Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον οικογενειακό γιατρό κάθε τρίμηνο για 1-2 βδομάδες αναρρωτική

Πως γίνεται να μην σε έχουν διώξει; B) Βύσμα; :P

Στην προηγούμενή μου δουλειά που ήταν ιδιωτικός τομέας αλλά με δόση νοοτροπίας δημοσίου 2-4 φορές τον χρόνο έκανα κοπάνα(Αδικαιολόγητη απουσία χωρίς χαρτί γιατρού).Φυσικά έχανα το μεροκάματο.*Εποχές πριν την «κρίση».

Οταν κουραζόμουν αρκετά γιατί ήταν βαριά δουλειά έπαιρνα 3-5 ημέρες αναρρωτική για την μέση.Είναι το μόνο(Η απο τα λίγα προβλήματα) που δεν φαίνεται και μπορεί να δικαιολογηθεί στον γιατρό αλλά και στην δουλειά.

Στην τωρινή δουλειά στα 5 χρόνια έχω λείψει μόνο μια φορά για 2-3 ημέρες λόγω μικρό ατυχήματος με άδεια απο νοσοκομείο.Ούτε μια ημέρα δικαιολογημένα η μη,γιατί μπορεί να με απολύσει για πλάκα.

*Υπάρχουν ακόμη κερδοφόρες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε καλή οικονομική κατάσταση.Τυχεροί όσοι βρίσκονται σε αυτές.Πληρώνουν καλά με όλα τα extra αλλά μπαίνεις μόνο με βύσμα.

Ο μόνος γιατρός που επισκέπτομαι κάθε χρόνο είναι ο οδοντίατρος για καθαρισμό.Εκτός τα extra πχ κάποιο σφράγισμα.

Επειδή είχα αρκετά χρόνια(10+)να κάνω εξετάσεις έκανα προληπτικά πρίν κανά χρόνο γενικές και κάποιες βιοχημικές και ήταν εντάξει.Σε μικρότερη ηλικία(Στην προηγούμενη δουλειά)μας είχε πληρώσει η εταιρία τις εξετάσεις σε ιδιωτικό ιατρείο και σε μετακινούμενο πούλμαν που είχε έρθει μέσα στην εταιρία.Αργότερα τα έκοψαν.Αλλιώς δεν νομίζω να έκανα γιατί ήμουν σε σχετικά μικρή ηλικία.Ηταν χρήσιμες κυρίως στους μεσήλικες.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιστεύω οτι πρέπει να επισκεπτομαστε συχνοτερα γιατρο Γενικης Ιατρικης και αυτος να μας κατευθυνει αν υπάρχει θεμα

Δημοσ.

Μια φορά το χρόνο (κατ' ελάχιστο)

Καρδιολόγο

Παθολόγο

Ψυχολόγο

Νευρολόγο

Οδοντίατρο

Οφθαλμίατρο

Ωτορινολαρυγγολόγο

Ο ψυχολόγος δεν είναι γιατρός!

• Like 3
Δημοσ.

Σπαρίλες.Δεν είμαι από τους τύπους που τους αρέσει η δουλειά.

Kudos τότενες που μπορείς και το κάμεις.

Από την άλλη ελπίζω να μην παίζει Jose στους άλλους...

• Moderators
Δημοσ.

Oδοντιατρο καθε εξαμηνο ή και λιγοτερο (γινεται abuse εκει γιατι ειναι ο αδερφος μου οποτε παω και για χαβαλε)

Παθολογο για τις τυπικες εξετασεις (αιματολογικες κλπ) ετησιως

• Like 1
Δημοσ.

Τον γιατρό του Insomnia! Θεραπεύει πάσα νόσο και... :D

Ασε να μαντεψω.Εχει βγαλει το πανεπιστημιο της ζωης,δινει επισης νομικες συμβουλες , κανει life coaching , ξεπεταει στα γρηγορα αποφασεις εξωτερικης πολιτικης και βρισκει και τρια σιγουρακια με μεγαλη αποδοση  απο το κουπονι της κυριακης. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πως γίνεται να μην σε έχουν διώξει; B) Βύσμα; :P

Γενικά τους γερμανούς πρέπει να τους πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα.Δηλαδή με το να είσαι τυπικός νομοταγής πολίτης.

Εφόσον ήμουν άρρωστος έπρεπε να πάρω αναρρωτική.Το 2016 πάνω κάτω έλειπα κάπου 35 εργάσιμες.

Για βύσμα έχω μόνιμο συμβόλαιο, και μεγάλη προυπηρεσία πάνω από 20ετία :)

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να τους πάρω με σειρά συχνότητας; Οκ. Για εμένα

ενδοκρινολόγο (ας όψεται η Θυρεοειδίτιδα) και φυσικά λογω του αυτοάνοσου, κάνω μια γύρα και σε άλλους. 

Οι πιο συχνές επισκέψεις όμως είναι στον νεφρολόγο του συζύγου μου. Και μακράν ο καλύτερος από όλους που έχει τύχει να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...