Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλημμυρίσαμε στην πολυκατοικία

το υπόγειο έγινε εσωτερική πισίνα

ήρθε η πυροσβεστική και έβγαλε μέρος των υδάτων αλλά ο έξυπνος που σχεδίασε την οικοδομή δεν προέβλεψε να έχει ένα χαμηλό σημείο στο υπόγειο για να πάνε όλα τα νερά

οπότε δεν μπόρεσε η πυροσβεστική να βγάλει όλα τα νερά και τα υπόλοιπα τα βγάλαμε χειροκίνητα

φαράσια, κουβάδες, σφουγγαρίστρες

αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα μικρό φρεάτιο το οποίο θα είναι κάτω από την επιφάνεια του υπογείου και να βάλουμε εκεί μέσα μια αντλία 

έχετε να προτείνετε κάτι;

κόστος δε μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα καθώς θα μοιραστεί δια 10

δηλαδή και 300 να κάνει το πολύ-πολύ να βγει από 30 ευρώ ανά διαμέρισμα

κάπου διάβασα για κάτι ιαπωνικές tsurumi αλλά μου είπαν και για κάποιες πολύ οικονομικές που λέγονται DAB

γνώμες;

ευχαριστώωωωωωω

Δημοσ.

κι εμεις εχουμε, κατω απ το ασανσερ μαζευει νερο εμας οταν βρεχει απο υγρασια κλπ,

θα ρωτησω μαρκα και θα σου πω, ειναι χρησιμες, οντως

Δημοσ.

Nakayama και Wilo είναι εξαιρετικά αξίοπιστες. Δεν είμαι υδραυλικός, απλά από φίλους φίλες κλπ που έχουν κάνει εγκαταστάσεις. Αλλά βγαίνουν στα 220+

Α ναι και makita

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση αφήστε ανοιχτά τα πάντα παράθυρα πορτες υπογείου και στεγνώσει καλά καθώς ποτήσανε τα πάντα.Άμα στο υπόγειο υπήρχε τίποτα φρεάτιο ανελκυστήρα φαντάζομαι το αδειάσατε και εκεί καθώς και εκεί θα έχει μαζεψει πράγμα.Μια λύση είναι να μπει στο φρεάτιο ανελκυστήρα μια αντλία αλλά θέλει προσοχή για το πως θα φύγει η σωλήνα και μέχρι τι ύψος μπορείτε να βάλετε.Εσείς πλυμηρίσατε λόγο βροχών ή έγινε κάτι άλλο?

Δημοσ.

Η αμηχανη στιγμή που η περίεργη της πολυκατοικίας ρώταγε τον πυροσβέστη τι φοράει.

Στο θέμα. Το 300αρι μου φαίνεται λίγο αν και δεν εχω καταλαβει ακριβώς τι θέλετε.

Τσέκαρε και http://www.e-pumps.gr

Δημοσ.

Και με 50 ευρω παιρνεις αντλια. Την δουλεια σου την κανεις ανετα...

Δεν χρειαζεται να δωσεις 300αρια για αντλια που δεν θα δουλευει μονιμα. Απλα πετας τα λεφτα σου χωρις λογο...

Σαν να παιρνεις ferrari και να πας με 50 χιλιομετρα την ωρα φαση...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερώτηση μεταφέρθηκε σε άλλη ενότητα

Επεξ/σία από gdao

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...