InsertCoinToJoi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου, θα ηθελα την γνωμη σας τι POS να επιλεξουμε για μια μικρη επιχειρηση με το μικροτερο δυνατο κόστος... απο την μια ειναι αυτα που δίνουν οι τράπεζες και απο την αλλη το viva wallet... Αν καποιος εχει εμπειρια ας ενημερωσει...
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 για το viva έχω ακούσει από γνωστούς τα χειρότερα,. δεν εω να πω πως και γιατί απλώς το αναφέρανε. 2
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ για το viva έχω ακούσει ότι είναι η χειρότερη επιλογή, μόνο αν δεν μπορείς να πάρεις από τράπεζα. Θα έλεγα να ρωτήσεις στην τράπεζα - τράπεζες που είσαι πελάτης να δεις τι θα σου πουν και να συγκρίνεις και με το viva.
louilouiCK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 To πελατολόγιο ειναι παγκόσμιο ή μόνο Ελλάδα;
louilouiCK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μίλα με την Πειραιώς τότε να ξεμπερδεύεις.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 To πελατολόγιο ειναι παγκόσμιο ή μόνο Ελλάδα; Τι σημασία έχει αυτό; Δεν κάνουν όλα τα pos για ξένες κάρτες;
louilouiCK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι σημασία έχει αυτό; Δεν κάνουν όλα τα pos για ξένες κάρτες; Σημασία έχει το κόστος (όχι μόνο της υπηρεσίας αλλά και το exchange rate και οι προμήθειες επ αυτού απο διάφορα νομίσματα και πιστωτικές τραπεζών που εδρεύουν σε άλλες χώρες) και η παροχή υπηρεσιών (μέσα στα άλλα και η αποδοχή paysafe paypal χωρίς πιστωτική skrill bitcoins κτλ) καθώς και η εντός ή εκτός εισαγωγικών σκοτούρα της μεταφοράς των χρημάτων (απο πχ λογαριασμό του εξωτερικού ή από την Online υπηρεσία προς τον λογαριασμό σου) που θα είχε νόημα να το συζητάμε αν είχε σκοπό να έχει πχ μια online παρουσία για να εξυπηρετεί πελάτες από το εξωτερικό. Αφού δεν παίζει αυτό ας κάνει το εύκολο και το απλό. 2
mclein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εθνικη κατα τη γνωμη μου & να μην το αγορασεις αλλα να το νοικιασεις
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 To προβλημα είναι με τις τραπεζες, τι πελατης θεωρείσαι γι αυτούς για τις χρεωσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εθνικη κατα τη γνωμη μου & να μην το αγορασεις αλλα να το νοικιασεις Γιατι ειναι καλυτερο το ενοικιο? Θελω να πω, μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα εχεις κανει την αποσβεση αν το αγορασεις οποτε θα σου ερθει πιο οικονομικα. Εγω οταν το εψαχνα ειχα παρει της Alpha παντως γιατι της Εθνικης αν θυμαμαι καλα δε δεχοταν American Express νομιζω.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γιατι ειναι καλυτερο το ενοικιο? Θελω να πω, μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα εχεις κανει την αποσβεση αν το αγορασεις οποτε θα σου ερθει πιο οικονομικα. Εγω οταν το εψαχνα ειχα παρει της Alpha παντως γιατι της Εθνικης αν θυμαμαι καλα δε δεχοταν American Express νομιζω. Μπορεί να κλείσεις πριν κάνεις απόσβεση! 3
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να κλείσεις πριν κάνεις απόσβεση! Xαχα τρου, αλλα δεν το λες και αισιοδοξο ξεκινημα 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 η κοπελα που ενδιαφερεται να παρει το POS εχει λογαριασμο μονο στην πειραιως... οποτε αναγκαστικα απο εκει η δεν εχει σημασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα