likor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε χυμούς Amita αποθηκευμένους στο μπαλκόνι. Η θερμοκρασία έφτασε εως -7. Υπάρχει περίπτωση να έχουν παγώσει? Εαν ναι πίνονται τώρα;
louilouiCK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρα έχουν παγώσει και σίγουρα πίνονται (με την έννοια ότι δεν θα πάθεις τιποτα) απλά δεν ξέρω αν αλλοιωθεί η γεύση τους που παίζει.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Από παγοκολόνες δεν τους φτιάχνουν έτσι κι αλλιώς; Εγώ θα τους έπινα πάντως. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ε ναι το πολύ πολύ να έχουνε νερώσει, σαν τη νερωμένη coca cola των goody' s δηλαδή οπότε μια χαρά. Κι αν δε σου αρέσουν τα πουλάς 1
likor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στο μπαλκονι εχουμε χυμους Amita και κρασια. Τα κρασια δεν επαθαν τιποτα. Τις Αμιτα θα τις ανοιξουμε αργοτερα. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να κανω ενα τεστ και με την Coca Cola, γιατι λενε οτι δεν παγωνει ουτε στο Βορειο Πολο. Δυστυχως ξεχασα να βγαλω μια για τεστ!
louilouiCK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στο μπαλκονι εχουμε χυμους Amita και κρασια. Τα κρασια δεν επαθαν τιποτα. Τις Αμιτα θα τις ανοιξουμε αργοτερα. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να κανω ενα τεστ και με την Coca Cola, γιατι λενε οτι δεν παγωνει ουτε στο Βορειο Πολο. Δυστυχως ξεχασα να βγαλω μια για τεστ! Δεν παγώνει η κόλα (γενικά ότι με ανθρακικό κλεισμένο αεροστεγώς) λόγω των εσωτερικών πιέσεων που δημιουργούνται που μεταβάλουν την θερμοκρασία τήξης... Αλλά αν τις ανοίξεις και τις βάλεις σε ποτήρι στα γρήγορα έχεις μια ωραιότατη γρανίτα. https://www.youtube.com/watch?v=5T68TvdoSbI 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έχει παγώσει κόκα κόλα... Τα κρασιά δεν παθαίνουν τίποτα, παγώνουν, ξεπαγώνουν και πίνονται κανονικά.
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έχει παγώσει κόκα κόλα... Τα κρασιά δεν παθαίνουν τίποτα, παγώνουν, ξεπαγώνουν και πίνονται κανονικά. Εγώ το καλοκαίρι την βάζω στην κατάψυξη και την κάνω γρανίτα 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ το καλοκαίρι την βάζω στην κατάψυξη και την κάνω γρανίτα Άρα καλά θυμόμουν! Να προσέχεις μη βάλεις κανένα γυάλινο όμως και σπάσει!
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Άρα καλά θυμόμουν! Να προσέχεις μη βάλεις κανένα γυάλινο όμως και σπάσει! Άρα καλά θυμόμουν! Να προσέχεις μη βάλεις κανένα γυάλινο όμως και σπάσει! Οχι ρε μόνο μπουκάλι 1
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Οχι ρε μόνο μπουκάλι Το γυάλινο δεν είναι μπουκάλι? εγώ το γυάλινο παίρνω και είναι μπουκάλι 1
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το γυάλινο δεν είναι μπουκάλι? εγώ το γυάλινο παίρνω και είναι μπουκάλι ΟΚ γράψε λάθος, εγω μπουκάλι εννοώ το 1,5 λίτρο και μπουκαλάκι το πλαστικό και το γυάλινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα