Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά και  εγώ μην νομίζεις κάπου εκεί υπολόγιζα απλά ξέρεις τώρα και λίγα ευρώ παραπάνω κάτι είναι.Τώρα για ωράρια και έτσι αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει καλός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτούς που έχουν εργαστεί ως security σε supermarket.Ξέρει κανεις τι μισθοί και ωράρια παίζουν?

Σε ΣΠ μου έχουν πει πως είναι από τα χειρότερα πόστα.Κουβαλάς συνεχώς καρότσια και κάνεις τον παρκαδόρο.Ποιος ξέρει τι άλλο.Δεν παίζει ρόλο το πόστο(φύλαξη)στον μισθό αλλά αν η εταιρεία πληρώνει όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις και τα δώρα,οι πιο πολλές δεν το κάνουν.Χρήματα απο 550-650€,ανάλογα το ωράριο.Απο 2,5€/ώρα έως 3,5€.

Αν είσαι τυχερός και σε στείλουν σε καλό πόστο καλώς,αλλιώς την πάτησες.Επίσης το ξενέρωμα είναι να είσαι σε καλό πόστο και να σε στείλουν σε άλλο χάλια η πιο μακριά η και τα 2.Επίσης μπορεί να σε έχουν ταυτόχρονα σε 2-3 πόστα σε διαφορετικές περιοχές.

Εχεις προϋπηρεσία στην δουλειά με άδεια σε ισχύ,εργάζεσαι ήδη και σου είπαν οτι θα σε στείλουν σε ΣΠ η σκέφτεσαι να ξεκινήσεις;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να πληρώσεις σχολή (ή ΙΕΚ) για να πάρεις άδεια απότι ξέρω ... και δεν νομίζω να ισχύει κάτι άλλο (απο άποψη ευκολίας εύρεσης εργασίας και μισθούς) σε σύγκριση πχ με delivery ή φυλλάδια

χωρίς να έχω σχέση με τον χώρο άποψη μου ειναι πως θα το έκανα μόνο αν δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και αν είχα σίγουρη θέση απο κάποιον γνωστό κτλ αλλιώς πιστεύω δεν αξίζουν τα λεφτά που δίνεις για να πάρεις άδεια...

Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες έλαβα το την άδεια μου και κοιτάω γενικά εταιρίες και αγγελίες να δω που είναι  λίγο καλύτερα

Δημοσ.

Πώς θα το δεις αυτό, αφού παίζει μεγάλο ρόλο το πόστο που θα σε χώσουν, καθώς και οι αρμοδιότητες, οι οποίες συνήθως δεν είναι ξεκάθαρες στο μιλητό.

Βέβαια αν όπου καλύτερα εννοείς οχτάωρο αντί για δωδεκάωρο και απόσταση απ' το σπίτι, πάσο.

Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες έλαβα το την άδεια μου και κοιτάω γενικά εταιρίες και αγγελίες να δω που είναι λίγο καλύτερα

Είχες ανοίξει και πριν λίγο καιρό το ίδιο θέμα.Θα μπορούσες απλά να το συνεχίσεις:

http://www.insomnia.gr/topic/609014-%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%b1-security/?hl=security#entry54854518

Διάβασε και αυτό:

http://www.insomnia.gr/topic/609495-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-security/?hl=security

Δημοσ.

Από αυτούς που έχουν εργαστεί ως security σε supermarket.Ξέρει κανεις τι μισθοί και ωράρια παίζουν?

Μια φορά στα Lidl είχαν πιάσει τα ραντάρ μου συζήτηση ανάμεσα σε σεκουριτα με πελάτη που έλεγε ότι δούλευε όλη μέρα 8-21 και έπαιρνε τα ίδια λεφτά με 4ωρο υπάλληλο του Lidl. Επιπλέον στα ΣΜ ως σεκιούριτι βλέπεις τα πιο απίθανα πράγματα από κλοπές που σαν απλός πελάτης δεν τα παρατηρείς. Από το μαρούλι που θα κρύψει η γιαγιά στα σκέλια της μέχρι το κρουασανακι που θα δώσει η μάνα στο παιδί να φάει και θα πετάξει το περιτύλιγμα. Μου έχει τύχει πριν χρόνια στο Carrefour σεκιουριταδες να σέρνουν στο

Υπόγειο από τα πόδια μία γρηα που είχε κλέψει ένα μαρούλι και ένας την έβριζε επειδή του είχε βρίσει τον πατέρα. Δηλαδή είναι λεπτές ισορροπιες και μπορεί να κάνεις πράγματα που ούτε ένας αστυνομικός δεν θα εκανε και να μπλέξεις.

Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες έλαβα το την άδεια μου και κοιτάω γενικά εταιρίες και αγγελίες να δω που είναι  λίγο καλύτερα

Γιατι δε κοιτας μηπως πας σε αεροδρόμιο; Ειχαν βγει προσφατως εκατοντάδες θέσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...