Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδον παντα Μασουτη γιατι εχει κατα κορον Ελληνικα προϊοντα (οπως και ο Γαλαξιας βεβαια) και σχετικα καλες τιμες.Αρκετα discount markt επισης γιατι εχει κ αυτο καλες τιμες. Σπανια AB λογω φουσκωμενων τιμων, σχεδον ποτε Lidl γιατι παιζει πολυ σαβουρα μεσα (ειδικα παλαιοτερα) και λογω Γερμανιας κλπ, τα γνωστα.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με τα "Ελληνικά προιοντα" τελευταία με έχει προβληματίσει.

Βλέπω διαφορά στην τιμή και όλο ανεβαίνουν.

Έ, άμα είναι να δώσω 65 λεπτά για ένα μακαρόνι της κυρά Μαρίας, γιατί να μην δώσω 90 για κάτι πιο ποιοτικό και χ#@σκα αν στηρίζω μεγάλα brand

γιατί και τα μικρά brand δεν παίζουν σωστά. χτυπάνε τις τιμές.

Πχ: Φιστίκια από MyMarket 1,45 και τα επώνυμα κοντά 1,8-2. Και εννοείται πως η ποιότητα είναι στο /2 (κάτι που δεν βλέπουμε στην τιμή φυσικά)

Δημοσ.

Ο ΑΒ σου βγαίνει πιο φθηνός αν βάλουμε τα κουπόνια και τις προφορές... Ο μασουτης τα έχει όλα ακριβά πλέον και κακής ποιότητας.

Στο Σκλαβενίτη Θεσσαλονίκη δεν πήγα ακόμα.. Έχει τις ίδιες προσφορές με την Αθήνα;

• Like 1
Δημοσ.

Χεστήκαμε για την Γερμανία

Ποιο χαζή απάντηση δεν υπάρχει μέσα στο thread...

Γενικά εγώ πηγαίνω αποκλειστικά στο kaufland λόγο τοποθεσίας... Ελλάδα όταν κατεβαίνω αποκλειστικά και μόνο Μασουτη και ας είναι και λίγο ποιο ακριβά από τις υπόλοιπες αλυσίδες μόνο και μόνο γιατί γνωρίζω 10-15 άτομα που δουλεύουν εκεί και από αυτά που έχω ακούσει ειναι "εργατοπατερας" που λέμε... Οταν έσκασε το capital Controll πληρώνε τους εργαζόμενους (και τα επιδόματα άδειας) Cash για να μπορούν να κινηθούν ή να κάνουν την άδεια τους... Και γενικά πληρώνε εν έτη 2015 ακόμα με μισθούς 2008-2009...

Για το τι ισχύει τώρα δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά ακόμα δεν άκουσα παράπονα

• Like 3
Δημοσ.

Ποιο χαζή απάντηση δεν υπάρχει μέσα στο thread...

Γενικά εγώ πηγαίνω αποκλειστικά στο kaufland λόγο τοποθεσίας... Ελλάδα όταν κατεβαίνω αποκλειστικά και μόνο Μασουτη και ας είναι και λίγο ποιο ακριβά από τις υπόλοιπες αλυσίδες μόνο και μόνο γιατί γνωρίζω 10-15 άτομα που δουλεύουν εκεί και από αυτά που έχω ακούσει ειναι "εργατοπατερας" που λέμε... Οταν έσκασε το capital Controll πληρώνε τους εργαζόμενους (και τα επιδόματα άδειας) Cash για να μπορούν να κινηθούν ή να κάνουν την άδεια τους... Και γενικά πληρώνε εν έτη 2015 ακόμα με μισθούς 2008-2009...

Για το τι ισχύει τώρα δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά ακόμα δεν άκουσα παράπονα

πεστο καλυτερα... οχι πληρωνε... πληρωνε και μηνες προκαταβολικα! και 3 μηνες μπροστα

για ψαξου και δες γιατι. Οχι παντως επειδη αγαπαει τους υπαλληλους αλλα μαλλον επειδη φοβοταν τους κομμωτες και τα κουρεματα

Δημοσ.

Αυτό με τα "Ελληνικά προιοντα" τελευταία με έχει προβληματίσει.

Βλέπω διαφορά στην τιμή και όλο ανεβαίνουν.

Έ, άμα είναι να δώσω 65 λεπτά για ένα μακαρόνι της κυρά Μαρίας, γιατί να μην δώσω 90 για κάτι πιο ποιοτικό και χ#@σκα αν στηρίζω μεγάλα brand

γιατί και τα μικρά brand δεν παίζουν σωστά. χτυπάνε τις τιμές.

Πχ: Φιστίκια από MyMarket 1,45 και τα επώνυμα κοντά 1,8-2. Και εννοείται πως η ποιότητα είναι στο /2 (κάτι που δεν βλέπουμε στην τιμή φυσικά)

Αλλο κοστος παραγωγης εχει η κυρα μαρια και αλλο η πολυεθνικη για ενα πακετο μακαρονια.

Δημοσ.

Παιδιά ο ΑΒ είναι λίγο πιο ακριβός σε κάποια προιόντα από Σκλαβενίτη,Αλλά οι προσφορές του ΑΒ δεν υπάρχουν.+Πόντους και 6ευρες δωροεπιταγές.

πχ. πήρα σήμερα Βίκος Cola  6άδα 1+1 δώρο σε όλα τα Σούπερ μαρκετ παίζει αυτό και στο ΑΒ 1+1 και -20% έκπτωση .Προσφορά πάνω στην προσφορά και με 2 ευρώ πήρα 12 μπουκαλάκια Βίκος cola!

+Ότι ο ΑΒ είναι Number One σε ποιότητα.. όλα... Τυριά , κρέατα, λαχανικά , φρούτα.. τα περισσότερα Ελληνικα,βιολογικά και ολα φρέσκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου θίξαμε την χώρα γερμανοτσολιά μου?

μπα αυτο εχεις να πεις Ελληναρα μου φραπεδιαρη και ταβλαδωρε???

ας μην δανειζοσουν να μη σε βαζανε στα 4...ανάπηρε

Επεξ/σία από sitiros22
  • Like 3
Δημοσ.

μπα αυτο εχεις να πεις Ελληναρά μου φραπεδιαρη και ταβλαδωρε???

ας μην δανειζοσουν να μη σε βαζανε στα 4...ανάπηρε

εσύ Έλληνας δεν είσαι? ή ξέρεις να γράφεις Ελληνικα... χααχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο κοστος παραγωγης εχει η κυρα μαρια και αλλο η πολυεθνικη για ενα πακετο μακαρονια.

και άλλαξε το κόστος παραγωγής τόσο πολύ μέσα σε 1 χρόνο;;; γιατί η μόδα με τα Ελληνικά φθηνά προιοντα έχει 2-3 χρόνια που έχει πάρει τα πάνω του. Πριν 1 με 2 χρόνια οι τιμές ήταν αρκετά πιο κάτω.

και μην μου πεις είναι επειδή ο φπα από 23 πήγε 24 :D

είναι αυτό που λέω. Ότι αρκετά (όχι όλα) ελληνικά φθηνά προιοντα εκμεταλλεύονται την κρίση και τσιμπάνε λίγο τις τιμές. Ποιότητα τριτοκοσμική και τιμή 30-50% (μόνο) πιο κάτω από τα επώνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

πεστο καλυτερα... οχι πληρωνε... πληρωνε και μηνες προκαταβολικα! και 3 μηνες μπροστα

για ψαξου και δες γιατι. Οχι παντως επειδη αγαπαει τους υπαλληλους αλλα μαλλον επειδη φοβοταν τους κομμωτες και τα κουρεματα

Αυτό που λες δεν έχει και πολύ λογική... Τα λεφτά τα έδινε Cash και όχι μέσω τράπεζας... Το κούρεμα δηλαδή πως θα το γλιτωνε στους λογαριασμούς της εταιρείας αφού δεν πληρώνε μέσω αυτών αλλά με μετρητά που μαζευαν από τα ταμεία... Δεν θα μπω στο τριπακι να υπερασπιστώ τον Μασουτη μιας και δεν δουλεύω εκεί ούτε μετοχές έχω...

Εγώ απλά έγραψα τη γνώμη που έχω γιατί έχω γνωστούς που δουλεύουν εκεί και μέχρι τώρα αυτά που έχω ακούσει ειναι πολύ θετικά και παράπονα δεν έχω ακούσει από κανένα ... Δεν έχει νόημα πάντως να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση... Στο θέμα αυτό γράφει απλά ο καθένας από που ψωνίζει και γιατί και τέλος...

PS: Έγραψε ένας εδώ τα μαγαζιά που προτιμάει στην Γερμανία (που προφανώς ζει εκεί) και είπε κιόλας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα (που δεν είναι ψέμα και δε το λέω με ειρωνικό τρόπο είναι απλά διαφορετική νοοτροπία εδώ) και πετάχτηκε σαν την μη πω ο άλλος να τον πει γερμανοτσολιά... Ρε χαλαρώστε λίγο το κορμί σας όλοι οι πατριώτες... Δεν είστε περισσότερο Έλληνες από εμάς επειδή βρίζετε π.χ την Γερμανία,Αγγλία,Ευρώπη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό που λες δεν έχει και πολύ λογική... Τα λεφτά τα έδινε Cash και όχι μέσω τράπεζας... Το κούρεμα δηλαδή πως θα το γλιτωνε στους λογαριασμούς της εταιρείας αφού δεν πληρώνε μέσω αυτών αλλά με μετρητά που μαζευαν από τα ταμεία... Δεν θα μπω στο τριπακι να υπερασπιστώ τον Μασουτη μιας και δεν δουλεύω εκεί ούτε μετοχές έχω...

Εγώ απλά έγραψα τη γνώμη που έχω γιατί έχω γνωστούς που δουλεύουν εκεί και μέχρι τώρα αυτά που έχω ακούσει ειναι πολύ θετικά και παράπονα δεν έχω ακούσει από κανένα ... Δεν έχει νόημα πάντως να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση... Στο θέμα αυτό γράφει απλά ο καθένας από που ψωνίζει και γιατί και τέλος...

PS: Έγραψε ένας εδώ τα μαγαζιά που προτιμάει στην Γερμανία (που προφανώς ζει εκεί) και είπε κιόλας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα (που δεν είναι ψέμα και δε το λέω με ειρωνικό τρόπο είναι απλά διαφορετική νοοτροπία εδώ) και πετάχτηκε σαν την μη πω ο άλλος να τον πει γερμανοτσολιά... Ρε χαλαρώστε λίγο το κορμί σας όλοι οι πατριώτες... Δεν είστε περισσότερο Έλληνες από εμάς επειδή βρίζετε π.χ την Γερμανία,Αγγλία,Ευρώπη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...

Αστους φίλε να λένε ότι γουστάρουν. Έχουν την μαμά και τον μπαμπά να τους δώσουν χαρτιζιλικακι για φραπεδακι με iPhonακι στο τραπεζάκι για μόστρα στο Μαράκι...

PS:: Το iPhone είναι με δόσεις για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι αισθανεστε Ελληνες να πληρωνετε ολους τους φορους τις εισφορες και τα εκκαθαριστικα σας. Γιατι το 50% των φορολογουμενων χρωσταει στην υγεια των κοροϊδων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...