Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22€ είναι η ατέλεια για αγορές από τρίτες χώρες.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ένα δέμα χαμηλότερες αξίας από αυτήν δεν θα περάσει από τελωνείο, εάν ο τελωνειακός αμφισβητήσει τη δηλωμένη αξία ή/και την περιγραφή. Και αυτό συνέβη πολλές φορές το ΝΟΕ και ΔΕΚ 2016, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό και σε άλλα fora.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

22€ είναι η ατέλεια για αγορές από τρίτες χώρες.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ένα δέμα χαμηλότερες αξίας από αυτήν δεν θα περάσει από τελωνείο, εάν ο τελωνειακός αμφισβητήσει τη δηλωμένη αξία ή/και την περιγραφή. Και αυτό συνέβη πολλές φορές το ΝΟΕ και ΔΕΚ 2016, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό και σε άλλα fora.

αυτό πως μα προέκυψε έτσι ξαφνικά ; και εάν αμφισβητήσει την τιμή εμείς πως τη αποδεικνύουμε 

Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις επαναπροσδιορισμό της αξίας, πληρώνοντας 10€, αλλά από όσα έχουν καταγραφεί, στις λίγες περιπτώσεις, δεν φαίνεται να έχουν γίνει σημαντικές μειώσεις.

Δημοσ.

Την πληρώνουμε εμείς που παραγγέλνουμε ένα -δυο κινητά τον χρόνο σε σχέση με άλλους που άνουν εμπόριο.

Τι ένα παραγγέλνεις τι πολλά η ίδια παρανομία είναι.

Δημοσ.

Τι ένα παραγγέλνεις τι πολλά η ίδια παρανομία είναι.

Άρα σταματάμε τις παραγγελίες μέχρι να χαλαρώσουν οι έλεγχοι 

Δημοσ.

Ή το καλλίτερο, παραγγέλνουμε είτε από Ευρωπαική αποθήκη είτε από Κίνα με expedited EU (από Vickmall) και κόστος $20 που πάει στη Γαλλια και από εκεί στην Ελλάδα χωρίς τελωνειακές διατυπώσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά από ευρωπαϊκη αποθήκη είναι η καλύτερη λύση.

Αλλιώς να κάνετε αυτό που λέει ο makfil με έξτρα κοστος να πάει Γαλλία και μετά Ελλάδα.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι ρίσκο του τελωνείου πάντα υπήρχε κατά περιόδους τυχαίνει και γίνονται παραπάνω έλεγχοι

Έχει τύχει να περάσω κουστούμια από μηχανή χωρίς τελωνείο και να σταματήσουν φάκελο με 10 βίδες αλουμινίου, πότε δεν υπήρχε τελείως ασφαλείς τρόπος για αγορές εκτός Ε.Ε.

Ή το καλλίτερο, παραγγέλνουμε είτε από Ευρωπαική αποθήκη είτε από Κίνα με expedited EU (από Vickmall) και κόστος $20 που πάει στη Γαλλια και από εκεί στην Ελλάδα χωρίς τελωνειακές διατυπώσεις.

Αυτο που λες είναι λάθος, αν σταματήσει τελωνείο θα δουν αρχική χώρα προέλευσης που είναι Κίνα, δε πα να περάσει και από όλες της ευρωπαϊκές χώρες αν Σταμάτησει τελωνείο θα δούνε ότι έρχεται από Κίνα
Δημοσ.

Και γω είχα φέρει μία γεννήτρια συχνοτήτων από Σιγκαπούρη σε ένα κουτί μισό κυβικό όγκος δεν πέρασε τελωνείο και ήρθε και γρήγορα. Από ebay.

Αυτό ότι έχουν γίνει πιο αυστηροί οι έλεγχοι δεν το γνώριζα.

Δημοσ.

Eπειδη αγοραζω απειρα πραγματα απο το ιντερνετ και ειμαι και καλος πελατης του gearbest θα σου πω την συμβουλη μου.

Στειλε στο gearbest και πες τους αν γινεται ακυρωση και αγορασε το απο το eu warehouse.

Αν δεν το δεχονται τοτε πες τους να σου πουνε τιvalue εγραφε εξω απο την συσκευασια,αν μπεις στο acc σου θα δεις οτι θα σου εχουν ανεβασει φωτο απο το δεμα σου αρα θα δεις τι τιμη εχει το δεμα.

Αν γραφει την τιμη την κανονικη ή το ανοιξουν τοτε για αποδειξη θα μπεις στο gearbest και θα δεις ενα pdf που μοιαζει με αποδειξη ή θα εκτυπωσεις το transaction του paypal.

Να σου πω την αληθεια ποτε κανενα δεμα μου δεν περασε τελωνειο αλλα και εγω ακουσα οτι εχουν γινει αυστηροτεροι οι ελεγχοι τελευταια

Δημοσ.

να σας ενημερώσω ότι τελικά ακύρωσα την παραγγελία .

Αν ειναι παρηγγειλε το απο το eu warehouse..Eχω παρει ηδη δυο κινητα χωρις κανενα προβλημα.Αψογοι μεχρι στιγμης

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι παρηγγειλε το απο το eu warehouse..Eχω παρει ηδη δυο κινητα χωρις κανενα προβλημα.Αψογοι μεχρι στιγμης

εάν θες βάλε ένα link 

Δημοσ.

To gearbest παντως στελνει μεσω ολλανδιας. Δηλαδη τα δεματα εχουν επανω αυτοκολλητα ολλανδιας και οχι κινας. Δεν σε εξασφαλιζει αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να "δειχνει" οτι ερχεται απευθειας απο κινα.

Εμένα μου έκανε αποστολή μέσω Τσεχίας πάντως!

Δημοσ.

εγω έχω καταλαβει ότι κυνηγανε ποιο πολυ κινητα και tablets απο' τι καταλαβα.  περιμενω ενα drone απο gearbest και ερχεται με τσεχικα ταχυδρομια, στην φωτογραφια που με εστειλε το gearbest δεν γραφει καποια τιμη  αλλα στο pdf βλεπω οτι γραφει 22.05

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...