Προς το περιεχόμενο

mixer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να παρω ενα μιξερ στη γυναικα μεχρι το πολυ 200 ευρο για να κανει τα γλυκα της αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα καμια προταση?

Mονο γλυκά ή πολυμιξερ?

Δημοσ.

Αν το αντεχει η τσεπη κοιτα για kenwood οι πλεον αξιοπιστες εδω και χρονια....

Στο λινκ π εδωσες απο σκρουτζ στην συγκεκριμενη μαρκα εχει εως 200 και με πολυ καλες αξιολογησεις

Δημοσ.

Το εχουμε και μεις. Καλο ειναι. Τωρα αν βαλεις καμια ζυμη σκληρή και δουλευει φουλ μπορεί να παει καμια βολτιτσα σιγα-σιγα αλλά το επαναφέρεις ή του ριχνεις καμια ματια και ειναι ολα οκ. 

Δημοσ.

Φανταζομαι αυτα παιζουν στα περισσοτερα οταν πας σε πιο χαμηλα λεφτα.

Εγω απλα προτεινω την εταιρια επειδη εχω μιξερ της συγκεκριμενης αλλα και γνωστοι μ και ειναι αψογο εδω και χρονια  και οποιος ασχολειται λιγο παραπανω μονο καλα λογια θα σ πει.

Δημοσ.

ολα τριζουν στη γρηγορη ταχυτητα ακομη και τα ka του 1000αρικου

Φιλε παρε το kw με τα 189 μια χαρα θα την κανεις τη δουλεια σου,αλλιως θα πρεπει να ανεβεις πολυ γυρω στα 450-500 για κατι καλυτερο.

Αν εχει υπομονη και μερακι και με ενα χειρος κανει δουλεια,αλλα ειναι κουραστικο.

https://www.skroutz.gr/s/5576653/Kenwood-KMC050.html

κατι τετοιο χρησιμοποιω εγω καθημερινα,για γλυκα και ψωμια.

Δημοσ.

ολα τριζουν στη γρηγορη ταχυτητα ακομη και τα ka του 1000αρικου

Φιλε παρε το kw με τα 189 μια χαρα θα την κανεις τη δουλεια σου,αλλιως θα πρεπει να ανεβεις πολυ γυρω στα 450-500 για κατι καλυτερο.

Αν εχει υπομονη και μερακι και με ενα χειρος κανει δουλεια,αλλα ειναι κουραστικο.

https://www.skroutz.gr/s/5576653/Kenwood-KMC050.html

κατι τετοιο χρησιμοποιω εγω καθημερινα,για γλυκα και ψωμια.

Μεράκι έχει και ενα του χειρός.

2.5 χρονια παντρεμένοι και προσπαθώ να εμπλουτίσω την κουζίνα της γιατί της αρέσει η μαγειρικη.

Δημοσ.

Εγω μονο kenwood θα διαλεγα ακομα και αν πηγαινα και στα πιο ακριβα.Συγκεκριμενο δεν σ προτεινω γιατι δεν εχω ιδια αποψη για καποιο απο τα καινουρια.Ειναι αναλογα τι ζητας...

Και το λεω κυριως απο αποψη επενδυσης.Θα το εχει χρονια και θα το ευχαριστηθει.

Δημοσ.

εχει φτασει σε αλλο σταδιο ζυμωματος η ζυμη στο κατω βιντεο και ειναι μικροτερη ποσοτητα και εχει κορδαρει στο γατζο και φυσικα μιλαμε για αλλο ζυμαρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...