....... Εναλλακτική είναι ο Γαλαξίας αλλά τελευταία οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα. Και γενικότερα ο Γαλαξίας της Μαγούλας αισθητικά είναι πολύ "δεύτερος". Γενικά πάντως έχει απείρως μεγαλύτερη ποικιλία!
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ανοιξε στην περιοχή μου, χαλκιδικη ενα μαγαζι, το λες και συνοικιακό. Καλες τιμες σε πολλα προιοντα που αλλοι τις εχουν σε προσφορες αυτες. Βρηκα πανες για το σκυλι 1€ κατω συν οτι δεν χρειαζεται αμαξι για να παω να τις πάρω. Χαρτικα, δημητριακα, βρωμη μια που χει ενα καραβι απεξω εψει τιμη 1€ και κατι, ο μασουτης την ιδια την εχει 1,50. Πρωτη εντυπωση πολυ καλη αν και τωρα γεμιζουν ακομα τα ραφια. Ειδα οτι εχει προσφορες που πρεπει να τις ψαξεις. Πχ 2+1 στα μακαρονια. Αυξανεται στην περιοχη μου ο ανταγωνισμος και για μας εδω ειναι καλο. Εχει και δικα του προιοντα σωστα; Οπως τα χαρτικα γλαρος και οι ξηροι καρποι μπαχαρικα απο τι καταλαβα
antreaslam Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παιδιά, έχω δουλέψει στο χώρο του FMCG 12 χρόνια, και μπορώ να σας εγγυηθώ ότι άπο άποψη τιμών, ο Σκλαβενίτης, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Μην ψαρώνετε με τις μαλακισμένες προσφορές κουπονιών κλπ από άλλα ΣΜ. Απλά πρέπει να τον αποφεύγεις σε γιορτές κ αργίες... Επίσης, το mymarket μου αρέσει, γιατι ειναι πολυ ευγενικό το προσωπικό του μετά την εξαγορά, και με δυνατή μουσική, σου βάζουν τα πράγματα σε σακούλα, ειναι οκ σε εξυπηρετηση (αλλά ακριβό). Ο ΑΒ, μείωσε τιμές και ποικιλία προιόντων, και αξίζει επισκέψεις επίσης... 2
teddy71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ο Μασουτης ειναι ο κορυφαιος με διαφορα αλλα που να τον βρεις... λογικο που δραστηριοποιειται εκτος Αττικης φωναζει το ''πραγμα'' ο νοων νοειτο Και φτηνοοοοοος!!!! τοσο πολυ ...που πας με συνοδία χρηματαποστολης.
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Και φτηνοοοοοος!!!! τοσο πολυ ...που πας με συνοδία χρηματαποστολης. ε σε βρισκω υπερβολικο βρε...μην ειμεθα και πλεονεκτες
e-tic Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ο ΑΒ, μείωσε τιμές και ποικιλία προιόντων, και αξίζει επισκέψεις επίσης... O AB άλλαξε στρατηγική. Κάποτε έλεγε οτι έχει "και του πουλιού το γάλα", έδινε δηλαδή έμφαση στο ότι έχει τεράστια ποικιλία, αφήνοντας τον οικονομικό παράγοντα σε δεύτερη μοίρα. Τώρα πιά έχει αναγκαστεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, εισάγοντας ιδιωτικές μάρκες (365, ΑΒ επιλογή κτλ) και να παίξει το παιχνίδι των διαφημιζόμενων προσφορών, προσπαθώντας να μπεί στη συνείδηση του καταναλωτή ως φθηνό SM.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πιστευω στην περιοχη μου θα δουλεψει, ειδικα τωρα που ανοιγει η τουριστικη περιοδος. Για μασουτη παω μονο για μερικα προιοντα του που δεν τα βρισκω αλλου αλλα παντα χαλαω 10€
Amix Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γενικα ψωνιζω απο τα LIDL .Λογω αποστασης και γενικα βρισκω τα παντα που θελω σε καλες τιμες. Σε μερικες μερες θα ανοιξει και ο Σκλαβενιτης (Ξανθη) .Διαβαζω πολλα θετικα σχολια.Ειναι και κοντα μου. Ψονιζω και απο τον μασουτη αλλα σπανια.Ειναι μακρια απ το σπιτι μου.Το καλο ειναι οτι μου δινουν κουπονια αξιας 30ε απο την δουλεια και με συμφερει οσο ακριβο και αν ειναι
Zerg13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σκλαβενιτης lidl για πρωτη επιλογη. Και Γαλαξιας λογο κοντινης αποστασης. Ανοιξε Σκλαβενιτης πολυ κοντα μου, αλλα μινι. Ηταν ενα παλιο careffour μινι εκει. Εχω ενα προβλημα ομως. Παντα βρωμουσε σαπιλα τα μηχανηματα ποτε δεν τα τραβουσαν να καθαρισουν λογο χωρου ή εργατικου δυναμικου, και τωρα βρωμαει και ο Σκλαβενιτης. Εγινε η μεταβαση και αφησαν ιδια ολα τα μηχανηματα και τα ψυγεια. Ο Σκλαβενιτης εχει και καλη ποιοτητα προϊοντων, λαχανικων κτλ, το ξερω απο πρωτο χερι.
McNerd Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ανοιξε Σκλαβενιτης πολυ κοντα μου, αλλα μινι. Ηταν ενα παλιο careffour μινι εκει. Εχω ενα προβλημα ομως. Παντα βρωμουσε σαπιλα τα μηχανηματα ποτε δεν τα τραβουσαν να καθαρισουν λογο χωρου ή εργατικου δυναμικου, και τωρα βρωμαει και ο Σκλαβενιτης. Εγινε η μεταβαση και αφησαν ιδια ολα τα μηχανηματα και τα ψυγεια. Αηδία. Μία φορά είχα πάει σε ένα λιντλ, βρώμαγε μέσα του σκοτωμού σαν σάπια σκουπίδια... Τελος πάντως ψωνίζω γρήγορα ότι ήταν να ψωνίσω, όλα συσκευασμένα εκτός από ένα δίχτυ με πατάτες, σε καλή κατάσταση (το τονίζω αυτό). Γυρίζω σπίτι, τα αφήνω κουζίνα.. Μετά από 2 ώρες ξαναμπαίνω κουζίνα και βρωμοκοπούσε την ίδια σαπίλα με το λιντλ. Ήταν οι πατάτες, που είχαν απορροφήσει τη μπόχα. Τις πέταξα και δεν ξαναπήγα σε αυτό το λιντλ. 1
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ο Μασουτης ειναι ο κορυφαιος με διαφορα αλλα που να τον βρεις... λογικο που δραστηριοποιειται εκτος Αττικης φωναζει το ''πραγμα'' ο νοων νοειτο Δεν ξέρω τώρα αλλά μέχρι το 11 που ήμουν φοιτητής Καβάλα δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο προτιμούσα Μαρινόπουλο. Εδώ και καιρό πήγαινα γαλαξία και my market τώρα που άνοιξε π σκλαβενιτης στον παλιό Μαρινόπουλο στην λενορμαν θα αρχίσω να πηγαίνω εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις