mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επειδή τελευταία έχουν αυξηθεί οι αιμοραγιες απο τη μυτη, στην προσπαθεια μου να καθαριστει η μυτη, και οταν ξεκινησει να τρεχει το αιμα, ουτε ξερω πια ποσο χανω και ποτε θα σταματησει (panic!), εχω αρχισει και σκεφτομαι σοβαρα περι καυτηριασμου, να ξεγνοιασω μια για παντα. Εχει κάνει κανένας, να μου πει ποσες συνεδριες χρειαζεται, κόστος, αν την κανει ο ΩΡΛ, αν ποναει, αν αξιζει κλπ;
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ποναει, αξιζει , σαν το μικρο παιδι που πρεπει να κανει το πρωτο του εμβολιο. Οταν θα πας θα γελας και εσυ με αυτα που ρωταγες .Πηγαινε να ξενοιασεις,για αυτο ειναι οι γιατροι
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για μενα με μία είσαι οκ, υπόθεση 5 λεπτών Για να πούμε την αλήθεια, όλα εξαρτώνται από τον γιατρό
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη παιδια, το κανει ο γιατρος μιας κι εξω; Μια φορα και τελειωνεις;;;;
skiabox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι τόσο απλό. Επειδή δεν μπορεί να κάψει ακριβώς σου αφαιρεί και μέρος της ικανότητας να μυρίσεις! 1 1
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μια συγγενής μου είχε αυτό το πρόβλημα και έκανε καυτηρίαση στην μύτη. Ακόμα θυμάμαι πως μου το περιγράψανε επειδή δεν ήμουν μπροστά. Πόναγε τόσο πολύ που χοροπήδαγε κυριολεκτικά πάνω στο κρεβάτι. Αλλά μετά σταμάτησε βεβαια όποτε όντως αξίζει, αλλά εγώ δεν θα άντεχα να το κάνω.
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη παιδια, το κανει ο γιατρος μιας κι εξω; Μια φορα και τελειωνεις;;;; Πηγαινε γιατι οσο ρωτας στο ιντερνετ μπορει απο εναν καυτηριασμο και ενα αγγειο να καταληξεις να μελετας για εγκαυματα τριτου βαθμου , συνεδριες και αποθεραπειες 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον μιλατε για κατι αλλο Εγω εκανα 2-3 καυτηριασμούς, το μονο που νιώθεις ειναι ενα τσούξιμο-κάψιμο στην μύτη, αρκετά δυνατο αλλα μεχρι εκει, γίνεται στο ιατρείο και δεν θέλει ουτε αναισθησίες, ουτε τίποτα
Tenshi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν δύο ειδών καυτηρίασης.Η χημική,με έγχυση ενός καυστικού διαλύματος η οποία είναι σχεδόν ανώδυνη και η κλασική,μπρουτάλ που σου χώνουν το κολλητήρι στο ρουθούνι και ακούς την μύξα να κοχλάζει. Εξαρτάται απο το μέγεθος του προβλήματος.Έχω κάνει και τις δύο και μπορώ να πώ οτι η πιο σίγουρη,αν και επίπονη,λύση είναι η κλασσική καυτηρίαση. Εχει μια ταλαιπωρία η περίοδος αποθεραπείας (~10 μέρες) μέχρι να πέσει το κάπαλο,όπου θα πρέπει να ενυδατώνεις την περιοχή κάνοντας...μυτιές (ώ ναί) Bepanthol.Με το που πέσει το κάπαλο,everything is fine with the world. Η ρινορραγία μπορεί να προκληθεί και απο υπερβολική ξηρότητα. Πχ μετά απο ένα μακράς διαρκείας κρυολόγημα. Εκεί πάλι η λύση είναι μια ενυδατική κρέμα,που μπορείς να βάλεις με μια μπατονέτα.Εκτός και αν γουστάρετε μυτιές...
insomnia888 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Να το κάνεις. Εγώ μικρός είχα αιμορραγίες και ο ιατρός είχε συστήσει καυτηριαση. Οι γονείς μου φοβόντουσαν οπότε σήμερα μπορεί να έχει σταματήσει η αιμορραγία αλλά πρέπει να κάνω επέμβαση για διάφραγμα. Δηλαδή θα κυκλοφορώ για δύο μήνες σαν τραβεστί που την έχουν μπλαβιασει στο ξύλο. Κάντο να τελειώνεις 1
Undertaker25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είχα κάνει πιτσιρίκος καυτηριασμό στη μύτη γιατί είχα σκίσει μια φλέβα της πάνω στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έπιασε και ακόμα και σήμερα έχω θέμα. Πολλές φορές ανοίγει στο φτάρνισμα και σε διάφορες τυχαίες στιγμές όπως μια φορά στο στρατό που μου άνοιξε την ώρα των οπλασκήσεων χωρίς λόγο, προφανώς λόγω της ζέστης. Άποψή μου είναι να μην κάνεις καυτηριασμό. Όταν μεγαλώσεις μπορεί να σε προστατέψει από εγκεφαλικό (χτύπα ξύλο) αφού λειτουργεί σαν "βαλβίδα αποσυμπίεσης". 1 1
bedazzled Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με την ζέστη ισχύει. Διαστέλλονται το καλοκαίρι και σκάνε πιο συχνά... Άποψή μου είναι να μην κάνεις καυτηριασμό. Όταν μεγαλώσεις μπορεί να σε προστατέψει από εγκεφαλικό (χτύπα ξύλο) αφού λειτουργεί σαν "βαλβίδα αποσυμπίεσης". Πολύ ενδιαφέρον, δεν το ήξερα! Trade-off λοιπόν...
Undertaker25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι, το είπε γιατρός στον πατέρα μου πρόσφατα. Λόγω πολύ αυξημένης αρτηριακής πίεσης άνοιξε η μύτη του αλλά όταν ζήτησε να κάνει καυτηριασμό, ο γιατρός τον συμβούλεψε να μην κάνει για τον λόγο που προανέφερα. Του είπε επίσης ότι η αιμορραγία της μύτης τον έσωσε από βέβαιο εγκεφαλικό. 1
bedazzled Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μάλιστα. Δεν αποκλείεται δηλαδή η αιμορραγία της μύτης να έχει evolutionary advantage...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα