karlito13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα θελω να κανω μια αγορα μεσω paypal με χρεωστική Πειραιως και θα πληρωσω σε ευρω.Η Πειραιως θα με χρεωσει προμηθεια;ή θα πληρωσω ακρβως το ποσο που λεει;
makfil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα θελω να κανω μια αγορα μεσω paypal με χρεωστική Πειραιως και θα πληρωσω σε ευρω.Η Πειραιως θα με χρεωσει προμηθεια;ή θα πληρωσω ακρβως το ποσο που λεει; Εάν η αγορά σου είναι από την ΕΕ, δεν χρεώνεσαι προμήθεια αφού πληρώνεις σε € αλλά εάν είναι από τρίτη χώρα πχ Κίνα και η ιστοσελίδα δείχνει τιμή σε € ενώ στην πραγματικότητα πληρώνεις σε $ ή άλλο νόμισμα, θα χρεωθείς προμήθεια, για συναλλαγή σε συνάλλαγμα.
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Πλέον εβαλε χρεωση στις περισσότερες καρτες για επανεκδοση ακομα και αν ληξει σε 5 χρονια 6 eur. Από 1/10/2018 ισχύει χρέωση € 6,00 (από τα έξοδα επανέκδοσης/αντικατάστασης εξαιρείται η Πειραιώς Private Banking Visa Debit και η ΔΣΑ Debit). https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Documents/PricingList_30-07-2018.pdf 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Εντάξει τι να κάνουμε θα βοηθήσουμε και πάλι τους φτωχούς τραπεζίτες
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εντάξει τι να κάνουμε θα βοηθήσουμε και πάλι τους φτωχούς τραπεζίτες Ειναι καλή ιδεα παντως γιατι θα βγαλουν αρκετα λεφτα ετσι
Hapatingo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Παιδιά 6 ευρώ στα 5 χρόνια δεν είναι μεγάλο ποσό και το οποίο ειναι σύνηθες στο εξωτερικό με τις τράπεζες να σου "πουλάνε" τις καρτες τους. Το απαράδεκτο είναι η ελάχιστη χρέωση του 1 ευρώ στη μετατροπή συναλλάγματος. Σκεφτείτε πόσα πεντά-ευρα θα φύγουν μέσα στο χρονο.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να κανουμε αυτο το κρατος και αυτες τις τράπεζες έχουμε Οσο ειναι δυνατον τις αποφεύγουμε αλλα υπάρχουν και πράγματα για τα οποια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας εχουν δεμένους Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από NikosKallithea
Nate Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στην έκδοση για επιπλέον κάρτα, είτε visa είτε mastercard, λέει ότι είναι χωρίς προμήθεια, ότι "τα έξοδα έκδοσης επιπλέον χρεωστικής αφορούν σε επιπλέον έκδοση Πειραιώς Visa Debit ή Πειραιώς Mastercard Debit, παράλληλα της υφιστάμενης κάρτας" και ότι από 1/10 θα υπάρχει χρέωση 6 ευρώ. Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε έξτρα χρεωστική πριν τον Οκτώβρη και να ακυρώσουμε την πρώτη; Και θα κρατήσει για 5 χρόνια (ή για λιγότερα, ανάλογα με την έκδοση της πρώτης κάρτας). Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Nate
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, Hapatingo είπε Παιδιά 6 ευρώ στα 5 χρόνια δεν είναι μεγάλο ποσό και το οποίο ειναι σύνηθες στο εξωτερικό με τις τράπεζες να σου "πουλάνε" τις καρτες τους. Το απαράδεκτο είναι η ελάχιστη χρέωση του 1 ευρώ στη μετατροπή συναλλάγματος. Σκεφτείτε πόσα πεντά-ευρα θα φύγουν μέσα στο χρονο. Από πότε ισχύει αυτό; Εγώ σήμερα το είδα αυτό δυστυχώς στην πράξη σε μια αγορά που έκανα. 1 ευρώ χρέωση για συναλλαγή αξίας 5 ευρώ! Αν το ήξερα θα έβαζα την μετατροπή συναλλάγματος του paypal...
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, GenesisX είπε Από πότε ισχύει αυτό; Εγώ σήμερα το είδα αυτό δυστυχώς στην πράξη σε μια αγορά που έκανα. 1 ευρώ χρέωση για συναλλαγή αξίας 5 ευρώ! Αν το ήξερα θα έβαζα την μετατροπή συναλλάγματος του paypal... Εχει εφαρμοστεί απο 20 Μαρτίου. Εχει ανακοινωθεί αρκετους μηνες νωρίτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Nate είπε Στην έκδοση για επιπλέον κάρτα, είτε visa είτε mastercard, λέει ότι είναι χωρίς προμήθεια, ότι "τα έξοδα έκδοσης επιπλέον χρεωστικής αφορούν σε επιπλέον έκδοση Πειραιώς Visa Debit ή Πειραιώς Mastercard Debit, παράλληλα της υφιστάμενης κάρτας" και ότι από 1/10 θα υπάρχει χρέωση 6 ευρώ. Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε έξτρα χρεωστική πριν τον Οκτώβρη και να ακυρώσουμε την πρώτη; Και θα κρατήσει για 5 χρόνια (ή για λιγότερα, ανάλογα με την έκδοση της πρώτης κάρτας). Λογικά μπορεί να γίνει αυτό που λες. Εγώ θα το αιτηθώ ηλεκτρονικά μέσω winbank. Αλλωστε η κάρτα μου είναι ήδη σχετικά φθαρμένη. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να έχει ίδια ημερομηνία λήξης με την παλιά κάρτα. 1 ώρα πριν, isay είπε Εχει εφαρμοστεί απο 20 Μαρτίου. Εχει ανακοινωθεί αρκετους μηνες νωρίτερα Τον τελευταίο χρόνο δεν έκανα πολλές συναλλαγές και ίσως να μην το παρατήρησα ή ίσως να είχα την μετατροπή συναλλάγματος στο paypal. Τώρα που έκανα την βλακεία θα ξέρω για την επόμενη αγορά... Σε άλλες τράπεζες ισχύει το ίδιο; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Nate Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Επαναφέρω το θέμα για να ενημερώσω (σχετικά με την συζήτηση για την χρέωση έκδοσης νέας κάρτας) ότι άλλαξα την κάρτα με αίτημα ακύρωσης λόγω φθοράς και επανέκδοσης χρεωστικής κάρτας (μέσω e-banking). Όλα ήταν εντάξει, μου ήρθε η κάρτα μέσω απλού ταχυδρομείου (το pin ήταν άλλος φάκελος και ήρθε συστημένο). Η κάρτα (που αυτό μας ενδιαφέρει) έχει ισχύ μέχρι το 2023 και όχι μέχρι το 2020 που είχε ισχύ η παλιά μου κάρτα. Η κάρτα είναι visa, όπως και η παλιά μου, δεν ξέρω αν έγινε τυχαία ή όχι, υποψιάζομαι αφού ζητάς αντικατάσταση σου δίνουν ότι είχες και παλιά, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα