Andy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Νοικιαζω σε μια οικογενεια ενα διαμερισμα σε μια πολυκατοικια στην οποια βαλαμε πριν 2 μηνες διαχειριστικη εταιρια. Στις 22 του νοεμβρη τους ζητησαν 200 ευρω για να φτιαξουν αποθεματικο θερμανσης.ειναι 3 διαμερισματα αρα 600 ευρω. Μετα ομως, στις 7 του δεκεμβρη τους ηρθαν κοινοχρηστα για το πετρελαιο 130 ευρω περιπου(γραφει ποσο αυτονομια =90 ευρω, παγιο αυτονομιας 25%= 40 ευρω) αυτα τα 130 ευρω γιατι τα ζητανε απο την στιγμη που βαλανε 200 πριν 10-20 μερες αν εχω καταλαβει καλα ειναι σαν εγγυηση τα 200 που εδωσε αν δεν πληρωσει καποια στιγμη?
lovesucks Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το αποθεματικό το δίνει ο εκάστοτε ενοικιαστής μια φορά με το που νοικιάσει το διαμέρισμα.συνήθως γίνεται αυτό για να υπάρχει ένα ποσό για μια ώρα ανάγκης(π.χ. αν ένα διαμέρισμα δεν πληρώσει τα κοινόχρηστα εγκαίρως να μπορούν να βάλουν πετρέλαιο.)όταν η οικογένεια ξενοικιάσει το διαμέρισμα το αποθεματικό τους επιστρέφεται..απο κει κ πέρα κάθε μήνα πληρώνουν το πετρέλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί.
41ex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Κι όταν ξενοικιάσουν πρέπει να τους επιστραφούν αυτά τα χρήματα αλλιώς θα τα ζητήσουν από εσένα ή θ' αφήσουν απλήρωτα κοινόχρηστα που πάλι εσύ θα πρέπει να τ' αναλάβεις.
BigJoJoc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 πονεμενη ιστορια!!! δεν το αναβει κανεις στην πολυκατοικια κ επειδη το αναβω εγω επυβαρυνομαι την εκκινηση του κινητηρα με 4 ωρες καθημερινα πληρωνω 580! ευρω καλα ακουσατε κοινοχρηστα
cannibal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Φαντάζομαι μιλάς για εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης με κοινό καυστήρα για όλα τα διαμερίσματα Ασχέτως αν το ανάβουν ή όχι υπάρχει κάποιο ποσοστό το οποίο πληρώνουν όλοι ανάλογα και σύμφωνα με κάποιες μεταβλητές .... Υπάρχει ένα μακρυνάρι μαθηματικός τυπος ο οποίος λέει ποσο πληρώνει το κάθε διαμέρισμα σύμφωνα με την μελέτη του εγκαταστάτη μηχανικού, αυτός ο τύπος και το ποσό από τις διάφορες μεταβλητές που αναλογούν στο κάθε διαμέρισμα πρέπει να αναγράφονται ρητώς στην κατανομή κοινόχρηστων και λοιπών δαπανών στην σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών της οικοδομής.
Haldol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 πονεμενη ιστορια!!! δεν το αναβει κανεις στην πολυκατοικια κ επειδη το αναβω εγω επυβαρυνομαι την εκκινηση του κινητηρα με 4 ωρες καθημερινα πληρωνω 580! ευρω καλα ακουσατε κοινοχρηστα Τότε γιατί το ανάβεις; Χρησιμοποίησε air-condition ή ηλεκτρικά θερμαντικά. Δε πρόκειται να πιάσεις ~4,85 ευρώ την ώρα (για όνομα του θεού!) που να παρακαλάς. Άμα βλέπεις ότι το πετρέλαιο δε σε συμφέρει, αλλά επιμένεις σε αυτό, δε φταίνε οι γείτονες... 2
nik0laus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 πονεμενη ιστορια!!! δεν το αναβει κανεις στην πολυκατοικια κ επειδη το αναβω εγω επυβαρυνομαι την εκκινηση του κινητηρα με 4 ωρες καθημερινα πληρωνω 580! ευρω καλα ακουσατε κοινοχρηστα Αν είσαι ενοικιαστής ζήτα από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να δεις την κατανομή των δαπανών κοινοχρήστων και θερμανσης όπως αυτή ορίζεται στην σύσταση οριζοντίων ιδοκτησιών της οικοδομής όπως ανέφερε και ο cannibal . Αν είσαι ιδιοκτήτης , στο συμβόλαιο αγοράς θα πρέπει να υπάρχει . Και ανάλογα το τι αναφέρει εκεί πράττεις Αυτά τα δεν ανάβω άρα δεν πληρώνω δεν ισχύουν παρα μόνο σε εντελώς ανεξάρτητες εγκαταστάσεις .
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 πονεμενη ιστορια!!! δεν το αναβει κανεις στην πολυκατοικια κ επειδη το αναβω εγω επυβαρυνομαι την εκκινηση του κινητηρα με 4 ωρες καθημερινα πληρωνω 580! ευρω καλα ακουσατε κοινοχρηστα Μην το ανάβεις ντε. Γκρινιάζουμε εμείς που πληρώνουμε τα πάγια τζάμπα, γκρινιάζετε κι εσείς που το ανάβετε από επιλογή? Πάντως μια χαρά πληρώνεις, στην πολυκατοικία μου είναι 10 ευρώ η ώρα και για αυτό δεν το ανάβουμε ποτέ εμείς. 1
DDevil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 1.7 ευρω την ώρα μου έρχεται εμενα σε 60 τ.μ. σπίτι. Aλλα 3 διαμερίσματα έχουμε στην οικοδομη. Έχω κάτσει και έχω διαβασει για το πως βγαινουν τα λιτρα που έχει καψει ο καθενας με βάση το ρολοϊ που υπάρχει κάτω. Δεν εχω αναγκη να πληρώσω εταιρεια να μου τα πάρει για να μου υπολογισει. Προς το παρον συνενοούμαστε αρκετά καλά.
BigJoJoc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οχι δν πληρωνουν ολοι λεφτα στην πολυκατοικια μ ειτε το αναψουν η οχι. Ε ρε μαγκες τι θα γινει δηλαδη να το δαγκωσουμε? ψαχνω ηδη αλλο σπιτι με φυσικο αεριο γιατι ετσι δν παλεβεται να πληρωνεσαι κ να δινεις 500+ κατοσταρικα σε πετρελαιο? ειναι ενας μισθος την σημερον ημερα
41ex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Διαχειριστή δεν έχει η πολυκατοικία; πες του να σου εξηγήσει πως προκύπτει το ποσό αυτό και πόσα είναι τα πάγια θέρμανσης που πληρώνουν τα άλλα διαμερίσματα. Αλλιώς μίλα με τον ιδιοκτήτη να βρείτε μια λύση.
BigJoJoc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 εχω μιλησει φιλε μου δεν μπορει να γινει κατι. Χθες μαλιστα πηγα στο διαμερισμα του διαχειριστη και ηταν παταγονια! εχω ξαναμιλησει απλα δν γινεται η μονη λυση ειναι αλλο σπιτι
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 πονεμενη ιστορια!!! δεν το αναβει κανεις στην πολυκατοικια κ επειδη το αναβω εγω επυβαρυνομαι την εκκινηση του κινητηρα με 4 ωρες καθημερινα πληρωνω 580! ευρω καλα ακουσατε κοινοχρηστα εχω μιλησει φιλε μου δεν μπορει να γινει κατι. Χθες μαλιστα πηγα στο διαμερισμα του διαχειριστη και ηταν παταγονια! εχω ξαναμιλησει απλα δν γινεται η μονη λυση ειναι αλλο σπιτι Στους πόσους βαθμούς βάζεις το θερμοστάτη? 22 ξέρω γω? Τι θερμοκρασία έχεις μέσα στο σπίτι με θέρμανση και τι χρονιάς είναι η πολυκατοικία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα