Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να εκπαιδευτούν (αντιγόπινγκ,καλλιόπες και σκούπα μάπα το θάλαμο) απολύονται.Κολλέγιο έγινε πλέον.
Έτσι και γίνει κανένα μπαμ να δω πως θα πολεμήσουν που δεν θα ξέρουν πως να πιάσουν τη σφουγγαρίστρα. :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Η αεροπορια ειναι 12 μηνες νομιζω. 9 ειναι το πεζικο. Ειναι και ο μοναδικος λογος να προτιμηθει το δευτερο αν υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης.

• Like 1
Δημοσ.

9 μήνες είναι η θητεία, τι χρόνια λες?

για το 2025 λεω να παω που θα εχω τελειωσει και τις σπουδες,απλα θα παω τωρα μεσ' την βδομαδα να κανω αιτηση για τον στρατο και ρωτησα εδω τι να δηλωσω.

• Like 1
Δημοσ.

για το 2025 λεω να παω που θα εχω τελειωσει και τις σπουδες,απλα θα παω τωρα μεσ' την βδομαδα να κανω αιτηση για τον στρατο και ρωτησα εδω τι να δηλωσω.

Καλά κάνεις και Ρωτάς, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Τι είναι άλλωστε 8 χρόνια; περνάει ο καιρός σαν τρεχούμενο νερό. Μην το καθυστερείς.

• Like 6
Δημοσ.

Σε έχει τυφλώσει ε? 

• Like 6
Δημοσ.

Αεροπορία στρατού και αεροπορία σκέτο έχουν περίπου μηδέν σχέση. Ή κατάλαβα λάθος;

Η αεροπορία στρατού ανήκει στο στρατό ξηράς.

Δημοσ.

Η αεροπορία στρατού ανήκει στο στρατό ξηράς.

Ναι, το παλικάρι παραπάνω που λέει "αεροπορία είναι πιο χαλαρά τα πράγματα" δεν είμαι σίγουρος αν έχει καταλάβει για ποιά πράγματα μιλάμε.

Δημοσ.

τι καταλαβα λαθος?

Ασχολήσου με τις σπουδές σου μεγάλε και άσε το στρατό,έτσι και αλλιώς χωρίς βύσμα επιλογές δεν έχεις , κάτσε να υπάρχουμε σαν χώρα το 2025.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...