ziaba Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξέρει κανένας τίποτα καλά ενοικιαζόμενα δωμάτιά ή οικονομικό ξενοδοχείο στο Ψυχικό και γύρο περιοχές?
*nenya* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξέρει κανένας τίποτα καλά ενοικιαζόμενα δωμάτιά ή οικονομικό ξενοδοχείο στο Ψυχικό και γύρο περιοχές? Πήγαινε airbnb, βάλε Ψυχικό στην αναζήτηση. Θα σου βγάλει τουλάχιστον 10 επιλογές εκεί γύρω. 1
ziaba Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πήγαινε airbnb, βάλε Ψυχικό στην αναζήτηση. Θα σου βγάλει τουλάχιστον 10 επιλογές εκεί γύρω.Αυτοί τι είναι ιδιώτες που δίνουν την κατοικία τους ή δωμάτιο χύμα ή επαγγελματίες με κανονικά ενοικιαζόμενα θέλω και αποδείξη θα πληρώσω με κάρτα
*nenya* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με την σύνταξη που χρησιμοποιείς δεν σε καταλαβαίνω Μπορείς να στείλεις πάντως email να ρωτήσεις τις απορίες σου στους ιδιοκτήτες του airbnb. 1
ziaba Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Να πας το κουυριτσι θες ; Όχι θα κάτσω 10 μέρες κει λόγω υγείας Μακάρι να ταν για αναψυχή
idomeneas7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 'Εχει σίγουρα διάφορα στο Μαρούσι, κοντά στο Υγεία, που δουλεύουν κυρίως με συνοδούς ασθενών. 1
ziaba Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με την σύνταξη που χρησιμοποιείς δεν σε καταλαβαίνω Μπορείς να στείλεις πάντως email να ρωτήσεις τις απορίες σου στους ιδιοκτήτες του airbnb. Δεν έχω χρόνο για τέτοια email κτλ καίγομαι μέχρι αύριο πρέπει να χω κανονίσει που θα μείνω
ziaba Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 'Εχει σίγουρα διάφορα στο Μαρούσι, κοντά στο Υγεία, που δουλεύουν κυρίως με συνοδούς ασθενών. Μήπως γνωρίζεις κανα καλό ακόμα δεν έχω βρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα