Προς το περιεχόμενο

YI 2 Action Cam @ amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 40' ακόμη σε αυτή την τιμή -> https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01I40DE6Y/

Sold by YI Europe and Fulfilled by Amazon

Items: GBP 237.99

Postage & Packing: GBP 6.01

Total before VAT: GBP 244.00

VAT: GBP 0.00

Total: GBP 244.00
Promotion Applied: -GBP 35.88

Order Total: GBP 208.12  

244.10 Euro

skroutz http://www.skroutz.gr/s/9669121/Xiaomi-Yi-2.html?from=catspan&keyphrase=xiaomi+yi+2

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση ρεφεραλ! Ενημερωθειτε τι εστι ρεφεραλ παρακαλω, αμεσα.
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχω δει αυτες τις μερες αρκετα samples 4Κ video απο κατοχους, ειναι πολλα τα λεφτα. Δεν μου αρεσε καθολου η ποιοτητα εικονας της. Οταν απο  600 παιρνεις φωτογραφικη mirrorless ή dslr micro 4/3 kit με φακο με πολυ καλο 4Κ βιντεο, να δωσει κανεις 250-300-350 για αυτο το κακο αποτελεσμα της συγκεκριμενης ειναι παααααρα πολλα.

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι 50ρικο καλά είναι για να κάνουμε χαβαλέ, αν κάποιος έχει απαιτήσεις παίρνει gopro με το ανάλογο κόστος.

Μεχρι 50αρικο τι παιζει δηλαδη;

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι DSLR και mirror less λέτε...Πραγματικά ο καθένας τα δικά του... Action cam είναι!!! Για νερό για χώμα για αέρα... Και επειδή είμαι πλέον κάτοχος θα σας πω ότι έκανα καλά που πούλησα την gopro...Με τα μισά λεφτά έχω καλύτερη εικόνα και περισσότερη διάρκεια μπαταρίας.

• Like 5
Δημοσ.

Με 50αρικο δεν ξέρω τι ποιότητα εικόνας έχεις. Έχω δει τελευταία την Elephone Exploer με 44. Αλλιώς μπορείς να δεις την Yi 1 που κυκλοφορεί στα 65-70 και η απόδοση της είναι πολύ καλή!!

Δημοσ.

Action Cam είναι, δεν είναι dslr ή miroless με άλλους επιπέδου φακό, μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Κατά την άποψή μου πάντως είναι μεγάλη η διαφορά, τα 244€ σε σχέση τα 186€ της Κίνας. Δεν είχα πρόβλημα με δύο  παραγγελίες των Xiaomi Yi (την 1η έκδοση χωρίς την οθόνη) με την αποστολή - παράδοση από Κίνα. Αν την ήθελα οπωσδήποτε θα έκανα παραγγελία από Κίνα.

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει σαν action κάμερα στα 186€ αν αναλογιστούμε ότι το προηγούμενο μοντέλο (χωρίς την οθόνη) κόστιζε περίπου 70€, με πολύ καλό βίντεο μέχρι 2K (και 4K με script). Έχει και αρκετά αρνητικά της αλλά είναι value for money το πρώτο μοντέλο της Xiaomi Yi (εξού και το gopro killer).

Προσωπικά δεν θα προτιμούσα τον αντικαταστάτη της στα 186€.

• Like 2
Δημοσ.

Πας στα 70€ περίπου, παίρνεις της Xiaomi Yi 1 και έχεις αξιοπρεπέστατα βίντεο που την ημέρα πλησιάζουν αυτά της gopro. Θα υστερείς αρκετά στον ήχο και στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό :(

Δημοσ.

Με 50αρικο δεν ξέρω τι ποιότητα εικόνας έχεις. Έχω δει τελευταία την Elephone Exploer με 44. Αλλιώς μπορείς να δεις την Yi 1 που κυκλοφορεί στα 65-70 και η απόδοση της είναι πολύ καλή!!

Τις Elephone Explorer Elite & Pro έχω δει, περιμένω την pro να έρθει, το Gearbest τις βάζει συχνά σε προσφορά. Απο βίντεο στο YouTube τις θεωρώ αξιοπρεπείς για την τιμή, 4k δεν είναι όπως λένε αλλά για θάλασσα και μηχανή θα έχουν πλάκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...