Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλώδιο της παροχής ρεύματος για τα φώτα μου έχει 3 καλώδια, το ντουί όμως του χωνευτού σποτ που θέλω να συνδέσω έχει 2. Τί θα το κάνω το περισευούμενο το οποίο -εάν δεν κάνω λάθος- μάλλον είναι το ουδέτερο;

Δημοσ.

To ντουί δεν βλέπω να έχει κάποια υποδοχή και για άλλο καλώδιο. Τι να το κάνω όμως, να του βάλω κλέμα και να την τυλίξω με μονωτική;

Δημοσ.

Κοίτα αν υπάρχει διπλός διακόπτης για αυτό το φωτιστικό  και σε ποια καλώδια έχει ρεύμα.

Συνήθως είναι αν βάλεις πολύφωτο για να μην ανάβεις όλες τις λάμπες μαζί και να μπορείς να τις χωρίζεις στα δύο .

Μην δίνεις βάση στα χρώματα των καλωδίων  και έλεγξε  ποιο είναι το ρεύμα και πια η επιστροφή πριν συνδέσεις το φωτιστικό .

Συνήθως δεν είναι γείωση.

Δημοσ.

Είναι διπλός ο διακόπτης αλλά το καλώδιο έχει μόνο 3 καλώδια. Το δεύτερο μπουτόν αφορά άλλο φωτιστικό!

Θα έπρεπε να ρίξω ένα βρισίδι στον ηλεκτρολόγο, χάλια μου τα έχει κάνει, δουλειά της πλάκας!

Δημοσ.

Είναι διπλός ο διακόπτης αλλά το καλώδιο έχει μόνο 3 καλώδια. Το δεύτερο μπουτόν αφορά άλλο φωτιστικό!

Θα έπρεπε να ρίξω ένα βρισίδι στον ηλεκτρολόγο, χάλια μου τα έχει κάνει, δουλειά της πλάκας!

Αν είναι διπλός ο διακόπτης και τριπλό το καλώδιο τότε το καλώδιο συνήθως είναι 2 φάσεις (μία για κάθε διακόπτη) και ουδέτερο.

Βάλε καμια φωτογραφία και του φωτιστικού και του καλωδιου.

Δημοσ.

Το σποτάκι σου είναι 12V, πρέπει να βάλεις μ/σ πιο πριν αλλιώς θα κάψεις το λαμπάκι.

Ο μ/σ έχει υποδοχή για να συνδέσεις και τη γείωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...