Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα παλιό Desktop τής Lenovo(Lenovo H30-00) και προσπαθω να του περασω Windows Xp Pro x64.Αλλά το Windows Update αντιστέκεται οσο κι αν το πάλεψα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω και να εγκαταστήσω χειροκίνητα ολες τις ενημερωσεις?
Gigamestin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα παλιό Desktop τής Lenovo(Lenovo H30-00) και προσπαθω να του περασω Windows Xp Pro x64.Αλλά το Windows Update αντιστέκεται οσο κι αν το πάλεψα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω και να εγκαταστήσω χειροκίνητα ολες τις ενημερωσεις? Εχει σταματήσει η υποστήριξε στα xp σχεδόν 3 χρόνια και τώρα.Οποτε ενημερώσεις μην περιμένεις.Εκτος και αν ψάξεις για unofficial λύσεις οπως το Service pack 4.Καλύτερα πήγαινε σε Linux
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Jesus μερικοι ειναι εκτος πραγματικοτητος...
Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ghost Rider δεν ειμαι καθολου εκτος πραγματικοτητας.Ειναι ενα desktop το οποιο δεν χρησιμοποιω περα απ το να βλεπω καμια ταινια στην τηλεοραση.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 οποτε δεν χρειαζεται 64bit xp,περα του οτι ειναι πληρως προβληματικά,δεν παιζει να βρεις και drivers για τουτο. ειτε βάλε 7αρια home και τελος ειτε βρες xp x86
Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εχω cd και απο τα 2.Το μηχανημα εχει 4gb ram θα γίνει τιποτα αν περασω τα x86?
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εχω cd και απο τα 2.Το μηχανημα εχει 4gb ram θα γίνει τιποτα αν περασω τα x86? ναι θα σερνεται πιο αργα και απο σαλιγκαρι
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 απλά δεν θα βλέπεις και τα 4 γιγα ραμ. 3.25 θα βλέπεις αν δεν εχεις ενσωματωμενη κάρτα γραφικών. Αν έχει θα βλέπεις ακόμα λιγότερη. Πάντως θα σου έλεγα δεν βλέπω τον λόγο να περάσεις xp,ειδικά αν βλέπεις με DXVA.
KiriosD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 lubuntu καλυτερα σε παλια μηχανηματα με ελαχιστη και περιορισμενη χρηση οπως του παροντως
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εχει σταματήσει η υποστήριξε στα xp σχεδόν 3 χρόνια και τώρα.Οποτε ενημερώσεις μην περιμένεις.Εκτος και αν ψάξεις για unofficial λύσεις οπως το Service pack 4.Καλύτερα πήγαινε σε Linux Καμμία σχέση δεν έχει το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη πλέον. Θα πρέπει να κάνει όλα τα updates που έχουν βγει.
nostos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 οποτε δεν χρειαζεται 64bit xp,περα του οτι ειναι πληρως προβληματικά,δεν παιζει να βρεις και drivers για τουτο. ειτε βάλε 7αρια home και τελος ειτε βρες xp x86 Συνηθως βρισκεις drivers. Οτι παιζει σε Windows Server 2003 64bit, παιζει και σε XP 64bit. O ιδιος πυρηνας ειναι. 1
Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Μετα απο μερικές επανεκκινήσεις "έστρωσε" και κατεβαζει κανονικά ενημερώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα