bilakos10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ωραίος, να θυμάμαι κίτρινο. και τι γινοταν αν ελεγες το κιτρινο; Θα σου έλεγε ότι δυστυχώς έπρεπε να πεις κόκκινο για να κερδίσεις...Sent from my G300 using Insomnia
skar1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Θα σου έλεγε ότι δυστυχώς έπρεπε να πεις κόκκινο για να κερδίσεις...Sent from my G300 using Insomnia Αρα μια μ*λακια και μιση. Απορω τι ειδος χιουμορ ειναι αυτο....
phanispal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 για μένα top επιλογή είναι το american burger που με online παραγγελία το κόστος είναι φοβερό για τη ποσότητα και τη ποιότητα του φαγητού που παίρνεις αν είσαι από δώ γύρω δοκιμασέ το Λες να το δοκιμάσω;
ParhsG Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Απο χαλανδρι κανενα; Simply Burger που ειχα φαει τελευταια δεν αξιζε τοσο. Καλο αλλα το μπιφτεκι ηταν πολυ λεπτο
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Λες να το δοκιμάσω; Εμένα προσωπικά έχει γίνει το αγαπημένο μου το τελευταίο καιρό, απλά δεν είναι για πολύ συχνά γιατί θα πάθεις κάτι κακό Πιο πολύ από όλα μου αρέσει το General Lee , online μόνο το burger πάει στα 5 ευρώ και 7 με δύο μπιφτέκια με τρία το συγκεκριμένο δε βγαίνει γιατί και με τα 2 το δαγκώνεις με το ζόρι, έχει πολλά υλικά βέβαια δε σου προτείνω καν με 2 γιατί από τη κρεατίλα θα σκάσεις πολύ άσχημα και θα πίνεις πολλά νερά μετά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 πρέπει να ανοίξει και στα ΒΠ αυτός, ταξίδι ολόκληρο για burger...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 μια φορά πέρσυ, αφού με είχε πρήξει ένας από την 651...
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 είμασταν ψαγμένoι στην 651 ευτυχώς εμένα από το σπίτι μου είναι 2-3 λεπτά
Miracle Worker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εγώ τώρα τελευταία άρχισα να τρώω burger που άνοιξε ο Λόρδος στο Παγκράτι(Φορμίωνος&Φιλολάου). Έχει και Simply και μια άλλη αλυσίδα στην περιοχή αλλά ποτέ δεν δοκίμασα λόγω τιμής. Και πάλι για 5.50 ευρώ που έχει το σπέσιαλ, παρ'ότι αξιόλογη μερίδα, πιστεύω ότι μπορείς να βρεις πιο value for money τροφή, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα γεύση για μία στο τόσο. Καλά για McDonalds δεν το συζητάω. Πήρα ένα Bic Mac τις προάλλες, με όλη την καλή διάθεση να νιώσω την αύρα της αμερικάνικης ελευθερίας και ήταν απλά άθλιο. Πραγματικά όσο και αν προσπάθησα να βρω κάτι ευχάριστο σε αυτό το πράμα δεν τα κατάφερα.
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Από αυτά που έχουμε στην Ελλάδα το καλύτερο για μένα είναι τα kfc και τα πιο ξενέρωτα τα goodys που είναι ντεμέκ junk food Τα Mac πρέπει να το πάρεις απόφαση τι πας να φας, αλλιώς λογικό είναι να στραβώσεις και τα cheese με 1€ είναι πολύ καλό vfm τις μεταμεσονύχτιες ώρες που δεν έχεις τι να φας
phanispal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εμένα προσωπικά έχει γίνει το αγαπημένο μου το τελευταίο καιρό, απλά δεν είναι για πολύ συχνά γιατί θα πάθεις κάτι κακό Πιο πολύ από όλα μου αρέσει το General Lee , online μόνο το burger πάει στα 5 ευρώ και 7 με δύο μπιφτέκια με τρία το συγκεκριμένο δε βγαίνει γιατί και με τα 2 το δαγκώνεις με το ζόρι, έχει πολλά υλικά βέβαια δε σου προτείνω καν με 2 γιατί από τη κρεατίλα θα σκάσεις πολύ άσχημα και θα πίνεις πολλά νερά μετά Τα standard που έχει μέσα ποια είναι; Γιατί από Simply Burgers βάζω διπλή ντομάτα, κρεμμύδι και μαρούλι και τουμπανιάζει, χωρίς extra κόστος μάλιστα. Επίσης, συνοδεύεται από πατάτες ή κάτι άλλο ή είναι σκέτο burger; Δεν το διευκρινίζουν στη σελίδα. Δεν καίγομαι για πατάτες, απλά δύσκολα χορταίνω με σκέτο burger, παρόλο που δεν τρώω πολύ γενικά.
noob Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ευτυχώς εμένα από το σπίτι μου είναι 2-3 λεπτά Πλέον ξέρω πού μένεις.. qsis ψάξου!
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Τα standard που έχει μέσα ποια είναι; Γιατί από Simply Burgers βάζω διπλή ντομάτα, κρεμμύδι και μαρούλι και τουμπανιάζει, χωρίς extra κόστος μάλιστα. Επίσης, συνοδεύεται από πατάτες ή κάτι άλλο ή είναι σκέτο burger; Δεν το διευκρινίζουν στη σελίδα. Δεν καίγομαι για πατάτες, απλά δύσκολα χορταίνω με σκέτο burger, παρόλο που δεν τρώω πολύ γενικά. Χωρίς πατάτες, πατάτες ξεχωριστά ή αν πας από κει ή πάρεις τηλέφωνο έχουν και μενού με πατάτες και κοκα Πλέον ξέρω πού μένεις.. qsis ψάξου! Τι να ψάξω;
phanispal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι όντως δεν έχουν πατάτες. Εν τω μεταξύ ξενέρωσα που δεν έχουν όλα ντομάτα/μαρούλι/κρεμμύδι από default. Μπορείς να βάλεις βέβαια, αλλά άντε βγάλε άκρη με online παραγγελία. Μου είπε ότι παίζει και menu αν θέλω πατάτες και βγαίνει πιο οικονομικά, αλλά δε βλέπω καμια επιλογή στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα