Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η οφειλη ακολουθει το ΑΦΜ του καταναλωτη .Μονο αν δεχτει να μεταφερθει το χρεος αν το δεχεται και η ΔΕΗ και να κανει ρυθμιση οφειλων. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει γίνει μισθωτήριο, είτε ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του μισθωτή είτε όχι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να πάει στη ΔΕΗ για να διακόψει το ρεύμα και να καταθέσει το μισθωτήριο μαζί με μια υπεύθυνη δηλώση για το χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν στο σπίτι ο μισθωτής. Στη συνέχεια το χρέος μεταφέρεται στο μισθωτή και για να κάνει νέα σύνδεση σε άλλο σπίτι πρέπει να το εξοφλήσει. Όπως τα λέει ο Metal Heart Αν ο λογαριασμος είναι στο ονομα του ενοικιαστη με τιποτα ο ιδιοκτητης δεν μπρει να παει να ζητησει διακοπη.Μονο ο ιδιος μπορει να το κανει ή ο ΔΕΔΔΗΕ κατοπιν εντολης του παροχου ειτε αυτος είναι ΔΕΗ ή ότι άλλο . Ο ΔΕΔΔΗΕ απαιτει αλλα δεν μπορει παντα να το ελεγξει η παροχη να είναι στο ονομα του χρηστη δικτυου . Μονο κάθε 14 χρονια το ελεγχει αν ζητηθεί καποια αλλαγη ζητωντας ΥΔΕ (πιστοποιητικο ηλεκτρολογου). Ενδιάμεσα μονο αν προκυψει πρόβλημα 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 και όχι τίποτα άλλο, η ΔΕΗ αν δεν την βρει μπορεί να στείλει την οφειλή στην εφορία, καλύτερα να ξεκινήσει να εξοφλεί έστω και ένα 20αρικο το μήνα. Δεν ασχολείται η εφορία με οφειλές των ΔΕΚΟ. Δικαστικώς θα πάει αμα δεν σε βρει και θα ζητήσουν κατασχέσεις μετρητών ή ακίνητης περιουσίας. Αν ίσχυε αυτό που λες θα έπρεπε ήδη πολλά άτομα που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ να είχε περάσει το ποσόν στα ληξιπρόθεσμα της εφορίας.... 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 "Λογικό" με τα χρήματα μας για backup... Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν ασχολείται η εφορία με οφειλές των ΔΕΚΟ. Δικαστικώς θα πάει αμα δεν σε βρει και θα ζητήσουν κατασχέσεις μετρητών ή ακίνητης περιουσίας. Αν ίσχυε αυτό που λες θα έπρεπε ήδη πολλά άτομα που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ να είχε περάσει το ποσόν στα ληξιπρόθεσμα της εφορίας.... Αν και δεν είναι ΔΕΚΟ πια καμμια από αυτές οντως η εφορια δεν ασχολειται με χρεη καταναλωτων προς αυτές.
Metal Heart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αν ο λογαριασμος είναι στο ονομα του ενοικιαστη με τιποτα ο ιδιοκτητης δεν μπρει να παει να ζητησει διακοπη.Μονο ο ιδιος μπορει να το κανει ή ο ΔΕΔΔΗΕ κατοπιν εντολης του παροχου ειτε αυτος είναι ΔΕΗ ή ότι άλλο . Ο ΔΕΔΔΗΕ απαιτει αλλα δεν μπορει παντα να το ελεγξει η παροχη να είναι στο ονομα του χρηστη δικτυου . Μονο κάθε 14 χρονια το ελεγχει αν ζητηθεί καποια αλλαγη ζητωντας ΥΔΕ (πιστοποιητικο ηλεκτρολογου). Ενδιάμεσα μονο αν προκυψει πρόβλημα Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ με το μισθωτήριο και μια υπεύθυνη δήλωση και να ζητήσει διακοπή. Αν το ρολόι βρίσκεται εντός του ακινήτου, κλείνεται ραντεβού και γίνεται η διακοπή κανονικά. Καλό θα είναι να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε.
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ με το μισθωτήριο και μια υπεύθυνη δήλωση και να ζητήσει διακοπή. Αν το ρολόι βρίσκεται εντός του ακινήτου, κλείνεται ραντεβού και γίνεται η διακοπή κανονικά. Καλό θα είναι να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε. Αυτά που γράφεις είναι εντελώς άκυρα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ με το μισθωτήριο και μια υπεύθυνη δήλωση και να ζητήσει διακοπή. Αν το ρολόι βρίσκεται εντός του ακινήτου, κλείνεται ραντεβού και γίνεται η διακοπή κανονικά. Καλό θα είναι να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε. Αυτο λεω κι εγω...Ασε καποια πραγματα να τα ξερουν εξ αντικειμενου καποιοι πιο καλα . 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ με το μισθωτήριο και μια υπεύθυνη δήλωση και να ζητήσει διακοπή. Αν το ρολόι βρίσκεται εντός του ακινήτου, κλείνεται ραντεβού και γίνεται η διακοπή κανονικά. Καλό θα είναι να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε. Αυτή τη δουλειά κάνει αυτός που τα έγραψε πάντως
Metal Heart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αυτά που γράφεις είναι εντελώς άκυρα. Έχεις δίκιο. Μόνο που το έχω κάνει τρεις φορές. Τη μία φορά μάλιστα το μισθωτήριο ήταν παλιό, ο μισθωτής είχε αφήσει 1700 ευρώ απλήρωτο λογαριασμό και με μία υπεύθυνη δήλωση η διακοπή έγινε κανονικά. Σε μία άλλη περίπτωση, ο μισθωτής πήγε να κάνει αλλαγή ονόματος σε ρολόι που είχε πάνω από 1000 ευρώ οφειλή και ήταν στο όνομα του προ-προηγούμενου μισθωτή. Του έδωσα τα μισθωτήρια έκανα και μια υπεύθυνη δήλωση και έγινε η αλλαγή ονόματος. Αλλά εσείς ξέρετε που γράφετε ό,τι σας καπνίσει, όχι εγώ που έχω προσωπική εμπειρία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έχεις δίκιο. Μόνο που το έχω κάνει τρεις φορές. Τη μία φορά μάλιστα το μισθωτήριο ήταν παλιό, ο μισθωτής είχε αφήσει 1700 ευρώ απλήρωτο λογαριασμό και με μία υπεύθυνη δήλωση η διακοπή έγινε κανονικά. Σε μία άλλη περίπτωση, ο μισθωτής πήγε να κάνει αλλαγή ονόματος σε ρολόι που είχε πάνω από 1000 ευρώ οφειλή και ήταν στο όνομα του προ-προηγούμενου μισθωτή. Του έδωσα τα μισθωτήρια έκανα και μια υπεύθυνη δήλωση και έγινε η αλλαγή ονόματος. Αλλά εσείς ξέρετε που γράφετε ό,τι σας καπνίσει, όχι εγώ που έχω προσωπική εμπειρία. Αλλο σου ειπα αλλα κανεις οτ ιδεν καταλαβες .Αν παροχη ενεργη ειναι σε χρηστη δικιου και δεν υπαρχει προβλημα κανεις αλλος δεν μπορει να ζητησει διακοπη Αυτο που λες τωρα για χρεη παλιου ενοικιαστη σαφως και ισχυει .
Metal Heart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αλλο σου ειπα αλλα κανεις οτ ιδεν καταλαβες .Αν παροχη ενεργη ειναι σε χρηστη δικιου και δεν υπαρχει προβλημα κανεις αλλος δεν μπορει να ζητησει διακοπη Αυτο που λες τωρα για χρεη παλιου ενοικιαστη σαφως και ισχυει . Είναι αυτονόητο ότι το ρεύμα δεν κόβεται όταν βρίσκεται μέσα στο ακίνητο ο ενοικιαστής και το ρολόι είναι στο όνομά του. Προφανώς αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο ενοικιαστής έχει φύγει όπως αυτή που γράφει ο δημιουργός του θέματος. 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έχεις δίκιο. Μόνο που το έχω κάνει τρεις φορές. Τη μία φορά μάλιστα το μισθωτήριο ήταν παλιό, ο μισθωτής είχε αφήσει 1700 ευρώ απλήρωτο λογαριασμό και με μία υπεύθυνη δήλωση η διακοπή έγινε κανονικά. Σε μία άλλη περίπτωση, ο μισθωτής πήγε να κάνει αλλαγή ονόματος σε ρολόι που είχε πάνω από 1000 ευρώ οφειλή και ήταν στο όνομα του προ-προηγούμενου μισθωτή. Του έδωσα τα μισθωτήρια έκανα και μια υπεύθυνη δήλωση και έγινε η αλλαγή ονόματος. Αλλά εσείς ξέρετε που γράφετε ό,τι σας καπνίσει, όχι εγώ που έχω προσωπική εμπειρία. Κυριολεκτικά ότι να 'ναι. Μιλάς για τη διακοπή που φαντάζεσαι ότι μπορεί να κάνει ο εκμισθωτής χωρίς να είναι στο όνομά του η σύνδεση, και αναφέρεις σαν επιχείρημα την νέα σύμβαση που υπογράφει ο μισθωτής όταν νοικιάζει σπίτι... Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κάνει διακοπή ο ιδιοκτήτης όταν η σύνδεση δεν είναι στο όνομα του, είναι να αναλάβει πρώτα ο ίδιος το όποιο χρέος υπάρχει. Sorry κιόλας, αλλά από αυτά που γράφεις διακρίνω αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έγινε κάτι τέτοιο στην πρώτη περίπτωση που αναφέρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα