mastoras007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σχετικά με αυτα που αναφέρθηκαν με την eurobank και δωρεάν pos εδώ πάντως δέν ισχύουν.Σήμερα πήγα και μου είπανε 60+€ το 6μηνο για ενοίκιο εσείς που πήγατε και το πήρατε τζάμπα?εκτός αν μιλάμε για μαγαζιά που ο τζίρος που θα περνάει απο την κάρτα θα είναι τόσο μέγάλος που η τράπεζα του έκανε δώρο.το πος..Και κάτι ακόμα που δέν εχει αναφερθεί το pos δέν αγοράζετε άπλα ενοικιάζετε με αόριστο χρόνο, αν κλείσει η επιχείρηση το πος πάει πίσο στην τράπεζα, τα λεφτά που δίνουμε στην αρχή πχ 99€+φπα για το πός ειναι τα τέλη ενεργοποίησης του και όχι η αξία του μηχανήματος το μηχάνημα ανήκει και θα ανήκει πάντα στην εκάστοτε τράπεζα,
kanesaxo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Έτρεχε ένα προγραμμα στη Γιουρομπανκ, οπου επαιρνες τελειως δωρεαν το pos για ένα έτος. Το επομενο ετος αν εχεις κανει 15.000ε τζιρο με αυτο το κρατας με κατι ψιλά το μήνα. Αν οχι πληρωνες σχεδον 10ε+φπα ανα μηνα κατι τετοιο. Προφανως δεν ισχυε για πάντα.
BritGreek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Σχετικά με αυτα που αναφέρθηκαν με την eurobank και δωρεάν pos εδώ πάντως δέν ισχύουν. Σήμερα πήγα και μου είπανε 60+€ το 6μηνο για ενοίκιο εσείς που πήγατε και το πήρατε τζάμπα?εκτός αν μιλάμε για μαγαζιά που ο τζίρος που θα περνάει απο την κάρτα θα είναι τόσο μέγάλος που η τράπεζα του έκανε δώρο.το πος.. Και κάτι ακόμα που δέν εχει αναφερθεί το pos δέν αγοράζετε άπλα ενοικιάζετε με αόριστο χρόνο, αν κλείσει η επιχείρηση το πος πάει πίσο στην τράπεζα, τα λεφτά που δίνουμε στην αρχή πχ 99€+φπα για το πός ειναι τα τέλη ενεργοποίησης του και όχι η αξία του μηχανήματος το μηχάνημα ανήκει και θα ανήκει πάντα στην εκάστοτε τράπεζα, Η υποχρέωση προμήθειας POS για τα ΚΑΔ που είχε το ΦΕΚ έληγε στις 27 Ιουλίου και ήταν δωρεάν. Αύριο, αν θέλεις, θα ρωτήσω τι ισχύει τώρα.
mastoras007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εγώ τώρα το αγόρασα, μέχρι στιγμής είμαι καλυμένος με τα χαρτιά που έχω οτι έκανα την αίτηση και το περιμένω, (ελπίζω δηλαδή)
planetman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Παιδιά, για επιχείρηση on the go που δεν είμαι σταθερός κάπου και που απλά θέλω να καλύψω τη νομική πλευρά του ζητήματος, τί προτείνετε να βάλω; Ίσως και ποτέ δε θα χρησιμοποιηθεί για πληρωμή. Κάποια εφαρμογή android;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Παιδιά, για επιχείρηση on the go που δεν είμαι σταθερός κάπου και που απλά θέλω να καλύψω τη νομική πλευρά του ζητήματος, τί προτείνετε να βάλω; Ίσως και ποτέ δε θα χρησιμοποιηθεί για πληρωμή. Κάποια εφαρμογή android; Αν έχεις ξένους πελάτες: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.mobile.mypos&hl=en Aν έχεις Έλληνες πελάτες: https://play.google.com/store/apps/details?id=viva.gr.freepos&hl=en
planetman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είναι δωρεάν; Γιατί έχω διαβάσει διάφορα. Αν έχω και έλληνες αλλά και ξένους πελάτες, πρέπει να έχω και τα 2;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είναι δωρεάν; Γιατί έχω διαβάσει διάφορα. Αν έχω και έλληνες αλλά και ξένους πελάτες, πρέπει να έχω και τα 2; To myPOS είναι δωρεάν. Για τη Viva δεν ξέρω αν έχει κάποια συνδρομή και δεν ξέρω αν το Free POS της Viva δέχεται κάρτες εκτός EE. Μπορείς να διαβάσεις και για τα 2 στις σελίδες τους: myPOS: www.mypos.eu Viva: www.freepos.gr
planetman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις εγκατέστησα το freepos στο κινητό μου. Οπότε τώρα τί; Μόνο αν γίνει επιτόπιος έλεγχος είμαι καλυμμένος επειδή μπορώ να χρεώσω κάρτα αν χρειαστεί; Αυτό είναι όλο; Δεν δηλώνεται κάπου; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2017 από planetman 1
Konsmal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις εγκατέστησα το freepos στο κινητό μου. Οπότε τώρα τί; Μόνο αν γίνει επιτόπιος έλεγχος είμαι καλυμμένος επειδή μπορώ να χρεώσω κάρτα αν χρειαστεί; Αυτό είναι όλο; Δεν δηλώνεται κάπου; Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, θέλω ενα POS καθαρά για το νομικό του θέματος μιας και κανείς δεν μου ζητάει ποτέ κάρτα. Με την εφαρμογή αυτή Free Pos είμαι καλλυμένος νομικά; η πρέπει να κάνω κάτι άλλο η κάτι επιπλέον; Μήπως φίλε planetman έβγαλες εσυ άκρη;
Kay Dee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ενδιαφέρον αυτό που λέτε για το free pos, αν γνωρίζει κανείς αν είμαστε καλυμμένοι με αυτό νομικά να μας πει.
CyberCr33p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Έμαθε κανείς εάν τελικά είναι νόμιμο το freepos;
flienky Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) deleted Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από flienky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα