Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τι πηγαινουν συνηθως τα oxfords παπουτσια σε εναν ανδρα? με τζιν θα μπορουσε να τα φορεσει κανεις και με ενα πουκαμισο απο πανω? η θελει απαραιτητα σακακι στην καλυτερη?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είθισται να φοριούνται με κοστούμι ή έστω με καλό παντελόνι. Εξαίρεση τα oxford σε μοντέρνα γραμμή που ταιριάζουν με τζιν.

Δημοσ.

Πιστεύω αυτά τα παπουτσια ειναι για κοστουμι αλλα και τζην. Εμενα προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο με τζην οταν τα φοραει καποιος αλλα εξαρταται και απο αλλους παραγοντες.

Δημοσ.

αυτα εδω πχ

https://eshop.markmilan.gr/index.php/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=45352

θα μπορουσαν να φορεθουν με τζιν?

Θα τα προτιμούσα με υφασμάτινο παντελόνι έστω και στη γραμμή του τζιν (πεντάτσεπο). Η σόλα πάντως δεν είναι κουστουμιού.
Δημοσ.

Στα Voi Noi υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια Oxford δερμάτινα, με περίπου 25 ευρώ. Είναι η δεύτερη φορά που παιρνω, και γι' αυτό αναφέρω το μαγαζί. 

Όσο για το με τι πηγαίνουν, η απάντηση είναι ότι πηγαίνουν με όλα γιατί υπάρχουν πολλά σχέδια και είναι πολύ της μόδας από πέρυσι.

Δημοσ.

Τα βρήκα κ εγώ ευχαριστω αλλά εγώ φοράω 45-46 οπότε δεν υπάρχει κάτι για μενα

Δεν ξέρω τι λέει το site, αλλά 45 έχουν κανονικά, απ' ότι θυμάμαι. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...