pcos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 το ολο κολπο ειναι να βγαζεις περισσοτερα απο τον μεσο ορο (απο τον γειτονα δηλαδη) τοτε οι αυξησεις εσενα θα σου φαινονται ψιχουλα και στον γειτονα η καταστροφη!
logistoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 το ολο κολπο ειναι να βγαζεις περισσοτερα απο τον μεσο ορο (απο τον γειτονα δηλαδη) τοτε οι αυξησεις εσενα θα σου φαινονται ψιχουλα και στον γειτονα η καταστροφη! επίσης να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα
Mourloz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με 1500 φυτοζωεις στην Αγγλια ,ειναι αλλα τα κοστη .Μην μπερδευεσαι με εδω. Αυτο που σχολιαζετε και αγνοειτε τα βασικα καποια στιγμη θα πρεπει να το κοιταξετε . Με 1500 λίρες καθαρές φυτοζωείς; :S Γενικά αποφεύγω να σχολιάσω στο insomnia, αλλά μην λέμε ανακρίβειες.Με 1500 βρίσκεις άνετα να νοικιάσεις ένα δωμάτιο με 500 και περνάς φίνα με 1000. Αν θες να νοικιάσεις σπίτι δικό σου, τότε θα σου μένει κανένα 500άρικο. Όμως, η νόρμα σε νεαρές ηλικίες είναι να συγκατοικείς, δεν νοικιάζουν όλοι σπίτι με την πρώτη δουλειά. Τώρα βασικός μισθός δεν ξέρω τι εννοείς. Υπάρχει ο κατώτατος που είναι κοντά στις 9 λίρες την ώρα μικτά και ο αρχικός μισθός πτυχιούχου που είναι λίγο πολύ ίδιος παντού, κοντά στα 22 χιλιάδες τον χρόνο μικτά. Το θέμα δεν είναι ότι αλλάζουν οι τιμές του app store, σιγά σιγά ακριβαίνουν όλα τα αγαθά. Από τα τυριά μέχρι τους επεξεργαστές.Αυτή η γενικευμένη αύξηση κατά 10-20% τώρα, μπορεί να είναι 20-30% του χρόνου (επί των αρχικών τιμών), ενώ οι μισθοί δεν θα αυξηθούν ανάλογα. Τότε θα αρχίσει το πρόβλημα. Edit: Να απαντήσω και στον φίλο, πως υπάρχει London Allowance κοντά στα 4.000 για όλες τις δουλειές στο Λονδίνο, εξισώνοντας ουσιαστικά την αύξηση των ενοικίων. Τώρα αν παίρνεις πάνω από 40.000 μικτά φορολογούνται, αλλά μπορείς να διατηρήσεις ένα επίπεδο ζωής παρόμοιο με αυτό που είχες σε άλλες πόλεις.
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοεις δεν αγοραζουμε apps? Εγω ας πουμε αγοραζω ,λες να ειμαι ο μονος? Τα σχολια σου ειναι τελειως ασχετα με το θεμα.Η αυξηση που εκανε η apple και οχι μονο αλλα και αλλες εταιρειες εχουν αμεση σχεση με το brexit και τις διακυμανσεις της στερλινας . Aυτα που λες εσυ δεν ξερω με τι ακριβως εχουν σχεση ? Η πλακα ειναι ουτε εσυ ξερεις ... Δεν είμαι καθόλου απόλυτος και συμφωνώ τέρμα μαζί σου πως έχει να κάνει με την νοοτροπία. Εγώ προσωπικά γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους με πραγματικά δυνατό μπάτζετ που κανένας από αυτούς δεν φρικάρει για το αν θα δώσει 1-4 ευρώ. Αυτοί που ξέρεις εσύ μάλλον έχουν πρόβλημα, όταν μου λες πως έχουν φράγκα, τηλέφωνο 700 ευρώ και κολλάνε στα 1-2-4 ευρώ για μια εφαρμογή, παίζει να είναι και τσιγκούνηδες Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να αγοράσεις κάτι κι άμα το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως πράγματι αγοράζεις inclusive πακέτο. ... παρόλα αυτά είσαι εδώ και σχολιάζεις. Ότι είπα παραπάνω φίλε μου και λέγε ότι θες. Η αύξηση αυτή καίει εσένα, εμένα και τον Μπάμπη από το περίπτερο που ενώ δεν αγόραζε κανείς μας εφαρμογές και ξαφνικά με μια τέτοια είδηση φρικάραμε για το γεγονός μήπως και στο μέλλον αγοράσουμε κάτι από το app store που στην τελική πάλι δεν θα αγοράσουμε ποτέ... δηλαδή ότι να ναι, και σκέψου να γίνει τέτοια αύξηση και στην Ελλάδα. Θέματα να υπάρχουν να συζητάμε. Για όλη την φτωχολογιά λοιπόν υπάρχει ένα θέμα, για όλους τους άλλους ΚΑΝΕΝΑ οπότε και η apple κερδισμένη, και η Αγγλία κερδισμένη και όσοι έχουν τα φράγκα στα @@ τους απλά. Τι θεωρείς βασικό ΕΣΥ στην είδηση που δεν θεωρούμε εμείς; Με 1500 λίρες καθαρές φυτοζωείς; :S Γενικά αποφεύγω να σχολιάσω στο insomnia, αλλά μην λέμε ανακρίβειες.Με 1500 βρίσκεις άνετα να νοικιάσεις ένα δωμάτιο με 500 και περνάς φίνα με 1000. Αν θες να νοικιάσεις σπίτι δικό σου, τότε θα σου μένει κανένα 500άρικο. Όμως, η νόρμα σε νεαρές ηλικίες είναι να συγκατοικείς, δεν νοικιάζουν όλοι σπίτι με την πρώτη δουλειά. Τώρα βασικός μισθός δεν ξέρω τι εννοείς. Υπάρχει ο κατώτατος που είναι κοντά στις 9 λίρες την ώρα μικτά και ο αρχικός μισθός πτυχιούχου που είναι λίγο πολύ ίδιος παντού, κοντά στα 22 χιλιάδες τον χρόνο μικτά. Το θέμα δεν είναι ότι αλλάζουν οι τιμές του app store, σιγά σιγά ακριβαίνουν όλα τα αγαθά. Από τα τυριά μέχρι τους επεξεργαστές.Αυτή η γενικευμένη αύξηση κατά 10-20% τώρα, μπορεί να είναι 20-30% του χρόνου (επί των αρχικών τιμών), ενώ οι μισθοί δεν θα αυξηθούν ανάλογα. Τότε θα αρχίσει το πρόβλημα. Ασε τις συγκατοικησεις τωρα και τις ιστοριες .Στην ελληνικη πραγματικοτητα που συγκρινε ο αλλος δεν υπαρχουν αυτα ,σε αυτο απαντησα .Να νοικιασεις δικο σου σπιτι δεν σε φτανουν ουτε για ζητω . Επισης δεν αναφερα εγω τον βασικο μισθο . 6
Mourloz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Έχεις δίκιο, ήταν στο κείμενο που απάντησες. Συγγνώμη. Δεν μπορείς να μεταναστεύσεις με αυτή την λογική, της ελληνικής πραγματικότητας. Υπάρχει η πραγματικότητα εκεί που ζεις. Αν θες το ελληνικό στυλ ζωής, ούτε με 2.500 λίρες δεν μπορείς να το έχεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. 2
Lays Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με 1500 φυτοζωεις στην Αγγλια ,ειναι αλλα τα κοστη .Μην μπερδευεσαι με εδω. Αυτο που σχολιαζετε και αγνοειτε τα βασικα καποια στιγμη θα πρεπει να το κοιταξετε . βασικό μισθό είπε ο άνθρωπος!
torm23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 @d4mage Είμαι εδώ και σχολιάζω την είδηση. Επίσης ζω στο Λονδίνο και μάλλον έχω καλύτερη άποψη για το κόστος ζωής εδώ από εσένα. Ή μήπως όχι; 1
d4mage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοεις δεν αγοραζουμε apps? Εγω ας πουμε αγοραζω ,λες να ειμαι ο μονος? Τα σχολια σου ειναι τελειως ασχετα με το θεμα.Η αυξηση που εκανε η apple και οχι μονο αλλα και αλλες εταιρειες εχουν αμεση σχεση με το brexit και τις διακυμανσεις της στερλινας . Aυτα που λες εσυ δεν ξερω με τι ακριβως εχουν σχεση ? Η πλακα ειναι ουτε εσυ ξερεις ... Από την πρώτη απάντηση που έδωσες σταματάω και να ασχολούμαι μαζί σου.
Palp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ένα μήλο την ημερα, δεν έχεις λεφτά για γιατρό. Όταν είναι 1:1 από δολάριο σε euro η μετατροπή δεν λέμε τίποτα όμως. 0.99Ε = 1.05 USD 1.05 είναι η τιμή βάσης, όταν μία εταιρία αγοράζει USD η τιμή αγοράς είναι 1.02~. Επίσης μία μεγάλη εταιρία όταν δημιουργεί την τιμολογιακή πολιτική της δεν μπορεί να αλλάζει την τιμή σε προϊόντα κάθε εβδομάδα ανάλογα με τις καθημερινές αυξομειώσεις των ισοτιμιών. Κοιτάει για 6άμηνο ή έτος και βάζει μία μέση τιμή που υπολογίζει να βρίσκεται η ισοτιμία.
d4mage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 @d4mage Είμαι εδώ και σχολιάζω την είδηση. Επίσης ζω στο Λονδίνο και μάλλον έχω καλύτερη άποψη για το κόστος ζωής εδώ από εσένα. Ή μήπως όχι; Και που ξέρεις εσύ για μένα; Μπορεί να σπουδάζω εκεί, μπορεί να έχω σπίτι, μπορεί να μένω και να δουλεύω επίσης. Ή μήπως όχι; επίσης να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα Φτάσαμε στην εποχή που κάποιοι παρακαλάνε να ψοφήσει ο ίδιος ο γείτονας. 1
torm23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν είχες ζήσει έστω και λίγο εδώ θα είχες εντελώς διαφορετική άποψη για το κόστος ζωής και την αγοραστική δύναμη του ποσού που ανεφερες. Τέσπα δε το συνεχίζω γιατί ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα. 1
intos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξεκίνησε η επίθεση ! Έτσι γιατί οι μάγκες πληρώνονται ! Ακούς εκεί να έχουν το θράσος να βγουν από την Ευρώπη ! 1
d4mage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν είχες ζήσει έστω και λίγο εδώ θα είχες εντελώς διαφορετική άποψη για το κόστος ζωής και την αγοραστική δύναμη του ποσού που ανεφερες. Τέσπα δε το συνεχίζω γιατί ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα. Παράθεση όμως δεν έκανες όπως πριν για μου το παίξεις έξυπνος, παρόλα αυτά και χωρίς ειδοποίηση τσέκαρα την απάντηση σου.Μπορείς ελεύθερα να λες την άποψη σου άλλα πάντα να μιλάς για σένα και όχι για όλους τους υπόλοιπους. Τέλος αν ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει στο μυαλό του, ε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ κι από πάνω. Σιγά που θα φτάσουμε σε σημείο να λέμε πως η Αγγλία είναι χειρότερα από την Ελλάδα.
jimse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Έχεις δίκιο, ήταν στο κείμενο που απάντησες. Συγγνώμη. Δεν μπορείς να μεταναστεύεις με αυτή την λογική, της ελληνικής πραγματικότητας. Υπάρχει η πραγματικότητα εκεί που ζεις. Αν θες το ελληνικό στυλ ζωής, ούτε με 2.500 λίρες δεν μπορείς να το έχεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οπότε είμαστε πλούσιοι...!!! :) θα συμφωνήσω μαζί σου πάντος με τον τρόπο που έχουμε μάθει να ζούμε εδώ πραγματικά δεν θα μας έφταναν 2.500 λίρες. Και το εξωτερικό.. γενικά μιλαώ δεν είναι για όλους.. είναι μεγάλη απόφαση και θέλει μεγάλες (μπάλες@) για να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις... τέσπα offtopic. το ανέβασμα τιμών που έγινε δεν είναι τπτ το ενδιαφέρων.. αυτός που θα την αγόραζε με 0.70 θα την αγοράσει και τώρα με 0,90. η άλλη κατηγορία χρηστών είναι η απένταντι που και 0.10 να το έβαζαν πάλι δεν θα την αγόραζε
logistoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 δεν έχει να κάνει με μπάλες μπαλάκια και μπαλόνια, πάντα κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, το ζυγίσεις μέσα σου και πράττεις αναλόγως αν δε το κάνεις και παίζεις απλά με τις μπάλες σου τότε μιλάμε για τυχοδιωκτισμό που είναι άλλο πράγμα μπορεί να σου κάτσει μπορεί και όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα