Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Mη νομίζεις, και στο BJ που είμαι θαμώνας αν δεν καπνίζεις την έχεις κάτσει τη βάρκα: οι καπνιστές στις τζαμαρίες και τη λιακάδα, οι μη καπνιστές χωμένοι στο βάθος, και το κατάστημα το χωρίζει μια νοητή γραμμή που σε κάποιο φαντασιακό σύμπαν εμποδίζει την τσιγαρίλα του δίπλα να αρωματίσει το φαγητό μου.

Αλλά, από αυτά που έχω δοκιμάσει, είναι το καλύτερο.

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ είμαι από τους ενοχλητικούς καπνιστές :P

το καλό με το Joint είναι ότι κάνει μέχρι πολύ αργά delivery, αν και σε πολύ καμένες φάσεις της ζωής μου το παραδέχομαι πάω απλά για mac drive 

• Like 1
Δημοσ.

Ω ρε θεματάρα. Δεν έχω διαβάσει και δεν ξέρω τί έχει ειπωθεί, αλλά από άποψη ποιότητας και μόνο εγώ κατατάσσω:
1) Kozi's στα Μελίσσια (αν και έχει πολύ μικρή ποικιλία burgers, μιλάμε για εξαιρετική ποιότητα και πολύ σοβαρό μαγαζί imo)
2) Burger Joint στο Ψυχικό και νομίζω και Γλυφάδα.
3) Μπαρμπεκιου στον Πειραιά (όλο λέω να πάω και κάθε φορά που πηγαίνω το μετανιώνω γιατί αισθάνομαι να έχω μπουχτίσει)
4) New Orleans στην Πεύκη (δουλεύει κυρίως delivery και έχει τιμή πακετάκι burger/πατάτες/αναψυκτικό στα 6,5-7, εξαιρετικά τίμιο)
5) Juicy Grill στον Χολαργό (ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ πατάτες για συνοδευτικό και αυτό μου δείχνει μια απροσεξία)
.....

x) Hot Hot (οκ, αν είσαι στην κακιά πείνα και θες να φας burger αλλά όχι από McDonalds ή Goodys)
x+1) Goodys + McDonalds

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ποια η γνωμη σας για το καροτσι του γιατρου στο μοναστηρακι(οχι απαραιτητα μπεργκερ)...hot hot δν ειναι κακο ρε σεις πιστευω σαφως καλυτερο απο goodies και mcdonalds αλλα ναι δν ειναι κτ το τρομερο...

• Super Moderators
Δημοσ.

hot hot δν ειναι κακο ρε σεις πιστευω σαφως καλυτερο απο goodies και mcdonalds αλλα ναι δν ειναι κτ το τρομερο...

Τι λέει όμως ο τίτλος? :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος που προτεινει tgi fridays ας το ξανασκευτει το θεμα γενικοτερα.

Burger joint ψυχικό απο μενα, δυσκολα θα βρειτε να κατσετε, γινετε ενας μικρος χαμος, και πολυς θορυβος, δεν ειναι για ευαισθητους ή παππουδες :-)

Δημοσ.

Burger joint ψυχικό απο μενα, δυσκολα θα βρειτε να κατσετε, γινετε ενας μικρος χαμος, και πολυς θορυβος, δεν ειναι για ευαισθητους ή παππουδες :-)

πηγα στη γλυφαδα και εφαγα τη κυριακη.δε λεω ωραιο μπεργκερ αλλα οι πατατες δεν ηταν καλες και μια μου φανηκε καπως μπαγιατικη με αποτελεσμα να με πιασει το στομαχι μου και επρεπε να ταξιδεψω πισω θεσσαλονικη...
το μπεργκερ μπαρμπεκιου καλο αλλα μικρο και τιποτα ιδιεταιρο. 
Δημοσ.

πηγα στη γλυφαδα και εφαγα τη κυριακη.δε λεω ωραιο μπεργκερ αλλα οι πατατες δεν ηταν καλες και μια μου φανηκε καπως μπαγιατικη με αποτελεσμα να με πιασει το στομαχι μου και επρεπε να ταξιδεψω πισω θεσσαλονικη...
το μπεργκερ μπαρμπεκιου καλο αλλα μικρο και τιποτα ιδιεταιρο. 

Λιγο offtopic αλλα επειδη ειμαι φοιτητης θεσσαλονικη και δεν εχω προλαβει να τα γυρίσω ολα,εχω μεινει ικανοποιημενος και τιμαω αρκετα συχνα το Grill Story Burgers.

Top μπεργκεραδικο για εδω;

Δημοσ.

Αρκετα καλο για μεσαια κατηγορια και το butcher's burger Χαλανδρι.Μονο με ψωμι brioche ομως,το ΄΄χωριατικο΄΄ ειναι αποτυχια.

^Αυτο ηθελα να πω και εγω

Δημοσ.

Εχω φαει σχεδον σε ολα, burger joint, μπαρ μπε κιου, juicy grill, butcher's, hot hot....

Κατα σειρα προτιμησης για μενα πανε τα εξης:

1) Juicy grill, φοβερη ποιοτητα, πολυ καλη ποσοτητα, προσωπικα οταν τρωω καταλαβαινω ολες τις γευσεις απο το burger ξεχωριστα και δεν νιωθω να "μπουχτιζω"

2) Burger joint, ποιοτικο και οκ σε ποσοτητα (οχι σαν το juicy)

3) Μπαρ μπε κιου, το βαζω 3ο καθαρα και μονο γιατι οταν τρωω νιωθω οτι τρωω εναν "αχταρμα", δεν ξεχωριζω τις γευσεις και καθε φορα που φευγω το μετανιωνω γιατι "μπουχτιζω", απο ποσοτητα παντως ειναι θηρια ολα τα Burger

4) Butcher's burger, δεν μου αρεσει καθολου το ψωμακι, το μεγεθος ειναι οκ απλα, καλες τιμες και δυνατοτητας επιλογης διαφορετικων μεγεθων

Μετα πανε τα Hot hot Κλπ που για κατι γρηγορο και φθηνο ειναι κομπλε.

Επισης μου εχουν πει και για το κολυμπρι που ειναι πισω απο το καλλιμαρμαρο, αλλα δεν εχω παει ακομα να το δοκιμασω, παντως εχω ακουσει πολυ πολυ καλα λογια.

Οσο για το kozi's - tgi friday's κλπ, απλα για burger δεν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παίδες για το Juicy Grill διαφωνώ κάθετα. Πήγα μια φορά και περίμενα πολλήηηηη ώρα και μετά έφαγα σπασμένος. Και λέω, ε ας ξαναπάω ώστε να βγάλω τον παράγοντα ταλαιπωρία. Ξαναπήγα, κάθισα κυριλέ αμέσως, ήρθαν όλα γρήγορα κλπ αλλά πάλι δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Οκ, ίσως να το κρίνω λίγο αυστηρά αλλά και τη δική μου γνώμη δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια το hype που έχει. Το Burger Joint ας πούμε το θεωρώ κλάσεις ανώτερο

Δημοσ.

παιδια ποια η γνωμη σας για το καροτσι του γιατρου στο μοναστηρακι(οχι απαραιτητα μπεργκερ)...hot hot δν ειναι κακο ρε σεις πιστευω σαφως καλυτερο απο goodies και mcdonalds αλλα ναι δν ειναι κτ το τρομερο...

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι με το συγκεκριμένο μαγαζί. Μόνο αν έχεις πει πολύ στα (άθλια) ρακάδικα που είναι πιο κάτω στον δρόμο. 

Έχω χρόνια να πάω σε tgi, από όταν όταν υπήρχε στους Αμπελόκηπους. Το burger που πήρα ήταν πολύ λαδερό και είχε μυρωδιά τηγανίλας .

Τα burger στο Palmie bistro τα έχετε δοκιμάσει? Γευστικά είναι στο επίπεδο που θέλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...