Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Ζιάκα λέει και είναι πράγματι καλός.

Καλος αλλά φαρμάκι, βασικά είπα τι θέμα έχουμε εμείς.. Έχει τικ, λογικά είναι ψυχολογικό απλά θέλουμε να αποκλείσουμε πρώτα την όραση και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

https://www.xo.gr/profile/mpasiakos-ofthalmiatros-thessaloniki/el/ για τιμές δεν ξέρω. Τελευταία επίσκεψη που του έκανα ήταν πριν αρκετά χρόνια.

Παιδι πήγες η εσύ; για μεγάλους είπαμε έχω τον Τροχοπουλο από τους καλύτερους και τον έχω δωρεάν με την εθνική.

Δημοσ.

Παιδι πήγες η εσύ; για μεγάλους είπαμε έχω τον Τροχοπουλο από τους καλύτερους και τον έχω δωρεάν με την εθνική.

Εγώ πήγαινα όταν ήμουν παιδί έως έφηβος

+1

Η τιμή είναι 80 Ε. Είναι ειδικευμένος παίδο-οφθαλμίατρος.

ναι ειδικεύεται στο στραβισμο
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήγαινα όταν ήμουν παιδί έως έφηβος

ναι ειδικεύεται στο στραβισμο

Κατάλαβα, λέω να αρχίσω με έναν απλό οφθαλμίατρο και αν βρει πρόβλημα πάω στους ακριβούς.

Δημοσ.

+1

Η τιμή είναι 80 Ε. Είναι ειδικευμένος παίδο-οφθαλμίατρος.

Είναι από τους καλύτερους παιδο-οφθαλμιάτρους στην Ελλάδα.το quote ήταν για τον φίλο mylo..
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι από τους καλύτερους παιδο-οφθαλμιάτρους στην Ελλάδα.το quote ήταν για τον φίλο mylo..

Θα ξεκινήσω με απλό οφθαλμίατρο από ότι φαίνεται γιατί τα 80 είναι πολλά, η παιδο ψυχολόγος υποψιάζεται ΤΙΚ όμως θέλει αναφορά από οφθαλμίατρο ότι το παιδί είναι καλά στην όραση του κλπ.

Αν βρει πρόβλημα ο οφθαλμίατρος θα πάω σε έναν από τους δύο που έχετε προτείνει, εκτός αν βρεθεί και άλλος πιο οικονομικός.

Δημοσ.

Φίλε εγω θα σου πρότεινα το ophthalmica που είναι 1 στενό κάτω απο την νομαρχία. Είναι κλινική που έχει μονο οφθαλμίατρους! Πληροφορίες εδω.

Δημοσ.

Φίλε εγω θα σου πρότεινα το ophthalmica που είναι 1 στενό κάτω απο την νομαρχία. Είναι κλινική που έχει μονο οφθαλμίατρους! Πληροφορίες εδω.

Ξέρεις κόστος επίσκεψης;

Δημοσ.

Πιστεύω οτι είναι ανάλογα την περίπτωση σου. Εγω πχ που χρειάστηκε να κανω μια ψιλο επέμβαση (< 10 λεπτά) μου πήρε 140€ αν θυμάμαι καλά. Εχουν πολλούς γιατρούς εκει και ανάλογα με την περίπτωση σου, σε στέλνουν στον ανάλογο. Πάρε ενα τηλ να κανεις μια ερώτηση!

Δημοσ.

Πιστεύω οτι είναι ανάλογα την περίπτωση σου. Εγω πχ που χρειάστηκε να κανω μια ψιλο επέμβαση (< 10 λεπτά) μου πήρε 140€ αν θυμάμαι καλά. Εχουν πολλούς γιατρούς εκει και ανάλογα με την περίπτωση σου, σε στέλνουν στον ανάλογο. Πάρε ενα τηλ να κανεις μια ερώτηση!

Ωραιος σε ευχαριστώ να είσαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...