Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να πουλησω ενα λαπτοπ gaming ακριβο ,βρεθηκε αγοραστης ο οποιος θελει να του υπογραψω ενα χαρτι οτι του πουλησα το λαπτοπ ,το θεμα μου ειναι η δικη μου εξασφαλιση μετεπειτα,δλδ θελω να ειμαι καλυμενος και οχι μετα απο 2 μηνες να μου πει φιλε μου το πουλησες σπασμενο  και θελω τα λεφτα μου πισω κλπ κλπ ,τι μπορω να κανω και εγω εγγραφως ωστε να εχω καποια καλυψη.

Δημοσ.

Μπορείς να το βάλεις σαν όρο στο χαρτί "δηλώνω ότι το προϊόν που παρέλαβα είναι σε αριστη κατάσταση" η κατι τέτοιο

Δημοσ.

Δεν είμαι νομικός και ούτε ξέρω τα της Κύπρου που βλέπω στο "location" (όχι πως ξέρω τα αντίστοιχα της Ελλάδος βέβαια :-) ) αλλά θεωρώ ότι ένα χαρτί σαν υπεύθυνη δηλώση με πλήρη στοιχεία, κλπ θα ήταν οκ.

Μπορείς δηλαδή να βρεθείτε, να αποφασίσετε να περάσετε κάνα 2ωρο μαζί, να το τσεκάρει σε κάθε θέμα που θα σκεφτεί και μετά να σου υπογράψει ότι το παρέλαβε από σένα πλήρως λειτουργικό.

Έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που είσαι ιδιώτης και είναι 2nd hand δεν μπορεί να ζητάει και 2ετή εγγύηση!!! Και ούτε κι εσύ μπορείς να αναλάβεις τέτοια ευθύνη αφού αν φύγει απ' τα χέρια σου και παρουσιάσει κάτι δεν έχεις τρόπο να διασταυρώσεις κατά πόσο φταίει ή δεν φταίει ο άλλος ή αν "μπήκε χέρι".

Από περιέργεια, το χαρτί ότι του το πούλησες εσύ γιατί το θέλει; Μήπως είναι κλεμμένο ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Δεν είμαι νομικός και ούτε ξέρω τα της Κύπρου που βλέπω στο "location" (όχι πως ξέρω τα αντίστοιχα της Ελλάδος βέβαια :-) ) αλλά θεωρώ ότι ένα χαρτί σαν υπεύθυνη δηλώση με πλήρη στοιχεία, κλπ θα ήταν οκ.

Μπορείς δηλαδή να βρεθείτε, να αποφασίσετε να περάσετε κάνα 2ωρο μαζί, να το τσεκάρει σε κάθε θέμα που θα σκεφτεί και μετά να σου υπογράψει ότι το παρέλαβε από σένα πλήρως λειτουργικό.

Έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που είσαι ιδιώτης και είναι 2nd hand δεν μπορεί να ζητάει και 2ετή εγγύηση!!! Και ούτε κι εσύ μπορείς να αναλάβεις τέτοια ευθύνη αφού αν φύγει απ' τα χέρια σου και παρουσιάσει κάτι δεν έχεις τρόπο να διασταυρώσεις κατά πόσο φταίει ή δεν φταίει ο άλλος ή αν "μπήκε χέρι".

Από περιέργεια, το χαρτί ότι του το πούλησες εσύ γιατί το θέλει; Μήπως είναι κλεμμένο ή κάτι άλλο;

για το δευτερο βασικα αλλα του ανεφερα οτι εχω αποδειξη οποτε μου φανηκε περιεργο και για αυτο θελω να μαι εξασφαλισμενος

Δημοσ.

Εξαρτάται, μπορεί ο άλλος να είναι μερακλής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...