Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα πρόσφατα να κάνω συναλλαγή με κάποιο site (Αμερικανικό)
και δοκίμασα να χρησιμοποιήσω κάρτες (τόσο credit, όσο και debit) της Πειραιώς, Alpha και Eurobank.

Δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Υποθέτω λοιπόν πως δέχεται κάρτες που έχουν εκδοθεί στις Η.Π.Α.

Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν τρόπο να εκδώσω μια κάρτα (prepaid ίσως) και αν είναι εφικτό να μην ζητάει
προσωπικά στοιχεία (ταυτότητα ή διαβατήριο);

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Δυστυχώς το Paypal δεν αποτελεί επιλογή..

makfil δυστυχώς δεν γνωρίζω αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία..

Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να ενεργοποιήσω ένα πακέτο σε

μια κάρτα κινητής που αγόρασα σε ταξίδι που έκανα σχετικά πρόσφατα,

αλλά δεν ενεργοποίησα ποτέ. Προέκυψε ανάγκη, οπότε και προσπάθησα τώρα

ανεπιτυχώς...

Δημοσ.

Εγώ έχω τη Revolut (την είχα βγάλει λόγω CC) και δεν μου είχε ζητήσει στοιχεία ταυτοποίησης. Για τώρα δεν ξέρω  :huh:  πως γίνεται η ενεργοποίηση..

Δημοσ.

Εγώ έχω τη Revolut (την είχα βγάλει λόγω CC) και δεν μου είχε ζητήσει στοιχεία ταυτοποίησης. Για τώρα δεν ξέρω  :huh:  πως γίνεται η ενεργοποίηση..

Δοκίμασα και με Revolut (ξέχασα να το αναφέρω) αλλά κι εκεί ανεπιτυχώς...

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος νήμα ή αναφέρεσαι στο πρόβλημα του TS;

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Δυστυχώς το Paypal δεν αποτελεί επιλογή..

makfil δυστυχώς δεν γνωρίζω αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία..

Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να ενεργοποιήσω ένα πακέτο σε

μια κάρτα κινητής που αγόρασα σε ταξίδι που έκανα σχετικά πρόσφατα,

αλλά δεν ενεργοποίησα ποτέ. Προέκυψε ανάγκη, οπότε και προσπάθησα τώρα

ανεπιτυχώς...

Εάν η κάρτα κινητής που αγόρασες προορίζεται για τον αμερικάνικο πληθυσμό και χώρα, είναι πιθανό να μην δέχεται το σύστημα κάρτες που έχουν εκδοθεί από άλλη χώρα.

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος νήμα ή αναφέρεσαι στο πρόβλημα του TS;

Ο φίλος ρώτησε να βγάλει μια prepaid που θα μπορεί να κάνει συναλλαγές. Οπότε πρότεινα αυτό που είχα κάνει εγώ.  :blink:

Δημοσ.

Εάν η κάρτα κινητής που αγόρασες προορίζεται για τον αμερικάνικο πληθυσμό και χώρα, είναι πιθανό να μην δέχεται το σύστημα κάρτες που έχουν εκδοθεί από άλλη χώρα.

Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποια gift card ίσως ή κάποιου είδους κάρτα (mastercard ή visa) που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω...

Δημοσ.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα και τον πάροχο.

Μπες στο www.freedompop.com και θα βρεις όλες τις πληροφορίες...

Δημοσ.

Ήθελα να αγοράσω μια τέτοια παλιά, αλλά τελικά πήρα μια άλλη.

Δοκίμασε να αλλάξεις την διεύθυνση της revolut σε αγγλική, παλαιά το επέτρεπε δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα να αγοράσω μια τέτοια παλιά, αλλά τελικά πήρα μια άλλη.

Δοκίμασε να αλλάξεις την διεύθυνση της revolut σε αγγλική, παλαιά το επέτρεπε δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα.

Ευχαριστώ για την ιδέα.. Θα το προσπαθήσω.. Αν επιτρέπεις, ποιά αγόρασες τελικά;

Υ.Γ. Τελικά είχες δίκιο. Με μία απλή αλλαγή διεύθυνσης προχώρησε η συναλλαγή...

Επεξ/σία από Reignman
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ιδέα.. Θα το προσπαθήσω.. Αν επιτρέπεις, ποιά αγόρασες τελικά;

Υ.Γ. Τελικά είχες δίκιο. Με μία απλή αλλαγή διεύθυνσης προχώρησε η συναλλαγή...

Πήρα την knowroaming. Σου δίνει share code το οποίο δίνεις σε φίλους, οι περισσότεροι το ανεβάζουν σε διάφορα εκπτωτικά σίτε με κουπόνια και για κάθε χρήση παίρνεις 5 δολάρια στο balance ενώ ο άλλος 5 δολάρια στο balance και 5 δολάρια έκπτωση από την παραγγελία του. Το αναφέρω όλο αυτό γιατί πραγματικά δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα στην κάρτα.

Τώρα που είδα πάλι την freedompop, βλέπω ότι παρέχει και δωρεάν voip σε αμερικάνικους αριθμούς. Και μόλις την ενεργοποίησα στο voip κομμάτι, χωρίς την καρτα sim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...