eidikos33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα ειχα πολλα αιτηματα φιλιας κανει το τελευταιο διαστημα στο fb και σημερα που πηγα να κανω μου εβγαλε αυτο το μηνυμα Προέκυψε σφάλμα κατά την επεξεργασία του αιτήματός σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Αν νομίζετε ότι το βλέπετε κατά λάθος, ενημερώστε μας." Γνωριζεται τι παιζει με αυτο? ειναι μονιμο? η θα φυγει? και αν ναι ποτε? υπαρχει πιθανοτητα να μου απενεργοποιησουν εντελως τον λογαριασμο μου? Τωρα που δοκιμασα με αφησε να κανω αλλα με εβαλε να πατησω κατι γραμματα επιβεβαιωσης γνωριζεται τι παιζει με αυτο τωρα?
l337 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όταν λες "πολλά" πόσα περίπου εννοείς; Και σε τι διάστημα;
eidikos33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σε 2 μερες εστειλα 1000 και μετα μου εβγαλε οτι ειναι το μαξ οριο... τωρα παντως με αφηνει που δοκιμασα μια φορα αλλα πριν μου εβγαλε ενα πλαισιο με γραμματα επιβεβαιωσης επαληθευσης αλλα τα πατησα σωστα και το εστειλε το αιτημα φιλιας
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σε 2 μερες εστειλα 1000 και μετα μου εβγαλε οτι ειναι το μαξ οριο... Είσαι σίγουρος πως το πρόβλημα το έχει το facebook? Μήπως τρολάρεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Από 'δω και πέρα θα λες κάνε με αντ είμαι πλοκ. Να το αποστηθίσεις 10
eidikos33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Είσαι σίγουρος πως το πρόβλημα το έχει το facebook? Μήπως τρολάρεις; ειπα εγω οτι εχει προβλημα το facebook?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εσύ με το facebook..περίπου το ίδιο είναι.
l337 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σε 2 μερες εστειλα 1000 και μετα μου εβγαλε οτι ειναι το μαξ οριο... τωρα παντως με αφηνει που δοκιμασα μια φορα αλλα πριν μου εβγαλε ενα πλαισιο με γραμματα επιβεβαιωσης επαληθευσης αλλα τα πατησα σωστα και το εστειλε το αιτημα φιλιας Είναι προφανές λοιπόν γιατί σου έβγαλε notification. Πραγματικά απορώ πως δεν σου διαγράψανε το account.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το κάνει σε άτομα που στέλνουν αίτημα σε κάθε γκόμενα που βλέπουν και εκείνες τους ρίχνουν άκυρο. Αν συνεχίσεις δεν θα μπορείς να στείλεις για 2 μέρες, μετά οι 2 θα γίνουν 7 και οι 7 θα γίνουν ένας μήνας.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σε 2 μερες εστειλα 1000 και μετα μου εβγαλε οτι ειναι το μαξ οριο... Ασε φίλε, ώρες ώρες κάνει κάτι κουλά το φου μπου ακούς εκεί μόνο χίλια αιτήματα και να μην σε αφήνει να στείλεις κ άλλα .. 8
tredicesima Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ειπα εγω οτι εχει προβλημα το facebook? Ρίξε μια ματιά στον τίτλο που έχεις βάλει. Έχει μπει βέβαια επίσημα και η Παρασκευή, οπότε...
zianna Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σε 2 μερες εστειλα 1000 και μετα μου εβγαλε οτι ειναι το μαξ οριο... τωρα παντως με αφηνει που δοκιμασα μια φορα αλλα πριν μου εβγαλε ενα πλαισιο με γραμματα επιβεβαιωσης επαληθευσης αλλα τα πατησα σωστα και το εστειλε το αιτημα φιλιας LoL, get a life... 1
e-tic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σε 2 μερες εστειλα 1000 και μετα μου εβγαλε οτι ειναι το μαξ οριο... Είναι γνωστό bug του facebook το οποίο δεν διορθώνεται γιατί έτσι τους βολεύει. Στις Βρυξέλλες έχει συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας που έχει σκοπό να πιέσει το ευρωκοινοβούλιο για να περάσει οδηγία προς το facebook που θα του απαγορεύει τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές, δίνοντας την απόλυτη ελευθερία σε όλους του Ευρωπέους πολίτες. Μόλις γίνει αυτό θα είναι μια τεράστια νίκη όλων των εξαρτημένων απο το facebook ατόμων που θα σημάνει την αλλαγή πλεύσης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για αυτό το σκοπό, μια ανάσα, μια γροθιά, όλοι για έναν και ένας για πάνω απο 1000. Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει: "Μικρό μου πόνυ, μικρό μου πόνυ..." 2
Gary_Kokkin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Αν μπορει καποιος να ανοιξει άλλο λογαρασμο ,μεταφέρει φίλους του εκει πιο προσεκτικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα