louilouiCK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν κατάλαβα για ποιό λόγο θες να τα ξυρίσεις;Χειμώνας ειναι τώρα που θα τα δείχνεις; Να ήταν καλοκαίρι να πω μαγιό θέλει να φορέσει το παιδί..Έτσι απλα για πειραματισμό;Είσαι αθλητής; Γενικά τι σκοπό έχεις; θέλεις μόνο τα πόδια η και γενικά την περιοχή στην λεκάνη; Το θες εσύ καταρχήν η σε πιέζει κάποιος άλλος ή η παρέα κάνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση σου; 1
Fkagia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν κατάλαβα για ποιό λόγο θες να τα ξυρίσεις; Χειμώνας ειναι τώρα που θα τα δείχνεις; Να ήταν καλοκαίρι να πω μαγιό θέλει να φορέσει το παιδί.. Έτσι απλα για πειραματισμό; Είσαι αθλητής; Γενικά τι σκοπό έχεις; θέλεις μόνο τα πόδια η και γενικά την περιοχή στην λεκάνη; Το θες εσύ καταρχήν η σε πιέζει κάποιος άλλος ή η παρέα κάνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση σου; [/quot Όχι δεν με πιέζει κανείς ...Θέλω βα πειραματιστω Ξεκίνα με χαλαουα και μην φοβάσαι τιποτα, όλοι οι άνδρες αυτο κάνουμε... Το κνσ??
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ε πειραματίσου και μην χολοσκάς, τρίχα είναι θα ξαναβγεί στο 2βδομαδο μαξ
defacer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και όπως σωστά υποννόησες, επηρεάζεται απ' τον μικρόκοσμο στον οποίο ζει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον αγνοήσει. Eh, εξαιρετικά δύσκολο... τι να πω, δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Στην ηλικία του εγώ δεν ταίριαζα με το μικρόκοσμο που ζούσα και κάπως eventually βρήκα αυτά με τα οποία ταίριαζα (vs με το στανιό να προτιμήσω αυτά που είχα διαθέσιμα), που δεν ήταν και η πιο ομαλή πορεία -- και πάλι όμως δε θα το έλεγα εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά εδώ τώρα μιλάμε για αν θα ξυρίσεις τα πόδια που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τι μουσική ακούς κλπ.
visualizer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ε ρε προβληματα που εχει η σημερινη νεολαια αχαχαχα
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ειναι απαραδεκτο οσοι απο τους αντρες ξυριζουν τα ποδια τους .Ο αντρας κρινεται απο την τριχα αν δεν ειναι αρκουδα δεν λεει . Αχ μπαναιαμ Οτι θέλεις κάνε. Κανεις δε θα σου πει τιποτε. Συνηθισμένα τα χιόνια στα βουνά Προσωπικά δε θα το έκανα.Το θεωρω αντιαισθητικό. Νταξ δεν ειπαμε να εισαι και πήθικος αλλά άσε μωρέ λιγο τριχα Μου το χουν κάνει τωρα μόδα και ξυρίζουν μέχρι και τον πισινό κάποιοι αλλά το μουσι παπάδες. Ρίχνω πολύ γέλιο. Παραλία, τατου, λαδάκι σε όλο το σωμα, τριχα μηδέν και ένα μουσι σα τον Ραμση τον Β :P (sorry μάγκες οσοι το κάνετε, μαγκιά σας, αλλά έχει πλάκα) Εμεις φιλε να δεις τι γελιο ριχνουμε στην παραλια με σας 4
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ΝΑ μπει ο Ντίντης (DDvil) να καθοδηγήσει το νιάτο. 2
defacer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν με πιέζει κανείς ...Θέλω βα πειραματιστω Ε τότε αφού δε μιλάμε για πρέζα πειραματίσου. Αλλά συγκεκριμένα για το ξύρισμα υπόψη ότι ποτέ κανένας δεν είπε "μαλακία έκανα έπρεπε να είχα αρχίσει να ξυρίζομαι νωρίτερα".
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Είμαι αγορι 16 χρ και δεν ξέρω τι Ν κάνω ... βλέπω πολλά παιδιά που έχουν ξυρισμενα ποδια και μου έχει μπει η ιδέα Ν το κάνω κ εγώ... Θέλω απαντήσεις από καποιους που τα έχουν ξυρισμενα η σκοπεύουν Ν το κάνουν ....θα βοηθούσαν Aπαντήσεις θες, ερώτημα δεν έβαλες.
louilouiCK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 τελικα κωλοτριχα ξυριζουμε η οχι ; εξαρτάται.. θες να γλιστράει χωρίς να αφήνει ίχνη; τότε μάλλον ναι ??? meow pao
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Aπαντήσεις θες, ερώτημα δεν έβαλες. τώρα για το ξυρισμα το θεωρείς γκει?? Αυτό ειναι το ερώτημα που τον απασχολεί, μην τον πούνε λουλου 1
louilouiCK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι το έχω παρατηρήσει αυτό με το μούσι. ..γελοίο. ..???????? τώρα για το ξυρισμα το θεωρείς γκει?? Δεν ξέρω για γκέι πάντως για burtal άντρα δεν θα σε περάσει κανείς Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που δηλώνουν θερμοί εραστές με τις γυναίκες και τα ξυρίζουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις