Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τράπεζα έχει μικρότερη προμήθεια (τη μισή και παρακάτω). Αυτό και μόνο είναι αρκετό. Εγώ πχ έχω κάτω από 1% και δεν είμαι ο Διαμαντής (μασούτης).

Η τράπεζα είναι τράπεζα. Είναι σαφώς περισσότερο αξιόπιστη από την όποια viva. Έχουμε να κάνουμε με χρήμα εδώ και δεν είναι παίξε γέλασε.

Έχει να κάνει και με το τρόπο οργάνωσης. Είναι σαφώς πιο εύκολα διαχειρίσιμο να βλέπεις όλες τις κινήσεις του λογαριασμού σου σε μια εκτύπωση. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τις ανάγκες που έχει ο καθένας.

Μια τράπεζα είναι καλό σε ξέρει σαν πελάτη γιατί αποκτάς σχέσεις και παίρνεις άλλες τιμές και σε άλλες υπηρεσίες (πχ εμβάσματα σε προμηθευτές εξωτερικού κλπ).

Το wallet ίσως βολεύει μόνο αν έχεις μικρό τζίρο σε κάρτες καθημερινά.

Για εμένα προσωπικά η viva είναι εταιρία ότι να ναι. Μόλις σε έχει στο χέρι θα γλείψει δάκτυλο και θα το βουτήξει στην άμμο πριν στο φορέσει. Ακόμη είναι η αρχή.

Μακάρι να μην φερθεί έτσι με τα POS στο μέλλον όπως έκανε με τη τηλεφωνία.

• Like 2
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, αφενός η Πειραιώς στην οποία έχω λογαριασμό με μεγάλη κίνηση μου έδωσε 1.6 και 1.8% αντίστοιχα χωρίς κόστος κτήσης, με κόστος χρήσης του e-pos για τη σελίδα. Αφετέρου μια χαρά βλέπεις και τις κινήσεις σου στην viva. Και μπορείς να κάνεις μηνιαία μία ανάληψη και τέλος.

Δε ξέρω τι όγκο είχες και σου δώσανε κάτω από 1% αλλά με 6ψηφιο τζίρο (όχι μέσω καρτών, γενικά μιλάμε) δίνουν τα νούμερα που σου είπα. Εκτός αν απλά γράφεις κάτω από 1% γιατί δεν ξέρεις πόσο ακριβώς είναι. Τέλος στην American γενικά παίζει γδυσιμο.

Επειδή την Τρίτη θα πάω Πειραιώς για άλλη δουλειά θα επανέλθω με τις προμήθειες που δίνουν και τα τελικά κόστη.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτά που διαβάζω επομένως η δικιά μας προμήθεια 0.8% είναι υπέρτατη ευκαιρία!

μετα απο επικοινωνια με διευθυντη καταστηματος εθνικης (φιλος),

για να παρεις 0.8% προμηθεια πρεπει να κινεις μεσω POS ~ περιπου 70.000€ το χρονο.

αν δεν εχεις τετοια ποσα μαλλον κατι παραπανω απο ευκαιρια θα το ελεγα.

• Like 1
Δημοσ.

για να παρεις 0.8% προμηθεια πρεπει να κινεις μεσω POS ~ περιπου 70.000€ το χρονο.

Κάπως έτσι και στην Πειραιώς πριν ένα τετράμηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην παραπλανώ και κανέναν, να επισημάνω προς πρόκειται για ειδική περίπτωση καθότι η πανελλήνια ομοσπονδία του κλάδου μου έκανε συμφωνία με τις περισσότερες τράπεζες ώστε όποιος συνάδελφός θέλει να βάλει POS να έχει προμήθεια 0.8%. Πριν από αυτό βέβαια πάλι προμήθεια 1,2% είχα χωρίς μεγάλη χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην παραπλανώ και κανέναν, να επισημάνω προς πρόκειται για ειδική περίπτωση καθότι η πανελλήνια ομοσπονδία του κλάδου μου έκανε συμφωνία με τις περισσότερες τράπεζες ώστε όποιος συνάδελφός θέλει να βάλει POS να έχει προμήθεια 0.8%. Πριν από αυτό βέβαια πάλι προμήθεια 1,2% είχα χωρίς μεγάλη χρήση.

και το 1.2 εξαιρετικο μου ακουγεται, χωρις φυσικα να γνωριζω τα οικονομικα της επιχειρησης.

εξαιρετικο που ο κλαδος ενδιαφερθηκε για τα μελη...ο δικος μας παλι....

στα πρώτα 7000€ μου το κατεβασαν, αμεσα, στο 1.3 κι αυτο επειδη εχω 2 μηχανακια & ειναι γνωστος ο διευθυντης.

οπως μου ειχαν πει, αν δεν κινουνταν χρημα θα μεναμε στο 1.8 ~ 1.5 και αυτα παντα με συζητηση στο 6μηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Το 0,8 στη Πειραιως το δίνουν σχετικα ευκολα. Κατά τη γνώμη και 0,8 είναι πολύ μεγάλο ποσοστό αν αναλογιστει κανείς το καθημερινό τζίρο στην αγορά. Fylatos καλύτερα να το ψάξεις καλύτερα. Με 50 συναλλαγές οπως λες κάθε μέρα η viva σου πέρνει ΠΟΛΛΑ. Ρώτα και σε άλλα καταστήματα τραπεζών. Πες και κανένα μουσι. Αν συμφωνίες από την αρχή καλό νούμερο μετά είναι εύκολο να το διατηρησεις.

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος να είσαι στην Viva; Εκτός αν είσαι στον Τειρεσία, οπότε πάω πάσο...

Το 0,8 στη Πειραιως το δίνουν σχετικα ευκολα. Κατά τη γνώμη και 0,8 είναι πολύ μεγάλο ποσοστό αν αναλογιστει κανείς το καθημερινό τζίρο στην αγορά.

Οι χρηματαποστολές πόσο χρεώνονται άραγε;

Συνέχεια βλέπω θωρακισμένο βανάκι της G4S σε κάποια supermarket...

Δημοσ.

Χρηματοποστολες ειναι με συμφωνια και χρηση .Οσοι ειναι πελατες του ΤΤ κοιτακτε προσφορες,διαφερουν απο τις Εurobank σαν προιοντα και υπηρεσιες, για να κρατανε πελατες στο δικτυο σαν αποταμιευση   

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος να είσαι στην Viva; Εκτός αν είσαι στον Τειρεσία, οπότε πάω πάσο...

Οι χρηματαποστολές πόσο χρεώνονται άραγε;

Συνέχεια βλέπω θωρακισμένο βανάκι της G4S σε κάποια supermarket...

Με βοηθάει που δίνουν αναφορά εκκαθάρισης μαζεμένη για όλες τις κινήσεις της κάρτας. Επίσης που έχει φτηνές πληρωμές και που μπορω να κάνω ανάληψη σε όποιο λογαριασμό θέλω. Με βοηθάει που ενσωματώθηκε εύκολα και γρήγορα στο site και τέλος και δεν το έγραψα ως τώρα γιατί είναι προσωπικό θέμα, παρότι έχω καλό λογαριασμό στην Πειραιώς και παρότι την χρησιμοποιώ δε νιώθω ότι μου έχουν φερθεί καλά σε μία σειρά θεμάτων. Άρα δε τους δίνω τα λεφτά μου εκτός αν αναγκαστώ πλέον. Το να αλλάξω τράπεζα δε ενώ έχω δώσει παντού το λογαριασμό σε προμηθευτές κλπ είναι απίθανος πονοκέφαλος. Ειδικά για 0.2% που είναι η διαφορά με βάση αυτά που μου δώσανε δεν έχω λόγο να αλλάξω τρόπο λειτουργίας.

Να πω εδώ ότι πήγα στην Πειραιώς με κίνηση από την viva και για την κίνηση που είχα με 10.000+ συναλλαγές μου εκτύπωσε μία σύμβαση για 1.6 visa 1.8 MasterCard 2.8 American νομίζω. Οπότε τους είπα άντε γειά.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου αν δε σου φερθηκαν καλα στη Πειραιως να πας σε αλλη τραπεζα,το 2% ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο ειδικα για τοσες καθημερινες συναλλαγες,το 1,6 θα στο ριξουν σιγουρα στο μελλον με τοσες συναλλαγες δεν υπαρχει περιπτωση η διαφορετικα πηγαινε σε αλλη τραπεζα.Εγω παντως προσωπικα θα ειχα μεγαλυτερο πονοκεφαλο που μου τρωει η viva ΤΣΑΜΠΑ λεφτα απο τη τσεπη μου,παρα να σκεφτομαι τους λογαριασμους των προμηθευτων...

Δημοσ.

Βέβαια να πάω, όταν λήξουν τα CC. Γιατί ως τότε έχω μείνει με τη συγκεκριμένη. Αλλιώς θα πήγαινα στην Alpha που έχω γνωστό και θα με εξυπηρετούσε περισσότερο. 

Για την ώρα δεν γίνεται όμως να κλείσεις ή να ανοίξεις λογαριασμό. 

Δε ξέρω αν θα το αλλάξουν τους επόμενους μήνες. 

Σε ότι αφορά στους προμηθευτές πίστεψε με είναι μεγάλη μανούρα να ενημερώσεις τους πάντες. 

Δημοσ.
Δεν έχω κάποια εμπειρία στο θέμα αλλά 2 πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν:

1. Στην σελίδα της viva wallet στο facebook είχα διαβάσει πρόσφατα αρκετές άσχημες κριτικές για τα μηχανάκια τους και το σύστημα τους

2. Δεν ξέρω τι επιχείρηση έχεις αλλά αν ανήκεις σε κάποιο σύλλογο (πχ σύλλογος ιδιοκτητών φροντιστηρίων, σύλλογος ηλεκτρολόγων, εμπορικός σύλλογος κλπ) τσέκαρε αν ο σύλλογος σου έχει κάνει κάποια συνεργασία με συγκεκριμένη τράπεζα ώστε τα μέλη του να έχουν καλύτερες προσφορές

Δημοσ.

Το καλό ποσοστό θα το παρεις μετά προσπάθεια. Εγώ έστειλα επιστολές στα κεντρικά, έχω πάει σε 3 Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη για να ρωτήσω, έχω μιλήσει με τους διευθηντες, έχω απειλήσει ότι θα κλείσω τους λογαριασμους κα. Τα ίδια έκανα και στην alpha άλλα δεν έπιασε. Ο λόγος που αξίζει να το κάνει κάποιος είναι γιατί πραγματικά κερδίζεις αρκετά χρήματα στο χρόνο εύκολα. Αυτό μου τρελάνει είναι ότι έχω υποχρεωτικά και ένα ποσοστό που με χρεώνει η τραπεζα στο ΦΠΑ στην ουσία.

Κάτω από 0,8 δεν έχω ακούσει πάντως.

Εμβάσματα για εξωτερικό σε προμηθευτές τι τιμή εχετε? Εγώ έχω 18ευρω συνολικα σε εμβασμα < 10χιλ. Ψάχνω για καλύτερα αλλά γιοκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...