eidikos33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα έχω μία φωτογραφία και θα ήθελα να περικοψω το προσωπο και να σβήσω με κάποιο τρόπο το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται επειδή φαίνονται τα αντικειμενα που έχει το δωμάτιο.Τι μπορώ να κάνω για να αφήσω μόνο το πρόσωπο ή να σβήσω ώστε να μην φαίνονται τα αντικείμενα στο δωμάτιο με κάποια εφαρμογή ή μέσω υπολογιστή κάπως Ευχαριστω
fylatos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κατέβασε το gimp και χρησιμοποίησε http://gimptips.com/articles/removing-image-backgrounds-gimp-fuzzy-select αν δε τα καταφέρεις πήγαινε στον φωτογράφο της γειτονιάς σου.
censOred Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Censored δεν υπάρχει τέτοιο σιτε προγραμμα ειναι σορρυ ξέχασα να το αναφερω.λογικο το μπερδεμα.Το πιο ευκολο προγραμμα για επεξεργασια εικ0ονας που εχω συναντησει.
eidikos33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ναι με μία αναζήτηση το βρήκα θα τα καταφέρω με αυτό το πρόγραμμα να περικοψω μόνο το πρόσωπο?
eidikos33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το paint.net δεν είναι συμβατό με τα windows που έχω και με το άλλο δεν έβγαλα ακρη
Tigran Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μια alternative λυση: Βάλε blur στα σημεία που θες.
eidikos33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κάποια άλλη εφαρμογή να μην φαίνονται τα αντικειμενα?
p8denu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 δεν μας είπες τι λειτουργικό έχεις. μπορείς να κατεβάσεις το paint.net για παλαιότερη εκδοσή τον windows από εδώ http://www.oldapps.com/paint_net.php?system=windows_xp μπορείς και με τη ζωγραφική τον windows αν έχεις iphone μπορείς με το graphcut
Θεkλα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μόνο εγώ το βλέπω παράλογο να ψάχνεται τόσες ώρες πως θα πειράξει μια φωτογραφία; Μιλάμε για στοιχειώδη επεξεργασία εικόνας και για εποχές ίντερνετ.
palawiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Αν θες δοκίμασε το Photoscape είναι εύκολο και μικρό πρόγραμμα.Μόνο πρόσεξε στην εγκατάσταση μην βάλεις να εγκαταστήσει ότι διαφημηστικό σου βγάλει
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν, σου βρήκα την λύση. Εκτυπώνεις την φωτογραφία, μουτζουρώνεις τα σημεία που θες με έναν καλό μαρκαδόρο και μετά σκανάρεις την εικόνα. Βουαλά 2
eidikos33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 windows 7 εχω με την ζωγραφικη των windows δεν γινεται καλη δουλεια στις γωνιες..θελω να απομονωσω προσωπο οπως σας ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα