Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε χυμούς Amita αποθηκευμένους στο μπαλκόνι. Η θερμοκρασία έφτασε εως -7. Υπάρχει περίπτωση να έχουν παγώσει? Εαν ναι πίνονται τώρα;

Δημοσ.

Σίγουρα έχουν παγώσει και σίγουρα πίνονται (με την έννοια ότι δεν θα πάθεις τιποτα) απλά δεν ξέρω αν αλλοιωθεί η γεύση τους που παίζει. 

Δημοσ.

Στο μπαλκονι εχουμε  χυμους Amita και κρασια. Τα κρασια δεν επαθαν τιποτα. Τις Αμιτα θα τις ανοιξουμε αργοτερα. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να κανω ενα τεστ και με την Coca Cola, γιατι λενε οτι δεν παγωνει ουτε στο Βορειο Πολο. Δυστυχως ξεχασα να  βγαλω μια για τεστ!

Δημοσ.

Στο μπαλκονι εχουμε  χυμους Amita και κρασια. Τα κρασια δεν επαθαν τιποτα. Τις Αμιτα θα τις ανοιξουμε αργοτερα. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να κανω ενα τεστ και με την Coca Cola, γιατι λενε οτι δεν παγωνει ουτε στο Βορειο Πολο. Δυστυχως ξεχασα να  βγαλω μια για τεστ!

Δεν παγώνει η κόλα (γενικά ότι με ανθρακικό κλεισμένο αεροστεγώς) λόγω των εσωτερικών πιέσεων που δημιουργούνται που μεταβάλουν την θερμοκρασία τήξης...

Αλλά αν τις ανοίξεις και τις βάλεις σε ποτήρι στα γρήγορα έχεις μια ωραιότατη γρανίτα. 

https://www.youtube.com/watch?v=5T68TvdoSbI

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έχει παγώσει κόκα κόλα...

Τα κρασιά δεν παθαίνουν τίποτα, παγώνουν, ξεπαγώνουν και πίνονται κανονικά.

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έχει παγώσει κόκα κόλα...

Τα κρασιά δεν παθαίνουν τίποτα, παγώνουν, ξεπαγώνουν και πίνονται κανονικά.

Εγώ το καλοκαίρι την βάζω στην κατάψυξη και την κάνω γρανίτα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το καλοκαίρι την βάζω στην κατάψυξη και την κάνω γρανίτα

Άρα καλά θυμόμουν!

Να προσέχεις μη βάλεις κανένα γυάλινο όμως και σπάσει!

Δημοσ.

Άρα καλά θυμόμουν!

Άρα καλά θυμόμουν!

Οχι ρε μόνο μπουκάλι

• Like 1
Δημοσ.

Το γυάλινο δεν είναι μπουκάλι? :shock: εγώ το γυάλινο παίρνω και είναι μπουκάλι :shock:

ΟΚ γράψε λάθος, εγω μπουκάλι εννοώ το 1,5 λίτρο και μπουκαλάκι το πλαστικό και το γυάλινο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...