Ghost_Rider Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ετσι ειναι δυστυχως...αδυνατον να παραδεχτουμε τη στραβομαρα μας και την ανικανοτητα μας πρεπει να τα ''φορτωνουμε'' αλλου
SnapShot Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 από online market τι γνώμη έχετε ? δεν έχουν καμία χρησιμότητα το πλήθος των φυσικών καταστημάτων είναι τόσο μεγάλο και τόσο απλωμένο το δίκτυο τους στον ιστό των πόλεων που δεν υπάρχει λόγος να ψωνίσει κανείς από online και να μην έχει την φυσική επαφή με τα προιόντα και την σύγκριση τιμών και περιεχομένου, συστατικών συσκευασιών στο ράφι
giorgolavos Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 δεν έχουν καμία χρησιμότητα το πλήθος των φυσικών καταστημάτων είναι τόσο μεγάλο και τόσο απλωμένο το δίκτυο τους στον ιστό των πόλεων που δεν υπάρχει λόγος να ψωνίσει κανείς από online και να μην έχει την φυσική επαφή με τα προιόντα και την σύγκριση τιμών και περιεχομένου, συστατικών συσκευασιών στο ράφι Μια χαρά χρησιμότητα έχουν. Έχω χτυπήσει το πόδι μου και πρέπει να μην το κουράζω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να οδηγήσω και, η κοπέλα μου μόλις πήρε το δίπλωμα της και δεν την αφήνω ακόμα να οδηγήσει μόνη της. Παρήγγειλα από το e-fresh, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα όλων όσο πήρα, και το παιδί που τα έφερε τα πήγε και στην κουζίνα μου όταν του είπα ότι δεν μπορώ να τα σηκώσω. Το user interface του site ειναι πάρα πολύ καλό και δεν δυσκολεύτηκα να βρω ότι ήθελα. Επίσης, ήρθαν μέσα στο 2ωρο που είχα επιλέξει. Παρήγγειλα στις 11 και παρέλαβα στο δίωρο 14:00-16:00
rus Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Lidl για τις φτηνες τιμες, Σκλαβενιτη για τους ποντους σε yellows και go4more.
blackdeagle Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μια χαρά χρησιμότητα έχουν. Έχω χτυπήσει το πόδι μου και πρέπει να μην το κουράζω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να οδηγήσω και, η κοπέλα μου μόλις πήρε το δίπλωμα της και δεν την αφήνω ακόμα να οδηγήσει μόνη της. Παρήγγειλα από το e-fresh, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα όλων όσο πήρα, και το παιδί που τα έφερε τα πήγε και στην κουζίνα μου όταν του είπα ότι δεν μπορώ να τα σηκώσω. Το user interface του site ειναι πάρα πολύ καλό και δεν δυσκολεύτηκα να βρω ότι ήθελα. Επίσης, ήρθαν μέσα στο 2ωρο που είχα επιλέξει. Παρήγγειλα στις 11 και παρέλαβα στο δίωρο 14:00-16:00 Στα πήγε στη κουζίνα?? Του άφησες μπουρμπουρι? χαχα 1
SnapShot Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μια χαρά χρησιμότητα έχουν. Έχω χτυπήσει το πόδι μου και πρέπει να μην το κουράζω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να οδηγήσω και, η κοπέλα μου μόλις πήρε το δίπλωμα της και δεν την αφήνω ακόμα να οδηγήσει μόνη της. Παρήγγειλα από το e-fresh, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα όλων όσο πήρα, και το παιδί που τα έφερε τα πήγε και στην κουζίνα μου όταν του είπα ότι δεν μπορώ να τα σηκώσω. Το user interface του site ειναι πάρα πολύ καλό και δεν δυσκολεύτηκα να βρω ότι ήθελα. Επίσης, ήρθαν μέσα στο 2ωρο που είχα επιλέξει. Παρήγγειλα στις 11 και παρέλαβα στο δίωρο 14:00-16:00 Σιγά τα ωά Τίποτα πρωτότυπο και στο sm της γειτονιάς σου αν πας Μπορείς μόνος σου να γεμίσεις το καρότσι σου και όχι μόνο με συσκευασμένα πράγματα όπως έχουν περιορισμό τα online να τα πας στο ταμείο, να πληρώσεις και να ζητήσεις αποστολή στο σπίτι σου Οι ανήμποροι που ούτε καν μπορούν να πάνε πχ γέροντες, εχουν την δυνατότητα να δώσουν την παραγγελία τους και τηλεφωνικά Αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνεις το πλεονέκτημα της επαφής/σύγκρισης των προιόντων στο ράφι Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε και το οικολογικό αποτύπωμα των επιλογών μας. Θεωρώ ανεπίτρεπτο όλα τα ζαρζαβατικά να είναι συσκευασμένα σε νάυλον και πλαστικά σκαφάκια. Είναι η επιτομή της τσάμπα μόλυνσης του περιβάλλοντος 1 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σιγά τα ωά Τίποτα πρωτότυπο και στο sm της γειτονιάς σου αν πας Μπορείς μόνος σου να γεμίσεις το καρότσι σου και όχι μόνο με συσκευασμένα πράγματα όπως έχουν περιορισμό τα online να τα πας στο ταμείο, να πληρώσεις και να ζητήσεις αποστολή στο σπίτι σου Οι ανήμποροι που ούτε καν μπορούν να πάνε πχ γέροντες, εχουν την δυνατότητα να δώσουν την παραγγελία τους και τηλεφωνικά Αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνεις το πλεονέκτημα της επαφής/σύγκρισης των προιόντων στο ράφι Δεν εχουν ολα τα σουπερ μαρκετ αυτη την υπηρεσια αποστολης στο σπιτι. Επισης τηλεφωνικη παραγγελια με online παραγγελια ποια η διαφορα; online καλυτερα βλεπεις κιολας. Αν ειναι να πας εκει,δεν εχει νοημα να κανεις αποστολη στο σπιτι σου ετσι και αλλιως.
blackdeagle Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνεις το πλεονέκτημα της επαφής/σύγκρισης των προιόντων στο ράφι Αυτό το διαβάζω και το ακούω από πολλούς .... Ρε παιδιά τα ίδια πράγματα θα πάρεις που παίρνεις κάθε βδομάδα,τι να δεις το κουτί αν είναι ωραίο? Μόνο Ημ.Λήξης μπορείς να δεις αλλά δεν πρόκειται να σου στείλει κάποιος ληγμένα.
SnapShot Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δεν εχουν ολα τα σουπερ μαρκετ αυτη την υπηρεσια αποστολης στο σπιτι. Επισης τηλεφωνικη παραγγελια με online παραγγελια ποια η διαφορα; online καλυτερα βλεπεις κιολας. Αν ειναι να πας εκει,δεν εχει νοημα να κανεις αποστολη στο σπιτι σου ετσι και αλλιως. εδώ σε μένα όλα το έχουν πάντως και το εφαρμόζουν αρκετοί σαν διευκόλυνση ούτε εγώ είμαι υπερ της τηλεφωνικής παραγγελίας όπως και για την online αλλά το βρίσκω χρήσιμο για τους εντελώς ανήμπορους το τρίτο είναι χρήσιμο για αυτούς που δεν μπορούν να σηκώσουν βάρη Αυτό το διαβάζω και το ακούω από πολλούς .... Ρε παιδιά τα ίδια πράγματα θα πάρεις που παίρνεις κάθε βδομάδα,τι να δεις το κουτί αν είναι ωραίο? Μόνο Ημ.Λήξης μπορείς να δεις αλλά δεν πρόκειται να σου στείλει κάποιος ληγμένα. μπορεί να δεις και συστατικά ιδιαίτερα σημαντικό μπορείς να δεις και να επιλέξεις φρεεσκάδα πχ στα νωπά προιόντα
g_alkis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μασούτης και ΑΒ. Mymarket μόνο στις προσφορές, τα ιδιωτικής ετικέτας του είναι ακριβότερα από των άλλων δύο.
blackdeagle Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μασούτης και ΑΒ. Mymarket μόνο στις προσφορές, τα ιδιωτικής ετικέτας του είναι ακριβότερα από των άλλων δύο. Ιδιωτικής ετικέτας μόνο ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη.
blackdeagle Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ποια είναι η Γνώμη σας για την ΑΒ Βασιλόπουλος;-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Παράπονα-Εμπειρίες
blackdeagle Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σκλαβενίτης δεν έγιναν; Καλό. Την δύναμη της Ahold Delhaize δεν την έχει ο σκλαβενίτης...χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις