normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω παιδο οφθαλμίατρο ανατολικά της Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση μέσω Εοπυυ. Αν έχετε κάποια πρόταση θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα, ευχαριστώ.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω ο ΕΟΠΠΥ έχει μόνο παιδιάτρους. Γενικά αυτοί που έχουν ειδικότητα σε παιδιά είναι ελάχιστοι και γίνεται χάμος έτσι κι αλλιώς. Καλή τύχη πάντως. 1
normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω ο ΕΟΠΠΥ έχει μόνο παιδιάτρους. Γενικά αυτοί που έχουν ειδικότητα σε παιδιά είναι ελάχιστοι και γίνεται χάμος έτσι κι αλλιώς. Καλή τύχη πάντως. Λες ; ίσως έχεις και δίκαιο... Κάναν οφθαλμίατρο τότε έστω να πληρώσω για να πάω τον μεγάλο έχεις υπόψιν; Έχω εγώ τον Τροχοπουλο αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με τον παιδο οφθαλμίατρο.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μπα, μόνο Αθήνα ξέρω τη Χρούσου. Εξαρτάται τι θες, πχ αν είναι για κανένα χαρτί στο σχολείο ή να δεις αν του ανέβηκε η μυωπία, φαντάζομαι ο γιατρός ενηλίκων κάνει. Για κάτι πιό σύνθετο μάλλον πρέπει να τα σκάσεις σε ιδιώτη. 1
normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μπα, μόνο Αθήνα ξέρω τη Χρούσου. Εξαρτάται τι θες, πχ αν είναι για κανένα χαρτί στο σχολείο ή να δεις αν του ανέβηκε η μυωπία, φαντάζομαι ο γιατρός ενηλίκων κάνει. Για κάτι πιό σύνθετο μάλλον πρέπει να τα σκάσεις σε ιδιώτη. Καμια σχεση, έχει σαν τικ κάτι εδώ και λίγες μέρες, δεν φαίνεται να έχει οργανικό πρόβλημα αλλά κάτι ίσως τον ενοχλεί στο μάτι η τελικά είναι τικ. Λογικά θέλω παιδο οφθαλμίατρο.
mary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ξερω ειδικευμενο παιδο-οφθαλμιατρο. Βασικα για μενα πήγα και προχωρησα με αυτον για lasik αλλά η ειδικοτητα του ειναι για τα παιδια. Ακομα και ο χωρος αναμονης του ιατρειου του ειναι για παιδια. ΟΜΩΣ 1. ειναι πανακριβος, 80€ η επισκεψη 2. δεν ειναι στον εοπυ 3. ειναι στη Μητροπολεως και 4. ακομα και ραντεβου να κλεισεις θα φας τουλαχιστον μιση ωρα αναμονη στο ιατρειο του. Αν σε ενδιαφερει, στειλε μου πμ να σου πω στοιχεια.
rapidrag Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μην τσιμπάτε με την διαφήμιση από ίντερνετ για τους ιδιώτες, δεν υπάρχει ειδικότητα παιδο οφθαλμίατρου στην Ελλάδα, όλοι οφθαλμίατροι είναι που εξετάζουν μικρούς και μεγάλους, μόνο στο εξωτερικό έχει ειδικευμένα παιδο οφθαλμιατρικά τμήματα σε μεγάλα νοσοκομεία, που οι εκεί οφθαλμίατροι αποκτούν εμπειρία αφού εξετάζουν μόνο παιδιά. Βρείτε κάποιον οφθαλμίατρο που είστε ευχαριστημένοι και θα σας κατευθύνει ανάλογα, εάν χρειάζεται κάτι παραπάνω. 2
normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ξερω ειδικευμενο παιδο-οφθαλμιατρο. Βασικα για μενα πήγα και προχωρησα με αυτον για lasik αλλά η ειδικοτητα του ειναι για τα παιδια. Ακομα και ο χωρος αναμονης του ιατρειου του ειναι για παιδια. ΟΜΩΣ 1. ειναι πανακριβος, 80€ η επισκεψη 2. δεν ειναι στον εοπυ 3. ειναι στη Μητροπολεως και 4. ακομα και ραντεβου να κλεισεις θα φας τουλαχιστον μιση ωρα αναμονη στο ιατρειο του. Αν σε ενδιαφερει, στειλε μου πμ να σου πω στοιχεια. Είναι πολλα φίλε, η παιδο ψυχολόγος από το σχολείο μας είπε ότι πιθανόν είναι τικ αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν έχει κάτι... 80 ευρω είναι πολλά χωρίς να έχεις θέμα. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια, αν αλλάξει κάτι θα σε ενοχλήσω. Μην τσιμπάτε με την διαφήμιση από ίντερνετ για τους ιδιώτες, δεν υπάρχει ειδικότητα παιδο οφθαλμίατρου στην Ελλάδα, όλοι οφθαλμίατροι είναι που εξετάζουν μικρούς και μεγάλους, μόνο στο εξωτερικό έχει ειδικευμένα παιδο οφθαλμιατρικά τμήματα σε μεγάλα νοσοκομεία, που οι εκεί οφθαλμίατροι αποκτούν εμπειρία αφού εξετάζουν μόνο παιδιά. Βρείτε κάποιον οφθαλμίατρο που είστε ευχαριστημένοι και θα σας κατευθύνει ανάλογα, εάν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Δηλαδή ένας απλός οφθαλμίατρος θα κάνει λες δουλειά; 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μην τσιμπάτε με την διαφήμιση από ίντερνετ για τους ιδιώτες, δεν υπάρχει ειδικότητα παιδο οφθαλμίατρου στην Ελλάδα, όλοι οφθαλμίατροι είναι που εξετάζουν μικρούς και μεγάλους, μόνο στο εξωτερικό έχει ειδικευμένα παιδο οφθαλμιατρικά τμήματα σε μεγάλα νοσοκομεία, που οι εκεί οφθαλμίατροι αποκτούν εμπειρία αφού εξετάζουν μόνο παιδιά. Βρείτε κάποιον οφθαλμίατρο που είστε ευχαριστημένοι και θα σας κατευθύνει ανάλογα, εάν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Φυσικά και υπάρχουν παιδο-[ειδικότητες] στην Ελλάδα, γιατί το λες αυτό? Μπορεί την ειδικότητα να την έχουν κάνει στο εξωτερικό και να δραστηριοποιούνται εδώ αλλά δεν παύουν να είναι παιδο-[ειδικότητα]. 1
mary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μην τσιμπάτε με την διαφήμιση από ίντερνετ για τους ιδιώτες, δεν υπάρχει ειδικότητα παιδο οφθαλμίατρου στην Ελλάδα, όλοι οφθαλμίατροι είναι που εξετάζουν μικρούς και μεγάλους, μόνο στο εξωτερικό έχει ειδικευμένα παιδο οφθαλμιατρικά τμήματα σε μεγάλα νοσοκομεία, που οι εκεί οφθαλμίατροι αποκτούν εμπειρία αφού εξετάζουν μόνο παιδιά. Βρείτε κάποιον οφθαλμίατρο που είστε ευχαριστημένοι και θα σας κατευθύνει ανάλογα, εάν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αυτος που λεω εγω εχει ειδικοτητα απο πανεπιστημιο της Αγγλιας. Ειναι και αναπληρωτης καθηγητης στο ΑΠΘ 1
normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αυτος που λεω εγω εχει ειδικοτητα απο πανεπιστημιο της Αγγλιας. Ειναι και αναπληρωτης καθηγητης στο ΑΠΘ Αθανασιάδης μήπως;
The_Judas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει αναγνωρισμένη τέτοια ειδικότητα στην Ελλάδα όπως είπε και ο rapidrag. Ισως ορισμένοι να έχουν κάνει κάποια εξειδίκευση στο εξωτερικό, αλλά δεν είναι απαραίτητο να πάει κάποιος σε αυτούς.
flyer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 .... αφού εξετάζουν μόνο παιδιά. ... H Χρούσου εξετάζει μόνο παιδιά και έχει ειδικευτεί στη παιδοοφθαλμολογία στο εξωτερικό.
normal40 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει παιδιά ας μείνουμε εντός θέματος... Εαν κάποιος έχει παιδιά και πήγε τα παιδιά του σε οφθαλμίατρο ας μου στείλεις πριβε σε ποιον πήγε; εφόσον δύσκολα θα βρω παιδο οφθαλμίατρο ας πάμε σε έναν οποιονδήποτε,αρκεί να είναι σωστός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα