GiorgosKay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, Εχω forthnet adsl 24 και το ping μου στο λολ ειναι απο 82-100. Ενας φιλος που εχει cyta αν θυμαμαι καλα με 8αρι ιντερνετ και το ping του στο λολ ξεκιναει απο 50! ( Μενουμε 50 μετρα ο ενας απο τον αλλον στην γειτονια) Σκεφτηκα να αλλαξω ρουτερ μηπως φταιει αυτο ...Καμια βοηθεια; Ευχαριστω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 fastpath Βαλε...λογικο Ping εχεις για τα δεδομενα της ελλαδας...
garouf3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Σωστός ο φίλος για το fastpath απλά είναι και άλλα ... 1ον) είσαι συνδεμένος ασύρματα ή με καλώδιο ?? 2ον) πόσο ετών είναι το rooter 3ον) έδωσες ping από CMD ??
GiorgosKay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ειμαι συνδεδεμενος με καλωδιο, πανω απο 5 χρονια ,τι εννοεις απο CMD δεν νομιζω να κολλαει αυτο με το ping στο λολ
garouf3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 απλά δώσε λίγο ping απο cmd να δεις μήπως χάνεις κανά πακέτο .... αν δεν χάνεις μήπως χρειάζεται κάποια έξτρα ρύθμιση στο rooter... βασικά τί rooter έχεις ?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 αν ξέρεις την ip του server που συνδέεσαι κάνε ενα tracert να δεις που υπάρχει το πρόβλημα. ολα αυτά βέβαια αφού βάλεις fastpath. στην καλύτερη θα κερδίσεις 25-30ms και αναλόγως τον φόρτο της forthnet προς το εξωτερικό. Με τα ελληνικά δίκτυα μην περιμένεις πάντα σταθερό Ping.
GiorgosKay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Οταν λες αν ξερω την ip του server στο game ? Δεν καταλαβα ακριβως To router μου ειναι το ZXHN H108L
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα