uesugi1989 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάρω high end headphones για μουσική, ταινίες και gaming και διάβασα καλές κριτηκές για δαύ το: http://www.skroutz.gr/s/4521071/Audio-Technica-AD700x.html?keyphrase=ATH-AD700X H τιμή είναι αρκετά τσουχτερή βέβαια και ακόμα και σε διάφορα μαγαζιά - amazon δε τα βρίσκεις πουθενά κάτω από 220 ευρώ άμα βάλεις και τα μεταφορικά. Κάνοντας ωστόσο μια βόλτα από το Αμερικάνικο amazon για να διαβάσω καμιά κριτική, είδα ότι η τιμής τους είναι 100 δολλάρια: https://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-AD700X-Audiophile-Headphones/dp/B009S332TQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485542120&sr=8-1&keywords=ATH+-+AD700X Πηγαίνοντας δοκιμαστικά να τα παραγγείλω η συνολική τιμή πηγαίνει σε κάτι λιγότερο από 150 δολλάρα με υπολογισμένα και μεταφορικά και τελωνεία ( import fees 30 δολλάρια ). Αξίζουν στη τιμή αυτή, εσείς τι λέτε. Υπάρχει κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή? Δεν είναι από τα συνηθισμένα θέματα στις '' Προσφορές '', ζητώ συγγνώμη εάν έπρεπε να μπει κάπου άλλου
pirmen56 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε τι δίνεις προτεραιότητα(π.χ. ποσότητα/ποιότητα πρίμων, μπάσου, ηχομόνωση κτλ.) και επάνω σε τι θα τα συνδέσεις; 1
uesugi1989 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε τι δίνεις προτεραιότητα(π.χ. ποσότητα/ποιότητα πρίμων, μπάσου, ηχομόνωση κτλ.) και επάνω σε τι θα τα συνδέσεις; Ηχομόνωση δε με ενδιαφέρει , θα τα χρησιμοποιώ μόνο στο σπίτι άλλωστε και αυτά είναι ανοιχτού τύπου Το ζητούμενο είναι η ποιότητα και η καθαρότητα του ήχου για μουσική, gaming και ταινίες και να έχει μεγάλο soundstage για gaming ( δεν παίζω competitive κ τέτοια ). Bass σε μέτρια επίπεδα. Το με τι θα το συνδυάσω είναι ακόμα αμφίβολο. Πιθανών με ένα dac τύπου audioengine d1 ή μία creative SBZ. Μπορεί και με τα δύο. Τώρα χρησιμοποιώ τα sennheiser g4me one, τα οποία είναι κάτι μεταξύ των hd 558/598 από όσο ξέρω, με την onboard κάρτα της asus hero μητρικής. Αξίζει λες να τα πουλήσω τα sennsheizer και να πάω σε αυτά συν ένα mod microphone ή θα είναι απλά sidegrade?
pirmen56 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Βλέπω κριτική των δικών σου από το έμπειρο le numerique: http://www.lesnumeriques.com/casque-audio/sennheiser-g4me-one-p20664/test.html Ο reviewer τους τα θεωρεί καλά εκτός από ένα βαθούλωμα στα κατώτερα πρίμα, που κάνει footsteps κτλ. να ακούγονται λίγο απόμακρα μαζί με λίγο συριγμό στα 8Khz. Τα 558/598 είναι σίγουρα πιο ομαλά με πιο προτεταμένες μεσαίες. Το ξέρω και από τα 595 που έχω. Απλά το μπάσο μπορεί να είναι αρκετά πιο αδύναμο και κούφιο. Soundstage λόγω του ανοικτού design θα έχουν ανώτερο. Aπό τα καλύτερα soundstage που υπάρχουν στο θέμα της έκτασης. Στα ίδια λεφτά υπάρχουν τα AKG K612pro τα οποία είναι πολύ ισορροπημένα και καθαρά στοκ, κατάλληλα για όλες τις χρήσεις με πολύ καλό soundstage. Υπάρχουν επίσης τα 990προ για πραγματικά ισχυρό μπάσο και απουσία συριγμών και άλλων χρωματισμών. Απλά έχουν v shaped ήχο και χρειάζεται eq(υπάρχουν έτοιμα φίλτρα) για να τα απολαύσεις στο μάξιμουμ. Βγάζουν τον πιο speaker like(ογκώδη) ήχο. Έχουν καλό soundstage σε έκταση, όχι όμως τόσο όσο η σειρά 5**, με ανώτερο κατ'εμέ positioning. Και τα AKG K553 αξίζουν μια ματιά γιατί είναι μεν κλειστά, αλλά έχουν πολύ ανοικτό ήχο. Τα 700x τα εχω ακούσει σε δικό μου υλικό και μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε μια τσιρίδα που είχαν στα πρίμα(ενοχλεί σε μουσική περισσότερο) μαζί με τις ψιλοθαμένες μεσαίες. Έβγαζαν λίγο απόμακρο ήχο που μπορεί να αποδίδει καλά σε games(ατμόσφαιρα, έκταση soundstage κτλ.), αλλά για μουσική δεν θα τα ήθελα τόσο. 2
uesugi1989 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Βλέπω κριτική των δικών σου από το έμπειρο le numerique: http://www.lesnumeriques.com/casque-audio/sennheiser-g4me-one-p20664/test.html Ο reviewer τους τα θεωρεί καλά εκτός από ένα βαθούλωμα στα κατώτερα πρίμα, που κάνει footsteps κτλ. να ακούγονται λίγο απόμακρα μαζί με λίγο συριγμό στα 8Khz. Τα 558/598 είναι σίγουρα πιο ομαλά με πιο προτεταμένες μεσαίες. Το ξέρω και από τα 595 που έχω. Απλά το μπάσο μπορεί να είναι αρκετά πιο αδύναμο και κούφιο. Soundstage λόγω του ανοικτού design θα έχουν ανώτερο. Aπό τα καλύτερα soundstage που υπάρχουν στο θέμα της έκτασης. Στα ίδια λεφτά υπάρχουν τα AKG K612pro τα οποία είναι πολύ ισορροπημένα και καθαρά στοκ, κατάλληλα για όλες τις χρήσεις με πολύ καλό soundstage. Υπάρχουν επίσης τα 990προ για πραγματικά ισχυρό μπάσο και απουσία συριγμών και άλλων χρωματισμών. Απλά έχουν v shaped ήχο και χρειάζεται eq(υπάρχουν έτοιμα φίλτρα) για να τα απολαύσεις στο μάξιμουμ. Βγάζουν τον πιο speaker like(ογκώδη) ήχο. Έχουν καλό soundstage σε έκταση, όχι όμως τόσο όσο η σειρά 5**, με ανώτερο κατ'εμέ positioning. Και τα AKG K553 αξίζουν μια ματιά γιατί είναι μεν κλειστά, αλλά έχουν πολύ ανοικτό ήχο. Τα 700x τα εχω ακούσει σε δικό μου υλικό και μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε μια τσιρίδα που είχαν στα πρίμα(ενοχλεί σε μουσική περισσότερο) μαζί με τις ψιλοθαμένες μεσαίες. Έβγαζαν λίγο απόμακρο ήχο που μπορεί να αποδίδει καλά σε games(ατμόσφαιρα, έκταση soundstage κτλ.), αλλά για μουσική δεν θα τα ήθελα τόσο. Thanks για τη λεπτομερή απάντηση man. Τελικά θα τα κρατήσω τα g4me one που ήταν και σε τιμή ευκαιρίας άλλωστε και θα κάνω upgrade σε κανά χρόνο ή δύο, θα ανέβω και θα πάρω κάτι στο price tier των 250-300 ευρώ. Μέχρι τότε υπάρχει καιρός Από κάρτες dac τι θα πρότεινες? Η audioengine d1 είναι ίσως overkill για το δικό μου τώρα πιστεύω. Για το fiiO e10k διαβάζω πως είναι αρκετά καλή και οικονομική entry level πρόταση στους usb dac. Από την άλλη σκέφτομαι να πάρω αμέσως καλό dac να υπάρχει έτοιμο όταν στο μέλλον έχω καλύτερα headphones. Mία soundblaster z/ ή soar strix σκέφτομαι για 7.1 ηχο στα sennheiser, έτσι για το immersion και για αν/όταν με το καλό κάνω upgrade τα creative t20 ηχεία που έχω τώρα σε 7.1 surround set up
pirmen56 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πάρε STX xonar ή ZXR της creative αν θες κάτι σε εσωτερική κάρτα. Αν θες φορητότητα, ο Fiio E09 είναι μια εξωτερική xonar stx ουσιαστικά, αφού φοράει το ίδιο τσιπ ενίσχυσης και παίζει άψογα στα λεφτά. Ή την soundblaster E5 που είναι και αυτή μια εξωτερική πλήρης κάρτα σαν την STX, με την ίδια ενίσχυση, αλλά με χαμηλότερη αντίσταση εξόδου που είναι και καλύτερο για ακουστικά τύπου in ear. Η audioengine δεν έχει λεπτομερή specs(πράγμα ύποπτο), αλλά βρήκα αυτό και δεν φαίνεται καθόλου δυνατή: http://forums.redflagdeals.com/cc-audioengine-d1-24-bits-dac-129-99-a-1464890/ Audioengine D1: 100mW @ 32 ohmFiio E07k: 220mW @ 32 ohm Fiio E17: 220mW @ 32 ohmFiio E09k: 900mW @ 32 ohmSchiit Asgard 2: 1,000mW @ 32 ohm
ADHD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εχω fiio e09k και sounblaster z για το sbx με τα game zero, δοκιμασα και hd595/akg k601 και διαφορα αλλα open με modmic αλλα δεν με βολεψαν για gaming προσωπικά, το modmic δεν με βολεψε περισσοτερο. Αν ειχα καλη ηχομόνωση ισως επαιρνα ενα καλο desktop mic και δοκιμαζα open headphones και παλι αλλα προς το παρον για gaming βολευομαι μια χαρα με αυτο το combo. 1
pirmen56 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ποιά ακούγονται πιο φυσικά και ξεκούραστα από αυτά που έχεις ακούσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα