aristos12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 πρίν λίγες ημέρες ειχα πάει επίσκεψη σέ φιλικό ζευγάρι πού μένει στον νέο κόσμο (περιοχή αγιο ιωάννη -αρχές καφαντάρη ) κ οχι σέ κάποιο απομακρυσμένο χωριό μέ 5 ανθρώπους πού ο καθε ενας κάνει οτι γουστάρει.... μακρυά από τόν πολιτισμό δηλαδή ... μπαίνοντας στην εισοδο της πολυκατοικίας ο δρόμος (εννοείται ασφαλτος πού περνούσαν κ πολλά αυτοκίνητα κ περαστικοί) ηταν γεμάτος από μπουγαδόνερα μέ σαπουνάδες κλπ,ε λέω κάποιος λαλάκας πλένει τό αμάξι του 6 τό απόγευμα , ρωτάω τον φιλο μου γιά λεπτομέρειες κλπ, κ μού λέει αυτό γίνεται συνέχεια 2-3 φορές την εβδομάδα ,ειναι μιά κυρία στην απέναντι πολυκατοικία κ εχει τό πλυντήριο στην βεράντα της κ εχει συνδέσει τήν εξοδο τού πλυντηρίου μέ τά λούκια των βρόχινων νερών κ αντί νά πέφτουν στην αποχεύτευση τά μπουγαδόνερα πέφτουν στόν δρόμο κ κινδυνεύουμε νά γλιστρήσουμε κλπ, συνέχεια τίς κάνουν παρατηρήσεις οι γύρω γείτονες αλλά αυτή τό βιολί της ...τί ακριβώς ισχύει εδώ γνωρίζουμε ? κ πρέπει νά φωνάξουν τό 100 η την δημοτική αστυνομία ?
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Aπιστευτο το που μπορει να φτασει η μλκια σε συνδυασμο με την γυφτια, την μιζερια και την ανατολιτικης προελευσεως κουτοπονηρια του μπαστουνοβλαχου νεοελληνα. Και ολα αυτα στανταρ για να γλιτωσει το κοστος του υδραυλικου για να της ενωσει το πλυντηριο με την αποχετευση. Δεν ξερω ποιος και πώς μπορει να σταματησει τετοιους παπαρες, αλλα θα ξεκιναγα τηλεφωνα σε ολες τις πιθανες αρμοδιες υπηρεσιες, απο τροχαια (επικαλουμενος επικινδυνοτητα δρομου με υπαιτιοτητα του συγκεκριμενου πολιτη) εως αστυνομια, δημοτικη αστυνομια, δικηγορους, οτιδηποτε ελπιζοντας πως μπορει καποιος απο αυτους να βοηθησει (αν και μου φαινεται χλωμο). ΥΓ. Περα απο τα παραπανω, θα της βουλωνα και το λουκι. Αν χρειαζοταν θα της το τσιμεντωνα κιολας. Εκτος αν ειναι κοινο για ολη την πολυκατοικια, οποτε πασσο. 2
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μπορείτε να κάνετε κάτι.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καργα παράνομο σαπουναδα στον δρόμο κτλπ και ότι σύνδεσε στην υδρορροη πλυντήριο ήθελα να ηξερα ποιος μ@λακας υδραυλικος δέχτηκε να τους το συνδέσει. Εγώ σαν υδραυλικος έχω βάλει άπειρες φορές χέρι σε τέτοιους ιδιοκτήτες όταν βλέπω ότι κάνουν τέτοια πράγματα ή ότι μου προτείνουν να τους κάνω παρόμοιες μαλακίες που θετουν σε κίνδυνο τους άλλους. 2
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καργα παράνομο σαπουναδα στον δρόμο κτλπ και ότι σύνδεσε στην υδρορροη πλυντήριο ήθελα να ηξερα ποιος μ@λακας υδραυλικος δέχτηκε να τους το συνδέσει. Εγώ σαν υδραυλικος έχω βάλει άπειρες φορές χέρι σε τέτοιους ιδιοκτήτες όταν βλέπω ότι κάνουν τέτοια πράγματα ή ότι μου προτείνουν να τους κάνω παρόμοιες μαλακίες που θετουν σε κίνδυνο τους άλλους. Kανείς λογικά, μόνοι τους πρέπει να το κάνανε. Θα μπορούσαν να ρίχνουν τα απόνερα στη λεκάνη της τουαλέτας όμως και όχι στο δρόμο.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Kανείς λογικά, μόνοι τους πρέπει να το κάνανε. Θα μπορούσαν να ρίχνουν τα απόνερα στη λεκάνη της τουαλέτας όμως και όχι στο δρόμο. Ε ναι σ λέει όχι στην λεκάνη καλύτερα στο δρόμο να τα πατήσει κάνεις να γλιστρήσει σίγουρα. Ανευθυνότητα 100% όπως πάντα. 1
bedazzled Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καργα παράνομο σαπουναδα στον δρόμο κτλπ και ότι σύνδεσε στην υδρορροη πλυντήριο ήθελα να ηξερα ποιος [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> υδραυλικος δέχτηκε να τους το συνδέσει. Εγώ σαν υδραυλικος έχω βάλει άπειρες φορές χέρι σε τέτοιους ιδιοκτήτες όταν βλέπω ότι κάνουν τέτοια πράγματα ή ότι μου προτείνουν να τους κάνω παρόμοιες μαλακίες που θετουν σε κίνδυνο τους άλλους. Μνημόνιο forevah να τους λες. 1
Sorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Βάση τον ΚΟΚ απαγορεύεται η ρήψη νερών στο δρόμο (άρθρο 12 παράγραφος 2) και το πρόστιμο είναι 400€ 3
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ε ναι σ λέει όχι στην λεκάνη καλύτερα στο δρόμο να τα πατήσει κάνεις να γλιστρήσει σίγουρα. Ανευθυνότητα 100% όπως πάντα. Είναι επειδή το έχει στο μπαλκόνι και τους βγαίνει πιο εύκολα... Εγώ το δικό μου το βάζω να τρέχει στη λεκάνη γιατί κάπου είναι βουλωμένος ο σωλήνας.
Dannie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αυτα ειναι θεματα δημου.Βγαλτε φωτογραφιες και βιντεο και καταγγελια στον δημο.Παντως τα παντα ειναι διαλυμενα δεν λειτουργει κατι σωστα και οι δημοι ακομα χειροτερα εδω εμεις δεν εχουμε καδους(και φωναζουμε και παιρνουμε τηλεφωνα κ.τ.λ) και ο βλαμμενος εκανε παρτυ αλλαγης χρονου.Παντως ο δημος Αθηναιων εχει ενα τετραψηφιο αριθμο οπου τουλαχιστον μας "ακουνε"...! τι ειναι χειροτερο το μπουγαδονερο η αυτο
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αυτα ειναι θεματα δημου.Βγαλτε φωτογραφιες και βιντεο και καταγγελια στον δημο.Παντως τα παντα ειναι διαλυμενα δεν λειτουργει κατι σωστα και οι δημοι ακομα χειροτερα εδω εμεις δεν εχουμε καδους(και φωναζουμε και παιρνουμε τηλεφωνα κ.τ.λ) και ο βλαμμενος εκανε παρτυ αλλαγης χρονου.Παντως ο δημος Αθηναιων εχει ενα τετραψηφιο αριθμο οπου τουλαχιστον μας "ακουνε"...! τι ειναι χειροτερο το μπουγαδονερο η αυτο http://www.insomnia.gr/topic/633659-εφοριαοφειλες/?p=55424549 Και πιστολιαζεις δημοσιες υπηρεσιες και τους ζητας και τα ρεστα που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους; Καλα το 'πε ο bedazzled λιγο πιο πανω.
phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Έλα μωρέ, είπαν να παίξουν λίγο μπάσκετ τα παιδιά, αμέσως να τους κακοχαρακτηρίσουμε, αντί να τους επαινέσουμε για το αθλητικό πνεύμα.
Dannie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/633659-εφοριαοφειλες/?p=55424549 Και πιστολιαζεις δημοσιες υπηρεσιες και τους ζητας και τα ρεστα που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους; Καλα το 'πε ο bedazzled λιγο πιο πανω. Αυτα ολα ειναι δουλεια του Δημου ο οποιος δεν φερνει και αλλους καδους γιατι δεν εχουν ενω για το πρωτοχρονιατικο σοου ειχε(και ειναι καδοι ανακυκλωσης οχι οι κανονικοι).Λοιπον εχω στειλει φωτογραφιες εχουμε κανει καταγγελιες και το κακο συνεχιζεται οποτε δεν ξερω αν θα καταφερει κατι ο φιλος με τα νερα της μπουγαδας...!
aristos12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 θά την κανόνιζε μέ αστυνομίες κ τέτοια ο γνωστός μου κ οπου τράβαγε η ιστορία ... ,αλλά δέν θέλει νά δώσει αφορμές κ τέτοια γιατί τώρα κανα μήνα πήγε στην απέναντι οικοδομή..., η οικοδομή μέ την μπουγαδοπανέξυπνη βρίσκεται γωνία αίνου κ αναξάνδρου κ καφαντάρη κ μάλιστα στό ισόγειό της βρίσκεται η τράπεζα πειραιώς ,κ βάζει μπουγάδα μετά τίς 6-7 τό απόγευμα γιατί τό πρωί κυκλοφορούν συνέχεια ζητάδες λόγω των τραπεζών πειραιώς κ εθνικής ελάχιστα πιό πάνω ,οπότε αν εχετε μηχανάκια κ κατεβαίνοντας τήν αίνου κ στρίβοντας αριστερά τήν αναξάνδρου γιά νά βγείτε καφαντάρη προσοχή μήν γλιστρήσετε από τά σαπουνομπουγαδόνερα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα