Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς καμιά πρόταση που να είναι εύκολα προσβάσιμη με τα ΜΜΜ; (χωρίς να αλλάζω μέσα)

Όσο και να θέλω να πάω στο Juicy Grill, δεν με βολεύει καθόλου μιας και θα κάνω 1 ώρα να πάω.

Από Νέα Ιωνία/Νέο Ηράκλειο θα μπορούσα να πάρω το 421 για το Butcher's Burger & Butcher's Steak House, ξέρουμε πάνω/κάτω τιμές;

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάξτε το BULLSEYE. Κάπου Γέρακα Κλεισθένους... Από άλλο πλανήτη...

Το δοκίμασα αυτό. Η φίλη με την οποία δοκιμάσαμε ξετρελάθηκε, γαμάτο μπέρκερ, μεγάλο μπέργκερ, νόστιμο μπέργκερ κτλ. Εγώ κατ' αρχάς μαράζωσα με το ψωμάκι γιατί ήταν μπριός και δε τα μπορώ εγώ αυτά τα λουκουμαδέ, η ποσότητα καλή, η ποιότητα καλή και είναι ακόμα μια θέση στην κλίμακα ανάμεσα στο 3ευρο του ΧοτΧοτ και στα 9ευρα των πιο γκλάμορ, με το ακριβό μπέργκερ να παίζει στα 6.5 χωρίς πατάτες.

Γενικά, αν ξαναθελήσω μπέργκερ από εκεί θα πάρω (με άλλο κωλόψωμο) αλλά δεν μπορώ να πω ότι βρήκα και την πηγή της νιότης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσεξα ότι το έχει και στο e-food και πως φέρνει και σπίτι, nice!

Αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα burgers του HotHot είναι με 100γρ κιμά, μια χαρά του Bullseye...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο το μπέργκεραδικο το προμηθευώ χάρτινες τσάντες. ναι αυτές τις καφέ(craft) που παραλαμβάνετε με την παραγγελία σας.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν κάνω ούτε και θα προσπαθήσω να κάνω διαφήμιση στο συγκεκριμένο κατάστημα μιας και τυγχάνει να προμηθευω διάφορα προϊόντα εστίασης πχ χαρτοπετσέτες, κουτιά μπέργκερ, πατάτας κτλ. πολλά επώνυμα και μη μπεργκεραδικα και όχι μόνο...

Το συγκεκριμένο αργοψηνετε πράγματι και μάλιστα σε ειδικη εστία με ειδικό ξύλο που ταυτόχρονα το αρωματίζει.

Για τα 220 γραμμάρια του μπέργκερ την ποσότητα και τα μόλις 6,80 (είχα πάρει αυτό με την σος μανιταριών) πραγματικά δεν υπάρχει αντίπαλος...

Ξαναλέω ότι έχω φάει από παρα πολλα μπεργκεραδικα και έχω πάει και σε πάρα πολλές κουζίνες....

Πιστέψτε με οι τύποι είναι και επαγγελματίες και καθαροί...

Πατάτες με 1,90 μυρωδάτες και προσωπική άποψη μπέργκερ αΠο άλλο πλανήτη. Δυστηχως για τους λόγους που σας είπα προηγούμενος δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω μιας και συνεργάζομαι με πολλά μπεργκεραδικα αλλά το BULLSEYE για μένα είναι κορυφή αυτή τη στιγμή.

*Επειδή δεν έχουν χώρο για να κάτσεις και είναι μόνο ντελιβερι οταν πήγα να δω τον χώρο τους από κοντα υπηρχαν άτομα από κηφισια που είχαν κατέβει με αμάξι και φόρτωσαν μία καρότσα μπέργκερ!!!

Αυτό που γνωρίζω επίσης είναι ότι θα μείνουν βόρεια προάστια και θα κατέβουν στο Ψυχικό. (Το επόμενο κατάστημα τους)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Barbara Que . Απλά καλό ως αρκετά καλό.

New york, αμπελόκηπους. Δυνατό, πολύ δυνατό.

Kozi's στα Μελίσσια επίσης καλό

Μπαρμπεκιου , μπούρδα πολυδιαφημισμενη

New Orleans πολύ τίμιο , καλή ποιότητα.

Hot Hot τίμιο για τα λεφτά του, αλλά μέτριο γενικά

Goodys.Δεν ξέρω γιατι τα κράζετε τόσο, αλλά τα νέα angus μπιφτέκια τους είναι πολύ καλά, και οι πατάτες που τα συνοδεύουν επίσης. 

Δε μπορεί να συγκριθούν με σουβλάκι ειδικά στην τιμή, όπως κανενα εκ των παραπάνω (εκτός του hot hot), οπότε αδικη η συγκριση. 

Επεξ/σία από antreaslam
Δημοσ.

Επιμένω στο σπιτικό:

PVAPiLE.jpg

Μπέηκο, τσένταρ, καραμελωμένο κρεμμύδι, μανιτάρια shiitake, σωταρισμένη πορτοκαλί πιπεριά και σως Jack Daniels καπνιστή.

• Like 10
Δημοσ.

Επιμένω στο σπιτικό:

PVAPiLE.jpg

Μπέηκο, τσένταρ, καραμελωμένο κρεμμύδι, μανιτάρια shiitake, σωταρισμένη πορτοκαλί πιπεριά και σως Jack Daniels καπνιστή.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά.

​Τα shiitake μανιτάρια από πού τα παίρνεις; Μου έχουν πει ότι κυκλοφορούν επωασμένα κιτ παραγωγής, όπου τα παίρνεις και τα καλλιεργείς σπίτι σου κι έχουν άμεση απόδοση!

​H καπνιστή Jack Daniels είναι αυτή;

DSC_0613_zpsuwnrzvin.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...