vairass Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Που βρισκεις τα κουπονια;Σου στέλνει ένα κωδικό στο κινητό και επίσης έναν φάκελο ανα ένα ή δύο μήνες με 400 πόντους στα πας αμέσως αμέσως 12 ευρώ έκπτωση το λιγότερο το μήνα, συν κάτι παιχνίδια που βγάζουν στο μηχάνημα. ^Ακριβώς, μόλις μαζέψεις 200 πόντους παίρνεις μια επιταγή των 6 ευρώ για μελλοντική αγορά. Τώρα άμα έχεις κάνα κουπόνι που σε εμάς έρχονται ταχυδρομικά μαζεύεις πιο γρήγορα πόντους. Πχ έχεις κουπόνι που λέει αν αγοράσεις 1 κιλό φρούτα παίρνεις 20 πόντους.Αυτό κάνω συνέχεια.. Για το Πάσχα έκανα ψώνια από ΑΒ συνολικά 90 ευρώ... Και πήρα μαζί με κουπόνια και παιχνίδια 24 ευρώ έκπτωση μόνο από επιταγές 6αρες συν τα παιχνίδια. Καλα...καρτα...χρησιμοποιουσα επι χρονια στο carefour, μαζευα ποντους, ειναι ζητημα αν επαιρνα μια 5ευρη δωροεπιταγη το χρονο! Αν μιλαμε για τετοιο σκηνικο, αδικος κοπος η διαδικασια... να μαζευω ενα ολοκληρο χρονο ποντους, για να παρω πισω 5 ευρω... Στα ΑΒ είναι πανεύκολο να μαζέψεις 200 πόντους.. Προχτές πήρα ένα προϊόν και είχε 50 πόντους δώρο,φαντάσου τώρα, κουπόνια, παιχνίδια μαζεύεις στο φτερό τουλάχιστον 400 πόντους το μήνα.
beatshooter Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Απο πρωην καρφουρ που εγινε σκλαβε(αν παιζει ρολο αυτο) τσεκαρα οτι οι τιμες ηταν τα ιδια χαλια με my market και ΑΒ. Γενικα παντως ολα ιδιες τιμεςεχουν οποτε παω σ οποιο εχει καλυτερες γ αυτα που συνηθως αγοραζω.
rus Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα...καρτα...χρησιμοποιουσα επι χρονια στο carefour, μαζευα ποντους, ειναι ζητημα αν επαιρνα μια 5ευρη δωροεπιταγη το χρονο! Αν μιλαμε για τετοιο σκηνικο, αδικος κοπος η διαδικασια... να μαζευω ενα ολοκληρο χρονο ποντους, για να παρω πισω 5 ευρω... Oι ποντοι του Καρφουρ ηταν στο 1/3 αυτων του ΑΒ ! Επισης με τη καρτα επαιρνες καποια ειδη όπως φρουτα/λαχανικα με εκπτωση που αφαιρουνταν εκεινη τη στιγμη στο ταμειο. Στα ΑΒ είναι πανεύκολο να μαζέψεις 200 πόντους.. Προχτές πήρα ένα προϊόν και είχε 50 πόντους δώρο,φαντάσου τώρα, κουπόνια, παιχνίδια μαζεύεις στο φτερό τουλάχιστον 400 πόντους το μήνα. Νομιζω τις Τεταρτες εχουν διπλάσιους ποντους. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2017 από rus
vairass Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Oι ποντοι του Καρφουρ ηταν στο 1/3 αυτων του ΑΒ ! Νομιζω τις Τεταρτες εχουν διπλάσιους ποντους. Τετάρτη κάθε προϊόν 1 πόντο, έτσι θυμάμαι.
Gkostas2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Το επιχειρηματικό του μοντέλο είναι του σκλαβενίτη είναι τέτοιο που δεν τον ενδιαφέρει η διαφήμισή του ούτε μέσω της τηλεόρασης ούτε με φυλλάδια ούτε με κανέναν άλλο τρόπο. Σκέψου οτι και το site του είναι "υπο κατασκευή" εδώ και χρόνια. Έχει χτίσει το όνομά του και έχει φτάσει στο σημείο που ο καταναλωτής γνωρίζει οτι αν πάει εκεί θα βρεί μεγάλη ποικιλία και προϊόντα σε καλή τιμή ή και σε προσφορά. Το ποιά προϊόντα είναι σε προσφορά δεν το γνωρίζεις μέχρι να πάς εκεί. Έχει καταφέρει να απολαμβάνει loyalty απο μεγάλο πληθυσμό και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που οι αλυσίδες που διαφημίζονται με εβδομαδιαία φυλλάδια/προσφορές δυσκολεύονται να του "κλέψουν" πελατεία. Πάντως οι συνοικιακοί οι Σκλαβενίτηδες δεν έχουν και την τρελή την ποικιλία. Δλδ πολλά πράγματα που βρισκω στο My Market δεν υπάρχουν καν στους μικρούς-συνοικιακους σκλαβενιτηδες. Αλλά ισχύει ότι βγάζει τρελές προσφορές. Αυτό γίνεται γιατι αντί να δώσει λεφτά σε διαφήμιση, δίνει ακριβώς το ιδιο ποσό στο να εχει παραπάνω προσφορές. Ρίσκο γιατί αν δεν υπήρχε το word of mouth θα πήγαινε άπατος. Τελικά όμως τα κατάφερε.
giorgolavos Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σιγά τα ωά Τίποτα πρωτότυπο και στο sm της γειτονιάς σου αν πας Μπορείς μόνος σου να γεμίσεις το καρότσι σου και όχι μόνο με συσκευασμένα πράγματα όπως έχουν περιορισμό τα online να τα πας στο ταμείο, να πληρώσεις και να ζητήσεις αποστολή στο σπίτι σου Οι ανήμποροι που ούτε καν μπορούν να πάνε πχ γέροντες, εχουν την δυνατότητα να δώσουν την παραγγελία τους και τηλεφωνικά Αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνεις το πλεονέκτημα της επαφής/σύγκρισης των προιόντων στο ράφι Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε και το οικολογικό αποτύπωμα των επιλογών μας. Θεωρώ ανεπίτρεπτο όλα τα ζαρζαβατικά να είναι συσκευασμένα σε νάυλον και πλαστικά σκαφάκια. Είναι η επιτομή της τσάμπα μόλυνσης του περιβάλλοντος Μα εγω εγραψα οτι εχουν χρησιμοτητα αν υπαρχει λογος, δεν ειπα να αντικαταστησω μονιμα το σουπερ μαρκετ κανοντας μονο παραγγελιες online. Χρειαζομαι περιπου 10 λεπτα για να σηκωθω και να παω μεχρι την τουαλετα και εσυ μου γραφεις να σηκωθω, να παω σουπερ μαρκετ, να γεμισω το καροτσι, να κανω ολη την διαδικασια στο ταμειο και μετα απλα να τους πω να τα φερουν σπιτι μου. Τι απο αυτο δεν καταλαβες; Έχω χτυπήσει το πόδι μου και πρέπει να μην το κουράζω καθόλου Ο λογος που προτιμησα την Online παραγγελια απο το να χωσω καποιον φιλο-συγγενη να το κανει ειναι γιατι θα τα ειχα αμεσα και οχι μολις ειχε χρονο αυτος που θα εχωνα και, για να μην μου φερουν αλλα προιοντα απο αυτα που ηθελα. Και μην μου πειτε οτι δεν σας εχει τυχει να ζητησετε να σας παρουν κατι απλο (πχ σαμουαν) απο το σουπερ μαρκετ και σας εφεραν αλλο επειδη εκεινοι πιστευαν οτι αυτο που διαλεξαν ειναι καλυτερο ή υγιεινοτερο ή νοστιμοτερο ή το ειχε σε προσφορα κλπ... 2
blackdeagle Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Τετάρτη κάθε προϊόν 1 πόντο, έτσι θυμάμαι. Ναι, πχ έχει 50 τεμάχια στο καρότσι σου , έχεις +50 πόντους μία φορά είχα πετύχει sprite zero κουτάκι ζήτημα να έκανε και 57 λεπτά νομίζω και έδινε 20 πόντους,δηλαδή έπερνες 10 κουτάκια = 200 πόντους και κάνανε 5,70 και κέρδιζες 6ευρη. Στην ουσία τα έπερνες τζαμπα + κερδιζες και +30 λεπτα 1
navigator0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Υπαρχει καποιος online τροπος να αλλαξω τη διευθυνση που εχω δηλωσει στην ΑΒ plus? Χανω ολα τα ταχυδρομικα κουπονια λογω μετακομισης.
SnapShot Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Υπαρχει καποιος online τροπος να αλλαξω τη διευθυνση που εχω δηλωσει στην ΑΒ plus? Χανω ολα τα ταχυδρομικα κουπονια λογω μετακομισης. σε ταμία του ΑΒ την επόμενη φορά
g_alkis Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Υπαρχει καποιος online τροπος να αλλαξω τη διευθυνση που εχω δηλωσει στην ΑΒ plus? Χανω ολα τα ταχυδρομικα κουπονια λογω μετακομισης. www.ab.gr -> AB plus
moure Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Αβ σχεδόν πάντα και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σούπερ μάρκετ. Αν έχεις και την κάρτα της Πειραιώς παίρνεις 6ευρες συνεχώς. Επίσης είναι ίσως το μοναδικό σούπερ μάρκετ που γνωρίζουν πως κόβονται τα αλλαντικά. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο κόψιμο μπριζόλας πάντως κλάμα. Αρχίζει από την μια πλευρά με 2-3cm και μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο τέλος πέφτει στο 1-1.5 (random numbers). Αποτέλεσμα μια πλευρά να ψήνεται όπως πρέπει κι η άλλη περισσότερο... Καταλαβαίνω ότι δεν είναι μηχανή ο άνθρωπος, αλλά τόσο fail κάθε φορά? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2017 από ThReSh
navigator0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 www.ab.gr -> AB plus Ευχαριστω! Το εφτιαξα!
BritGreek Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Γαλαξίας με διαφορά, λόγω των 1+1 στα "ακριβά", πχ σαμπουάν, αφρόλουτρα, κλπ, και σε πολλά τρόφιμα. Τα δικά του προϊόντα είναι καλά, ειδικά τα ζυμαρικά. Επίσης, ο Βασιλόπουλος με τους πόντους συμφέρει πολύ συχνά. Για μένα, ο Σκλαβενίτης είναι πλέον ακριβός, με σημαντική διαφορά τιμής σε πολλά προϊόντα. Όμως, τον στηρίζω γιατί είναι εξαιρετικός εργοδότης.
Warrior_6600GT Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Συμφωνώ Γαλαξίας για φθηνότερα πράγματα και καλές προσφορές άλλα έχει πολλά σημεία που γυφτίζει. Και κυρίως η συμπεριφορά των ανώτερων στους υφισταμενούς τους μπροστά στους πελάτες. Έχει τύχει φάση 2 φορές σε 2 διαφορετικά μέρη. Επίσης είναι το σουπερμάρκετ που έχω διαπιστώσει τις περισσότερες φορές διαφορές σε τιμή στο ράφι και ταμείο. Πολλές φορές για να να είναι τυχαίο. Brit να τσεκάρεις ΠΑΝΤΑ τις αποδείξεις σου όταν ψωνίζεις από εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις